Będę relacjonował czy przertwała
Pozdrawiam ciepło w te zimowe wieczory

Pit

.
 . .
 .
 a powiedz mi w jaki sposób ją teraz do tej ziemi wsadzić? W sensie na jaką głębokość? Całą osłonkę zakryć ziemią czy połozyć normalnie i przysypać ziemią tylko to co z niej wylazło - w sensie, że osłonka cała będzie leżała na ziemi???
 a powiedz mi w jaki sposób ją teraz do tej ziemi wsadzić? W sensie na jaką głębokość? Całą osłonkę zakryć ziemią czy połozyć normalnie i przysypać ziemią tylko to co z niej wylazło - w sensie, że osłonka cała będzie leżała na ziemi???   no bo tak w tym keramzycie to nie ma problemu leży, kiełkuje i tak bezproblemowo w miarę, a teraz co z tym zrobic?
  no bo tak w tym keramzycie to nie ma problemu leży, kiełkuje i tak bezproblemowo w miarę, a teraz co z tym zrobic? 
 .
 .

Dzisiaj moja Plumcia trafiła w długo oczekiwane miejsce... Mam nadzieje, że mi to wynagrodzi szybkim pojawieniem się nowych listków i urośnie baaaaaardzo duża, a przede wszystkim szybciutko zakwitnie
 Dzisiaj moja Plumcia trafiła w długo oczekiwane miejsce... Mam nadzieje, że mi to wynagrodzi szybkim pojawieniem się nowych listków i urośnie baaaaaardzo duża, a przede wszystkim szybciutko zakwitnie   

. Bardzo ładna, oby tylko tak dalej.
 . Bardzo ładna, oby tylko tak dalej.