Zaczarowany ogród
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zaczarowany ogród
Dorotko ,ale jajooooooooo.

- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Głowa do góry problemy są po to aby je rozwiązać
Cóż stało się, nie mogłąś tego przwidzieć złośliwość rzeczy martwych.
Ja opieram się tylko i wyłącznie na komkinku niestety w tym roku też mnie czeka dokładka - bo wiadomo palenie kominkiem nie nawiele się zdaje przy silnych mrozach
Dorotko życzę aby problem się szybciutko rozwiązał
Ja opieram się tylko i wyłącznie na komkinku niestety w tym roku też mnie czeka dokładka - bo wiadomo palenie kominkiem nie nawiele się zdaje przy silnych mrozach
Dorotko życzę aby problem się szybciutko rozwiązał
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Agnieszko, dziękuję. Patrzylam w tym Dozamecie, ale cen nie ma i napisali ze żywotność 10 lat. Kurcze, paranoja, a ja nadal marznę. 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko!..przedwiosenne dzień dobry, z pięknym dzisiejszym śpiewem ptaków. U mnie w ogrodzie jest ich dzisiaj cała plejada...
Dorotko! ...współczuję z powodu awarii pieca ...i obciążenie finansowe...no i w końcu...trzeba jeszcze palić ...
Masz rację, wiele osób przekonało się ,że te wszystkie urządzenia służą teraz do zakończenia gwarancji. Nasz znajomy też w ciągu 10 lat wymienił już drugi piec.
Pozdrawiam
Dorotko! ...współczuję z powodu awarii pieca ...i obciążenie finansowe...no i w końcu...trzeba jeszcze palić ...
Masz rację, wiele osób przekonało się ,że te wszystkie urządzenia służą teraz do zakończenia gwarancji. Nasz znajomy też w ciągu 10 lat wymienił już drugi piec.
Pozdrawiam
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Oj Dorotko, jak nikt Ciebie rozumiem, od grudnia jechaliśmy na prądzie i gazie, aż teraz mamy w dwóch pokojach kozy i już ciepło, a komin nasz nadal nie zrobionyDorota71 pisze:No i katastrofa. Szlag trafil piec centralnego ogrzewania.![]()
Normalka, gwarancja minęla, to się zepsól! To będzie 3 piec w ciągu 13 lat! To chore jakieś. Chyba specjalnie tak robią, że po gwarancji szlag je trafia.![]()
Palimy w kominku, ale kominek dotąd nie byl tak eksploatowany, więc zaczyna coś w nim żęcholić.![]()
Chyba czeka mnie kredyt i branie kolejnego pieca. Tylko skąd tyle pieniędzy znowu?![]()
Przerasta mnie to wszystko! Ktoś wspomnial, że są jakieś żeliwne. Ponoć one do 40 lat z hakiem żyją. Tylko ciekawe ile kosztują?!
Ale mam dola!
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Takie uroki! Ja mam gaz, ale nie mogę doczekać się kominka. To zupełnie inne ciepło!
Planuję wstawić kozę do altany. Ale myślimy, jak tu zrobić, żeby z wędzarnią połaczyć. Taki zwariowany pomysł
Planuję wstawić kozę do altany. Ale myślimy, jak tu zrobić, żeby z wędzarnią połaczyć. Taki zwariowany pomysł
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Dorota71

- Kontakt:
No ja raczej kozy na pokoje nie wstawię. 
Dorotko, pozdrawiam podziwiając niezwykle apetyczne jajo 
- Dorota71

- Kontakt:
Ano grzeję się kominkami. Pan od pieca umówiony na poniedzialek. Zastanawiam się, czy kupić kolejny teraz czy na jesień.
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Marzniesz kochanie?
Przytulę Cie... może Ci podesłac coś na rozgrzanie do herbatki?
Mnie też zimno...bo słonko tak mocno grzało, że kiedy zaszło..to wydaje się okropnie zimno...
Mnie też zimno...bo słonko tak mocno grzało, że kiedy zaszło..to wydaje się okropnie zimno...
- bwoj54

Dorotko!
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
U mnie dzisiaj zdecydowanie pogoda pogorszyła się....jest pochmurnie, wietrznie...a temp. tylko 4st.
Życzę miłej niedzieli.
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
U mnie dzisiaj zdecydowanie pogoda pogorszyła się....jest pochmurnie, wietrznie...a temp. tylko 4st.
Życzę miłej niedzieli.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- Dorota71

- Kontakt:
Tutaj też wieje, ale pięknie świeci sloneczko. 
- bwoj54

Dorotko!...wyglada na to,że mamy w naszym woj. najcieplejszy dzisiaj dzień....Słoneczko swieciło do 16:30...wiatr ucichł i było całkiem przyjemnie... A słyszałaś prognozę na jutro?...też w lubuskim najwyższa temp.
- Dorota71

- Kontakt:
Boguniu może i sloneczko bylo, jednak co chwilę zachodzilo. Kuzynka przeciągnęla mnie przez cale miasto, w zdluż, w szerz i na okolo. Nogi mnie bolą, podeszwy bolą i zimno mi strasznie. Nie mogę się rozgrzać.