W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia ja ją faktycznie u ciebie też znalazłam.
Cieszę się, że nam tak ślicznie rosną - a Zosia jest warta wszystkich pieniędzy - ona jest po prostu niesamowita.
Ja swoją różę dostałam teraz na wiosne i myślałam, że kwiatki zobaczę dopiero w przyszłym sezonie - a tu masz - taka niespodzianka.
Ale to strasznie cieszy - prawda?
Cieszę się, że nam tak ślicznie rosną - a Zosia jest warta wszystkich pieniędzy - ona jest po prostu niesamowita.
Ja swoją różę dostałam teraz na wiosne i myślałam, że kwiatki zobaczę dopiero w przyszłym sezonie - a tu masz - taka niespodzianka.
Ale to strasznie cieszy - prawda?
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Reniu śliczna jest twoja róża pienna.Ja jeszcze nie mam takiej.
Przymierzałam się do jej kupna,ale nie znam jeszcze warunków jej pielęgnacji,
szczególnie zabezpieczenia jej na zimę.
Moje biedronkowe trytomie też mają już pączki.
Przymierzałam się do jej kupna,ale nie znam jeszcze warunków jej pielęgnacji,
szczególnie zabezpieczenia jej na zimę.
Moje biedronkowe trytomie też mają już pączki.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniusiu nasza Bogusia nie ma tej różyczki na pewno , może podobną . Madzia ma taką samą i ja. Cieszę się , że drobnym upominkiem sprawiłam Ci tyle radości . Ona z roku na rok będzie coraz ładniejsza , a czasami kiedy spojrzysz na nią , to mnie wspomnisz . Reniu mam bardzo dużo pracy i rzadko jestem na forum . Czasami szybko odwiedzam moje ulubione ogrody , nawet nie zostawiam śladu , bo nie mam na pisanie czasu . Wracam do domu o 21 .
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Witaj Renka !
Clematisy i roze ladnie sie maja.Pelargonia bluszczolistna super ma kolor.
Czy te piwonie to "biel polarna" klase.
Co do trytomy to masz racje -lubia wilgotno.Wiosna jak liscie sa juz dosc duze, scinam 15-20 cm nad ziemia, wowczas wiecej pracuje nad wytwarzaniem kwiatow.A listki spokojnie odrosna.
Pozdrawiam Markus
Clematisy i roze ladnie sie maja.Pelargonia bluszczolistna super ma kolor.
Czy te piwonie to "biel polarna" klase.
Co do trytomy to masz racje -lubia wilgotno.Wiosna jak liscie sa juz dosc duze, scinam 15-20 cm nad ziemia, wowczas wiecej pracuje nad wytwarzaniem kwiatow.A listki spokojnie odrosna.
Pozdrawiam Markus
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Reniu śliczne kompozycje robisz. I to nie tylko w pojemnikach, ale również te ogrodowe. Różyczki super, widać, że zdrowe. Kupiłam nasiona wielosiłu, ty też masz z nasion?
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Reniu
Znów byłam u ciebie-jest ślicznie.Trawnik rewelacja no i te kamienie.U mnie trudno o kamień tak samo jak i o deszcz.Już trzy tygodnie nie spadła kropla deszczu.Co to za krzew masz /największy/ na trawniku,wygląda ciekawie.Wypatrzyłam też u ciebie STARCA -tak u nas na to mówimy nie wiem jak się naprawdę nazywa.Wyjątkowo nadaje się jako obwoluta rabat i skalniakow
Znów byłam u ciebie-jest ślicznie.Trawnik rewelacja no i te kamienie.U mnie trudno o kamień tak samo jak i o deszcz.Już trzy tygodnie nie spadła kropla deszczu.Co to za krzew masz /największy/ na trawniku,wygląda ciekawie.Wypatrzyłam też u ciebie STARCA -tak u nas na to mówimy nie wiem jak się naprawdę nazywa.Wyjątkowo nadaje się jako obwoluta rabat i skalniakow