Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Kasia wczoraj było na prawdę wspaniale ...ale piątek juz za nami ten paskudny...Jutro będzie lepiej ;:303 mam nadzieje :uszy

Obrazek
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Twój optymizm i energia jest cudna ;:196 Biegasz radośnie po wątkach. Suuuuper ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka ;:196 ja juz mam w głowie wiosne, i to juz mi raczej nie przejdzie ;:306 Na dodatek te sklepy...zaczynaja mnie potwornie męczyc bo nadciąga ze wszystkich stron przeogromna flota towaru, któremu ja nie umiem się oprzeć.... ;:145 no moze umiem...ale jak ja sie wewnatrznie mecze kochana ;:145
Taka np,pienna Oslo...do tej pory mi w głowie siedzi ;:145
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znam to uczucie, kiedy chwilowo rozsądek zwycięża i odkładam coś na półkę. A potem? Muszę wrócić i to kupić... Wczoraj byłam w LM i Auchanie. Dziś w Lidl-u. Zgadnij, czy wyszłam z gołymi rękami ;:223
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Różana Panienko ,ledwo dolazłam do domu po pracy.
Jutro mabyć jeszcze paskudnie ale rano i tak zobaczę co słychać tam :roll: .......wiesz gdzie ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka no chyba nie skompromitowałas sie pustym koszykiem...toz to nie godzi się.... ;:306 Juz troche Cie poznałamkochana i wiem ,ze cudeńkom nie przepuscisz ;:215 Ciekawa jestem co ciekawego przytaszczyłas ;:65 W Lidlu byłam wczoraj na chwilunie w Zabrzu...tak smignełam tylko ,ale katem oka widziałam ze chyba jakies dalie czy cós ładnego było...szepnij słówko ;:180
Effciu ;:4 padnietas kochana ;:196 To klapnij na kanapie , nózki do góry...i luzik nic nie rób...ja bym z Toba cos drinkneła wiesz.... :wink: Niebawem mój znajomy jedzie do Przemysla i od razu miałam błysk w głowie aby do Ciebie skoczyc choc na jdna kawke na tej Twojej góreczce..ale to raczej niewykonalne .... ;:145
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś w Lidl-u kupiłam miniszkalernki z aksamitkami, goździkami i petuniami. Były także z bazylią, pietruszką i papryką.Takie maleństwa - szklarenka + podkład + nasionka. Wczoraj natomaist kupiłam zwyczajnego derenia i wierzbę pupurową w Auchanie, a w LM - trytomę groniastą, jaskry mix i sparaksis trójbarwny. Juz nie mogę się doczekać aż na poważnie zacznę grzebać znowu w ogródku :tan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wierzba purpurowa Ania...to brzmi ciekawie ;:108 Musze pogrzebac w necie co to za jedna.... ;:224 Te miniszklarenki ciekawe,....masz ty tych zasiewów ...oj bedzie sie działo ;:172 A juz wiem ...ciagneło mnie do margaretek chyba w Lidlu....tak niebezpiecznie ;:306 , tylko ja byłam w towarzystwie zupełnie nieogrodowym.....i pedzącym jak strus Pędziwiatr :uszy
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz rację, były złocienie czy też margaretki ;:138 Ale ja mam własne sadzoneczki. Zrobiłam sobie szczepki z moich z zeszłego sezonu :heja Jestem z siebie dumna...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana bo jak widze to Ty masz super zielone rączki ;:180 a moze i nózki ;:306 Aneczka Bardzo lubie te roslinki...ale ja mam mało miejsca na przechowywanie niestety...wygrały psianki i pelaski ,ale ze 2 margaretki ....to wypadałoby miec.... ;:219
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Psiankę też udało mi się przechować i ze 3 pelasie. Parę fuksji i datur. Ale będę miała donic ;:oj Powoli kupuje na to wszystko donice, bo nawet te tworzywa w tej ilości tanie nie są ;:223
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko ;:196 U mnie było pięknie! Słońce świeciło cały dzień :tan Pierwszy raz od baaaaardzo daaaawna!
Jutro też ma być ładnie, a od wtorku lampa i 12 stopni codziennie! Wszystko ruszy i w mig się zazieleni :tan
Ale ma humorek dzisiaj :heja Chyba skoczę na jakieś małe zakupki w sieci... ;:224
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ania ;:108 ja planuje porobic sobie donice takie szmaciano-betonowe....zobaczymy co mi z tych planów wyjdzie,i tez musze troche takich prostych glinianych dokupić...pamietam ,ze w Ikei fajne były...
Kasia to Ty miałas taka pogode jak ja wczoraj...no pieknie było ;:3 I tez mi tak przygrzało...ze na tydzień mi starczy ;:306 na co idziesz polowac ładnego :wink:

zostawiam ciepłe kolorki miłej nocy i śłodkich snów :wit

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorcia ta Oslo na HMFie różowa a nie biała i to róża patio oglądałaś .U nas w Auchanie róże były o 1zł droższe niż u Was .Ciekawe od czego to zależy .Też nie umiałam sie od nich oderwać ;:124 bo więcej mnie kusiło ;:306
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Bry :wit Wpadłam na wiosenną kawkę i sprawdzić, czy nadal upierasz się przy odliczaniu :D Przed chwilą pisałam u Marysi, że u nas słońca nie ma,a le właśnie coś przedziera się przez chmury, więc oby, oby, to pójdę choć na chwilę do ogrodu pozachwycać się licznie odkrytymi kiełkami :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”