Babcia to skarb, ale młodzi czasem nie mają sumienia. Wiem jak to jest, sama korzystałam z instytucji "babcia" choć z umiarem.
Cieszę się, że masz sporo róż na które mam ochotę. Będę je u ciebie podglądać

bedzie dobrze, nie martw sie na zapas...moze dziewczyny zaczna razem sie bawic i nie bedzie tak zle....moja mała przepada w pracach plastycznych  , odkad zaczeła rysować....wiec kredki, farby i jej nie ma....a super tez jest masa solna...
  bedzie dobrze, nie martw sie na zapas...moze dziewczyny zaczna razem sie bawic i nie bedzie tak zle....moja mała przepada w pracach plastycznych  , odkad zaczeła rysować....wiec kredki, farby i jej nie ma....a super tez jest masa solna...  Wierze ,ze opanujesz to towarzystwo i dasz radę...choć wiem ,ze niezłe wyzwanie przed Tobą
  Wierze ,ze opanujesz to towarzystwo i dasz radę...choć wiem ,ze niezłe wyzwanie przed Tobą  

Kasiek byłam w ogrodzie, robiłam zdjęcia przebiśniegom a one rosną pod kalifornijką ale zapomniałam cyknąć z bliska, potem cyknęłam z okna, trochę słabo widać ale igły ma zielone.robaczek_Poznan pisze:Majeczko, śnięty czyli...niezdrowy ;-) lekko pożółkły, choć nie widać żeby usychała....w przeciwieństwie do jednej Wejmutki, która mi cała pożółkła

mam nadzieje ,ze sie wszystko poukłada
  mam nadzieje ,ze sie wszystko poukłada  

Pozostają Ci tylko wieczory
 Pozostają Ci tylko wieczory  

Wschody już też
 Wschody już też 

U mnie cale rabaty pod sniegiem i widoku roslin nie uswiadcze na razie. Ale juz na plusie jest trzeci dzien, tak ze juz za niedlugo, za momencik
  U mnie cale rabaty pod sniegiem i widoku roslin nie uswiadcze na razie. Ale juz na plusie jest trzeci dzien, tak ze juz za niedlugo, za momencik