bo zaraz poprawili prognozę.
 bo zaraz poprawili prognozę.Zobaczcie jak szybko te wielkie minusy przerodziły sie w plusy.....

http://www.twojapogoda.pl/16dni_kolejne.htm
Kasiu - super wieści.

Zaraz mi się uśmiech na twarzy pojawił.
Jeszcze tylko słonko niech ogrzeje nasze ogródki i będzie super.

Tereniu - jak możesz to działaj.
Nie ma to jak łyk świeżego powietrza.
Zaraz człowiek zdrowszy się czuje i radość w nim wzbiera.
Mnie nawet błoto i śnieg dzisiaj nie przeszkodziły - szalona kobieta ze mnie.....

Wycięłam stare maliny,porzeczki,dziczki u śliwek a winogronu bałam się ciąć,myślałam,że już za póżno
 Wycięłam stare maliny,porzeczki,dziczki u śliwek a winogronu bałam się ciąć,myślałam,że już za póżno 
 Od ubiegłego roku tnę wielokrotnie w sezonie,wyczytałam,że 5-6 cięć powinno się stosować.Nie zdążyły więc tak zarosnąć i wolałam odpuścić
 Od ubiegłego roku tnę wielokrotnie w sezonie,wyczytałam,że 5-6 cięć powinno się stosować.Nie zdążyły więc tak zarosnąć i wolałam odpuścić 

.
 . .
 . . W każdym razie wszystko wygląda dobrze
 . W każdym razie wszystko wygląda dobrze 

Za mało zamówiłam
 Za mało zamówiłam  Ale dzień był tak piękny, wiosenny i optymistyczny, że zaraz inaczej się czuję. Prawdziwe słońce się pokazało-ciepłe
 Ale dzień był tak piękny, wiosenny i optymistyczny, że zaraz inaczej się czuję. Prawdziwe słońce się pokazało-ciepłe 
 Ja dopiero w przyszłym tygodniu chę pojechać na działeczkę i planuję przyciąć wionogron ,drzewka owocowe, powojniki,,chyba odpowiednia na to pora
 Ja dopiero w przyszłym tygodniu chę pojechać na działeczkę i planuję przyciąć wionogron ,drzewka owocowe, powojniki,,chyba odpowiednia na to pora