Uszy do góry
Sosny, sójki, sarny i inne takie
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Kochana wiosna doda Ci energii zobaczysz ,wyjrzy słonko i świat znów będzie piękny
Uszy do góry
Uszy do góry
marzenia się spełniają! Dana
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Trzymam Cię za słowo! Bo ja to leniuch jestem a jeszcze jak mi coś nie idzie to motywacja gwałtownie spada.
Nie wiem czy pasuję do ogródka i sielskiego-wiejskiego życia , ale do bloku (dziś byłam na starych śmieciach) też mnie już nie ciągnie.
Nie wiem czy pasuję do ogródka i sielskiego-wiejskiego życia , ale do bloku (dziś byłam na starych śmieciach) też mnie już nie ciągnie.
-
mm-complex

Pasujesz jak ta lala i uśmiechnij się
Wszystko się uda ...jak coś to przyjadę Ci pomóc 
- czar_na
- 1000p

o Boże jaka jestem zmęczona... chyba w tym sezonie nic mi się nie uda zrobić a tak bardzo bym chciała ... 
-
mm-complex

Dasz radę
... trzymam kciuki
Ja tez mam co chwila doła i tez mi się nic nie chce ,ale jak wygląda słonko świat jest inny

Aniu bądź dzielna - słoneczko na dłużej wyjdzie to od razu zechcesz działać .Zobaczysz będzie dobrze 
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

Wypuszczałam Danusię ,bo skoro zaoferowała się pomóc to zaraz wymyślę co by tu mogła przekopać
A tak serio to wkurza mnie ta moja rozlazłość i brak chęci do działania. Za mało słońca było tej zimy!
A tak serio to wkurza mnie ta moja rozlazłość i brak chęci do działania. Za mało słońca było tej zimy!
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
Nic się nie martw, jak wyjdzie słoneczko dostaniesz powera i trudno będzie Ci przystopować, bo fakt człowiek po tej zimie jest śnięty jak rybka... ale za chwilkę bedzię cieplutko i temperatura zacznie rosnąć a razem z nią poziom naszego humoru...

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Aniu, dokładnie tak się też czuję, huśtawki nastrojów straszne, raz w ciemniej dziurze, to znów wdrapuję się na mały pagórek pogody ducha, żeby za chwilę znowu wylądować w jakiejś czeluści pesymizmu. Winię za to, ten totalny brak słońca, bo przecież nawet zima w promieniach słońca wygląda całkiem do zniesienia. Wraz z wiosną chęć do działania w nas wybuchnie jak wulkan i oblecimy wszystkie zagony i rabaty z sekatorami, szpadlami i motykami, czego sobie i Tobie życzę, a także wszystkim którym dokucza przedwiosenna deprecha.czar_na pisze:A tak serio to wkurza mnie ta moja rozlazłość i brak chęci do działania. Za mało słońca było tej zimy!
Współczuję załatwiania spraw technicznych z telefonią, potrafią doprowadzić do rozpaczy, po prawie trzech latach rachunki nadal u nas przychodzą na stary, miastowy adres, prostowane to było już N-razy i nic, te firmy są niereformowalne.
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
cyt... nie chce się nawet psich kup zebrać
U mnie nawet ich jeszcze nie widać,pod śniegiem,ale też mnie to czeka
U mnie nawet ich jeszcze nie widać,pod śniegiem,ale też mnie to czeka
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie pasujesz? to sobie wyobraź siebie w mieście: pogoda taka sama, słońca nie ma, nastrój wiadomy, psie kupy w podobnej, jak nie większej ilości i to takie, na których usunięcie nie masz żadnego wpływuczar_na pisze:Trzymam Cię za słowo! Bo ja to leniuch jestem a jeszcze jak mi coś nie idzie to motywacja gwałtownie spada.
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, na pocieszenie muszę tez się przyznać, że ja do najbardziej pracowitych nie należę. Zdecydowanie wole kontemplowanie natury z pozycji leżaka, kanapy
Oczywiście dla przyjemności grzebanie w ziemi i machanie łopatą uwielbiam, ale jak już coś muszę ( bo termin, bo trzeba) to już wyłazi ze mnie drugie oblicze 
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- czar_na
- 1000p

Pat ty to potrafisz wizję roztoczyć. Zapomniałaś o wyjącym psie i sąsiedzie ,który niedzielę uważa za doskonały dzień remontowy więc wczoraj usłyszałam wiercenie i kucie i wróciły wspomnienia.
Nie chodzi mi o to ,że balkon przedkładam nad swój ogród ale jak kolejny rok zamiast planować urlop tworzymy długą listę najpilniejszych prac i już z niej widać ,że nie sposób jej zrobić w tym roku to mną targa.
Jak się już odrobimy to będzie malowanie domu i remonty
Magdziu z nieba mi spadłaś. Tu na forum same pracusie a ja widać uwielbiam podziwiać ale niestety nic się nie chce samo zrobić
No ale dziś świeci piękne słonko więc po śniadanku zamiast sprzątać (słońce mi pięknie wszystkie braki w domu doświetliło) idę z córką i psiejskimi na spacer i natnę sobie gałązek brzozowych. Mam nadzieję ,że już za kilka dni będę miała wiosnę w domu
A w środę T bierze urlop więc jedziemy z koksem tzn wycinanie sosen, przesadzanie brzóz , grabienie trawnika.
Nie chodzi mi o to ,że balkon przedkładam nad swój ogród ale jak kolejny rok zamiast planować urlop tworzymy długą listę najpilniejszych prac i już z niej widać ,że nie sposób jej zrobić w tym roku to mną targa.
Jak się już odrobimy to będzie malowanie domu i remonty
Magdziu z nieba mi spadłaś. Tu na forum same pracusie a ja widać uwielbiam podziwiać ale niestety nic się nie chce samo zrobić
No ale dziś świeci piękne słonko więc po śniadanku zamiast sprzątać (słońce mi pięknie wszystkie braki w domu doświetliło) idę z córką i psiejskimi na spacer i natnę sobie gałązek brzozowych. Mam nadzieję ,że już za kilka dni będę miała wiosnę w domu
A w środę T bierze urlop więc jedziemy z koksem tzn wycinanie sosen, przesadzanie brzóz , grabienie trawnika.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu kochana co to za doły...
wszystko pokona...to najlepszy ogrodniczy lek
Przesyłam garść pozytywnej energii
Przesyłam garść pozytywnej energii
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu, nie łam się. U mnie to samo. Lubię podziwiać i robić w ogrodzie, ale dopóki nie muszę tego robić pod presją czasu, ludzi.
Kup psich to mam tyle, że nie mam prawie gdzie nogi postawić
Kup psich to mam tyle, że nie mam prawie gdzie nogi postawić