Bardzo ładnie u ciebie,super oczko wodne no i ten pomysł,żeby wykorzystać podkłady w ogrodzie trafiony.
 Bardzo ładnie u ciebie,super oczko wodne no i ten pomysł,żeby wykorzystać podkłady w ogrodzie trafiony.Pozdrawiam Ania

Bardzo ładnie u ciebie,super oczko wodne no i ten pomysł,żeby wykorzystać podkłady w ogrodzie trafiony.

.Dzielimy co 3-4 lata. Każdy kwiat kwitnie tylko jeden dzień, ale w pełni rozwinięte liliowce codziennie wytwarzają wiele nowych. Wejdź sobie na stronę szkółka ismena, same cudowności
 .Dzielimy co 3-4 lata. Każdy kwiat kwitnie tylko jeden dzień, ale w pełni rozwinięte liliowce codziennie wytwarzają wiele nowych. Wejdź sobie na stronę szkółka ismena, same cudowności   . Skusiłam się w listopadzie na kupienie ich z gołym korzeniem i musiałam wsadzić do donicy. Czekają w garażu na cieplejsze dni. Teraz też nie mogłam się im oprzeć i zamówiłam
 . Skusiłam się w listopadzie na kupienie ich z gołym korzeniem i musiałam wsadzić do donicy. Czekają w garażu na cieplejsze dni. Teraz też nie mogłam się im oprzeć i zamówiłam  . Od ismeny też oczywiście, gdzie ja to wszystko wsadzę
 . Od ismeny też oczywiście, gdzie ja to wszystko wsadzę  

.
.
 To oczko macie takie śliczne że nie mogę się napatrzeć... i te schodki, tak pomysłowo zrobione:)
 To oczko macie takie śliczne że nie mogę się napatrzeć... i te schodki, tak pomysłowo zrobione:)

dziękuję za pochwały.Szkoda dziewczyny, że wcześniej nie zabrałam się za pstrykanie zdjęć. Ciągle coś robiłam i odkładałam to na później, a kwiaty przekwitały
 dziękuję za pochwały.Szkoda dziewczyny, że wcześniej nie zabrałam się za pstrykanie zdjęć. Ciągle coś robiłam i odkładałam to na później, a kwiaty przekwitały  

fajne to coś co do Ciebie przyszło
  fajne to coś co do Ciebie przyszło  

. Ogród bajkowy , bardzo mi się podoba . Jest co podziwiać . No i ta prymulka pełna bordowa
 . Ogród bajkowy , bardzo mi się podoba . Jest co podziwiać . No i ta prymulka pełna bordowa   .
 .
 . Chcę, by zaskakiwał osobę . Muszę  poczekać aż dojrzeje, wtedy może coś wyjdzie. Troszkę prymulek już kupiłam i zamówiłam z tej samej strony co Tobie pisałam. Jak myślisz, kiedy mogę tą bordowa wsadzić?
 . Chcę, by zaskakiwał osobę . Muszę  poczekać aż dojrzeje, wtedy może coś wyjdzie. Troszkę prymulek już kupiłam i zamówiłam z tej samej strony co Tobie pisałam. Jak myślisz, kiedy mogę tą bordowa wsadzić? 

I te liliowce prześliczne,akurat takich nie  mam
 I te liliowce prześliczne,akurat takich nie  mam  

lilie cuuuuudne:) Ta różowa taka niespotykana. Z resztą biała nie jest brzydsza
  lilie cuuuuudne:) Ta różowa taka niespotykana. Z resztą biała nie jest brzydsza 

Nie pamiętam u kogo wyczytałam ten sposób...zobaczymy po zimie jakie będą efekty
 Nie pamiętam u kogo wyczytałam ten sposób...zobaczymy po zimie jakie będą efekty  

pierwsze słyszę
 pierwsze słyszę  . Ja kilka lat tamu Chopina zabezpieczyłam agrowłókniną, a na dole usypałam kopczyk. Czytałam gdzieś, że powinno się koronę przygiąć do ziemi i obsypać ziemią.
 . Ja kilka lat tamu Chopina zabezpieczyłam agrowłókniną, a na dole usypałam kopczyk. Czytałam gdzieś, że powinno się koronę przygiąć do ziemi i obsypać ziemią.