Ogród - Babopielka czyli Bożeny
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko zamelduję się u Ciebie jakoś w wakacje, postaram się namówić na wspólne odwiedziny naszą forumową Kasię (Katarzynkę) to byśmy sobie razem Ciebie nawiedziły
z góry NIE dziękuję za janowca i nasionka goździków i już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Twój piękny ogród na właśne oczy
z góry NIE dziękuję za janowca i nasionka goździków i już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Twój piękny ogród na właśne oczy
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
agaxkub- ten dzwonek jest troszkę inny od skupionego
skupiony strasznie się rozrasta ,a ten wręcz przeciwnie no i skupiony wygląda tak

jol_ka będzi mi bardzo miło Was gościć u siebie
KDanuta- ja też się cały czas uczę czegoś nowego
bo też nie znam wszystkich nazw
ale dobrze ,że mamy gdzie się uczyć
malwa-witam młodą ogrodniczkę w moich zielonych progach
hortensja rzeczywiście w tym roku strasznie się rozrosła i kwiatów ma masę
A to moje pomidory

jol_ka będzi mi bardzo miło Was gościć u siebie
KDanuta- ja też się cały czas uczę czegoś nowego
malwa-witam młodą ogrodniczkę w moich zielonych progach
A to moje pomidory

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Bożenko.
Jak miło Cię zobaczyć. Klasa babka z Ciebie . Lepiej nie chudnij, bo Ci co nie dowidzą, musieliby szukać Ciebie przez lupkę.
Dziewczyno - nic dodać , nic ująć. Rachityczne modelki to już przeszłość. Kościotrupki chyba nie podobają się wielu facetom, bo zazwyczaj wybierają te normalne babki. Tak trzymaj.
Ogródek masz taki przestronny, że możesz tworzyć w nim jeszcze wiele rabatek. A to co już kwitnie tylko podkreśla jego urok.
Pomidorki takie, że chyba nawet Erazm by Ci pozazdrościł.
Jak miło Cię zobaczyć. Klasa babka z Ciebie . Lepiej nie chudnij, bo Ci co nie dowidzą, musieliby szukać Ciebie przez lupkę.
Ogródek masz taki przestronny, że możesz tworzyć w nim jeszcze wiele rabatek. A to co już kwitnie tylko podkreśla jego urok.
Pomidorki takie, że chyba nawet Erazm by Ci pozazdrościł.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- HannaCS
- 500p

- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
:)
Babopielko
masz zajefajny kawałek ziemi.
Taki właśnie styl ogrodów najbardziej mi się podoba - gratuluje
Ja od ubiegłego roku swoje 800 metrów probuje na taki styl zreformować i wiem, że za chwilke za momencik mi się uda.
jak będę miała wolną minutkę na działeczce to zrobię kilka fotek... (nie w każdej chwili mama taką możliwość bo działęczka 80 km od domu jest... oj za daleko, za daleko..
moja brzydsza połowa mówi, że to wielka zaleta, że ta działka tak daleko... bo w innym wypadku wcale by mnie nie widywał... <lol>
pozdrawiam serdecznie
masz zajefajny kawałek ziemi.
Taki właśnie styl ogrodów najbardziej mi się podoba - gratuluje
Ja od ubiegłego roku swoje 800 metrów probuje na taki styl zreformować i wiem, że za chwilke za momencik mi się uda.
jak będę miała wolną minutkę na działeczce to zrobię kilka fotek... (nie w każdej chwili mama taką możliwość bo działęczka 80 km od domu jest... oj za daleko, za daleko..
moja brzydsza połowa mówi, że to wielka zaleta, że ta działka tak daleko... bo w innym wypadku wcale by mnie nie widywał... <lol>
pozdrawiam serdecznie
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
No to dobrze ,że ja mam 50 krzaczków pomidorów posadzonych , będzie miał mój M co robićhanka55 pisze:Bożenka ma tomatolandię!
Rozumiem, że koniec sezonu to bitwa na pomidory ?
Tak z hiszpańska, Bożenko![]()
No, wiem, wiem, pomidor dobry na potencję, na płeć delikatną i trawienie... :P
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bożewnko - miło Cię widzieć
a kwiatków pięknych to masz multum
az miło sie przejść po twych włościach 
a kwiatków pięknych to masz multum
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Narine

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Oj wstyd przegapiłam prezentację
Bożenko Miło Cię zobaczyć. 
Na Babcie to Ty mi nie wyglądasz - z taką figurą
Jakoś inaczej wyobrażam sobie Babcie 

Na Babcie to Ty mi nie wyglądasz - z taką figurą

Trafiła do mnie dokładnie ta wymarzona - czyli czerwona :P Języczka chyba mi wyginęła, ale to dziwne, bo miałam conajmniej 3 sadzonki i to dość duże. Nie wiem dlaczego w tym roku nie wyrosła...? Jak zdobędę na pewno się podzielę.Powiedz mi jaki kolor ma ta gailardia bo ja mam czerwone i żółte no i nie wiem jaka Ci trafiła miejsce na liliowce się znajdzie Wink i ciekawa jestem czy masz jeszcze języczkę przewalskiego bo ja ciągle na nią choruję