Między blokami
- 
				akl62
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Między blokami
Mario, u Ciebie, widziałm, już przedwiośnie. U nas, zanim spadł ostatni śnieg, tak wyglądałą rabata pod brzozą

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu to było zanim spadł ostatni śnieg, dzisiaj jest -5   Pod śniegiem pewnie coś tam wychodzi, ale wolę nie dociekać
 Pod śniegiem pewnie coś tam wychodzi, ale wolę nie dociekać 

- 
				akl62
No. Jaj jestem w tym zielonym, to się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam. Przyjadą meble. Będą trochę szare, to może jakoś to przeżyję. Gorzej, że korytarz nadal chyba będzie żółty. aha, a do sypialni kupiłam makarony na okno. S Z A R E !!!!!!!!!!!!!!!!!

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój pokój też z zielonej tapety i lekko zielonego sufitu-kolor uspokajający dla "barana" jak ja akurat 

- 
				akl62
A ja jestem Panna.

- 
				iga23
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Aniu, to zależy, czasem zielony pasuje , czasem nie. Pamiętasz miałam pierwszą kuchnię w pistacji, strasznie ciemno było, bo ona od północy. Ale ogólnie zieleń uspakaja. 

- 
				Miriam
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
O,trafiłam na malowanie  Nie liczcie,że pomogę w sprzątaniu,nic mi się nie chce ostatnio
 Nie liczcie,że pomogę w sprzątaniu,nic mi się nie chce ostatnio  Ja u siebie wypatruję wiosny, ale nic jeszcze nie dostrzegam w cebulowych,przebiśniegi nawet śpią
 Ja u siebie wypatruję wiosny, ale nic jeszcze nie dostrzegam w cebulowych,przebiśniegi nawet śpią  Ale pączki wawrzynka,jaśminu nagokwiatowego już w gotowości
 Ale pączki wawrzynka,jaśminu nagokwiatowego już w gotowości  A jeżeli chodzi o posr......ebrzone samochody,jak ja to znam i to nie tylko przy dokarmianiu zimowym
 A jeżeli chodzi o posr......ebrzone samochody,jak ja to znam i to nie tylko przy dokarmianiu zimowym  Czasami wstyd wyjeżdżać z podwórka a nie zawsze jest czas na mycie.U mnie winne są gołębie
 Czasami wstyd wyjeżdżać z podwórka a nie zawsze jest czas na mycie.U mnie winne są gołębie  

Zima podobno wraca?
-- 18 lut 2013, o 17:37 --
Ja mam kuchnię na zielono,oliwka dokładniej.I oliwka oliwce nie równa,za każdym razem niby to samo a inaczej.Też czasami mam wrażenie,że za kolorowy mam ten dom w środku

Nie liczcie,że pomogę w sprzątaniu,nic mi się nie chce ostatnio
 Nie liczcie,że pomogę w sprzątaniu,nic mi się nie chce ostatnio  Ja u siebie wypatruję wiosny, ale nic jeszcze nie dostrzegam w cebulowych,przebiśniegi nawet śpią
 Ja u siebie wypatruję wiosny, ale nic jeszcze nie dostrzegam w cebulowych,przebiśniegi nawet śpią  Ale pączki wawrzynka,jaśminu nagokwiatowego już w gotowości
 Ale pączki wawrzynka,jaśminu nagokwiatowego już w gotowości  A jeżeli chodzi o posr......ebrzone samochody,jak ja to znam i to nie tylko przy dokarmianiu zimowym
 A jeżeli chodzi o posr......ebrzone samochody,jak ja to znam i to nie tylko przy dokarmianiu zimowym  Czasami wstyd wyjeżdżać z podwórka a nie zawsze jest czas na mycie.U mnie winne są gołębie
 Czasami wstyd wyjeżdżać z podwórka a nie zawsze jest czas na mycie.U mnie winne są gołębie  
 Zima podobno wraca?
-- 18 lut 2013, o 17:37 --
Ja mam kuchnię na zielono,oliwka dokładniej.I oliwka oliwce nie równa,za każdym razem niby to samo a inaczej.Też czasami mam wrażenie,że za kolorowy mam ten dom w środku

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3

Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- ewarb
- 500p 
- Od: 9 lut 2012, o 14:20
Ja jestem też spod znaku panny, cały dom mam w kolorze pastelowy miodowy, ładny spokojny żółty i bardzo dobrze czuję się z tym kolorem. 

- Maska
- Kontakt:
A ja jestem Bliźniak i sypialnię mam zieloną. Każda ściana w innym odcieniu zieleni od jaśniutkiego do żywego i bardzo dobrze się w tych kolorach czuję 

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- 
				akl62
Kochane, sprzątam po malowaniu.   Mój zielony się nie sprawdził, Ale poczeka parę lat na następne malowanie. Łatwiej było mi kupić nowe firany z zielonym. Głupio ten kolor wybrałam.
 Mój zielony się nie sprawdził, Ale poczeka parę lat na następne malowanie. Łatwiej było mi kupić nowe firany z zielonym. Głupio ten kolor wybrałam. 
Jak się odgruzuję w życiu prywatnym i zawodowym, to się odezwę. 

Dzięęęęęęęęęęęęęęęęki za pamięć. Bo ja sama nie pamiętam już o sobie.

Mój zielony się nie sprawdził, Ale poczeka parę lat na następne malowanie. Łatwiej było mi kupić nowe firany z zielonym. Głupio ten kolor wybrałam.
 Mój zielony się nie sprawdził, Ale poczeka parę lat na następne malowanie. Łatwiej było mi kupić nowe firany z zielonym. Głupio ten kolor wybrałam. Jak się odgruzuję w życiu prywatnym i zawodowym, to się odezwę.

Dzięęęęęęęęęęęęęęęęki za pamięć. Bo ja sama nie pamiętam już o sobie.
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj te kolory nie zawsze wychodzą takie jak chcemy   mi się marzy kuchnia w kolorze brzoskwiniowym i będę działać na wiosnę jak już wszystko zrobię w ogrodzie
 mi się marzy kuchnia w kolorze brzoskwiniowym i będę działać na wiosnę jak już wszystko zrobię w ogrodzie  

mi się marzy kuchnia w kolorze brzoskwiniowym i będę działać na wiosnę jak już wszystko zrobię w ogrodzie
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna 
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333

Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Maska
- Kontakt:
Szkoda, bo ja mam zielony i go uwielbiam, a właściwie mam 4 bo każda ściana inny odcień - dobrze się w nim czuję czego i Tobie życzę