Nutkowy ogród cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nutkowy ogród cz. 3

Post »

Czasem mam taką ochotę żeby posiedzieć w domu, a że moja praca nie koniecznie wymaga ode mnie siedzenia w biurze, to czasem rzeczywiście zostaję. Pracuje wówczas zdalnie. Ale po dwóch dniach już mi się odechciewa ;:oj
Małgosiu życzę szybkiego powrotu do pracy.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Iwonka, ale masz szczęście, że możesz w ten sposób pracować. Jak ja bym tak chciała.
To rozwiązałoby wiele moich problemów. :roll:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Po długotrwałym siedzeniu w domu człowiek odzwyczaja się do ludzi i zaczyna mu być dobrze samemu ze sobą, wiem coś o tym bo siedzę w domu od tyyyyylu lat, teraz to nawet do sklepu mi się nie chce wybierać. ;:223
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Tak Gosiu, krzaczki niby szybko rosną...jednak różnica 5-6 lat to bardzo dużo i małe krzaczorki dużych szybko nie dogonią, zawsze będzie tak "nierówno" :roll: :wink: Perspektywa robi się dość dziwna wtedy :wink: Mały może być ostatni "poziom rabaty. Ale dwa pierwsze "piętra" powinny być mniej więcej dopasowane do siebie :) Przynajmniej tak bym chciała ;:224
Iwonko, byłabym przeszczęśliwa mając taką pracę. Miałam nawet kiedyś...przez 1,5 miesiąca. Niestety interes znajomej nie wypalił i się skończyło. Dosłownie skarb taka praca...jak chcesz jedziesz do biura, jak nie to pracujesz w domu...ahhh... ;:173 Życzę Ci powodzenia w pracy i żebyś była zawsze z niej zadowolona ;:333 Ja póki co czekam na odpowiedz w sprawie pracy. Jeszcze trwa okres rekrutacji, więc nie wiem nawet jak długo jeszcze na tą odpowiedz poczekam. Ale dostać dostane, pozytywną lub negatywną...więc czekam. ;:173
Majuś, ja siedzę w domu od przeprowadzki na wieś. Jednak mi chyba nigdy nie będzie samej ze sobą lepiej niż z ludźmi :wink: Męczę się siedząc sama w domu... ;:173 :lol:
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Gosiu, przejrzałam obecny wątek, ufff tylko 7 stron :;230
Aż miałam ochotę przeturlać się po tym zieloniutkim trawniku z pierwszego posta ;:oj .

"Kwiatek" z FB jest mi znany 8-) :lol: .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

cześć Gosiek,
jedni chcą urlopu i posiedzieć w domku, a drudzy zupełnie odwrotnie. Miałam taki plan żeby pracować w domku, ale ostatecznie się wycofałam, bo wiem że długo nie wyrobię. Myślę jeszcze nad pracą co drugi dzień tzn. 3 dni w biurze, a 2 pracy w domu. To chyba najlepsze rozwiązanie ;:333 Trzymam kciuki za etat dla Ciebie ;:215
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p

Post »

Agatko, jak dobrze że w końcu wróciłaś ;:168 :D
Co do trawnika, to nie ma problemu...jak po roztopach go ogarnę to możesz przyjechać się poturlać ;:306
Madzia, chyba te 3 dni w biurze i dwa w domu to faktycznie niezła opcja :) Mi marzy się od zawsze taka normalna praca, na dodatek z możliwością właśnie pracy zdalnej ;:215 Dosłownie rewelacja :D Niestety póki co nie było mi dane, znaleźć takową ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marzymy o tym, czego nie mamy - proste i działa od wieków :)
Jako biurwa od -dziestu lat, z rozkoszą przyjęłabym opcję pracy z domu, na stałe - ewentualnie formuła w jakiej pracuje Magda przypadłaby mi do gustu. Teraz jedynie od czasu do czasu pracuję z domu i wtedy ogarniam i robotę i to, co jest do zrobienia w domu, nie tracąc czasu na dojazdy.
Gosiu, Ty masz super poa jednym - kasa by się przydała z drugiej pensji...

Miłego tygodnia ;:196
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

aguniada pisze: kasa by się przydała z drugiej pensji...
Nooo jakby to przeliczyć na chabaźki... Aż się rozmarzyłam, ale taki mam przelicznik teraz :lol: . Też mam parcie na pracę ale pewnie za jakiś czas jak Franek będzie się nadawał do ludzi ;:14 .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p

Post »

Aguś, tak jak mówisz... siedzenie w domu nie przeszkadzało by mi, gdyby kasy było na tyle, żeby się nią nie musieć przejmować :D No i gdybym była na tyle mobilna, aby samej ruszyć się z domu :roll: Póki co musimy sobie radzić tak jak jest :wink:
Agatko, no właśnie... chabazi więcej można by kupić za dwie pensje ;:306 Też o tym zawsze myślę :D A Twój Franio, to ile już ma latek? :tan
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p

Post »

Nutka81 pisze: Iwonko, byłabym przeszczęśliwa mając taką pracę. Miałam nawet kiedyś...przez 1,5 miesiąca. Niestety interes znajomej nie wypalił i się skończyło. Dosłownie skarb taka praca...jak chcesz jedziesz do biura, jak nie to pracujesz w domu...ahhh... ;:173 Życzę Ci powodzenia w pracy i żebyś była zawsze z niej zadowolona ;:333 Ja póki co czekam na odpowiedz w sprawie pracy. Jeszcze trwa okres rekrutacji, więc nie wiem nawet jak długo jeszcze na tą odpowiedz poczekam. Ale dostać dostane, pozytywną lub negatywną...więc czekam. ;:173
W kontekscie np. ostatnich dni choroby psiaka, ale nie tylko, to rzeczywiście super sprawa. Mam nadzieję, ze i Tobie się wszystko dobrze poukłada. ;:196 ale to czekanie jest straszne....
Pozdrawiam, Iwona
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p

Post »

Iwonko, tak jak mówisz...czekanie jest najgorsze. Cóż, zobaczymy co z tego czekania wyjdzie :lol:

A ja właśnie wróciłam z garażu, gdzie wykonałam pierwsze w tym roku prace ogrodnicze :heja :tan :lol: Rozdzieliłam porozrastane i zimujące w dwóch donicach kany. Dostały świeżej ziemi, nowe doniczki i odrobinę wody :D Czerwone kły już widać ;:138
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p

Post »

Czyli sezon rozpoczęty? U mnie dzisiaj za oknem 6 stopni, śnieg się wytapia, ukazują się kretowiska :twisted: Chyba pójdę podlać to co mam w donicach w przechowalni. No i muszę posadzić w doniczkę cebulki, które przechowywałam w lodówce.
Pozdrawiam, Iwona
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Cześć, jestem u Ciebie po raz pierwszy, a trafiłam od Aguniady. Bieżący wątek przeczytałam od początku, poprzednie obejrzałam zdjęcia. Zazdroszczę powierzchni, masz jeszcze tyle miejsca na roślinki. Sunia też super, jak się domyślam Nutka? Ja dzisiaj też już nie wytrzymałam i obciachałam 2 miskanty i od razu mi lepiej. Jutro posadzę nowozakupione begonie do doniczek i sezon prawie otwarty :heja Pozdrawiam wieczorową porą z Żabiej Łąki. Bogna
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Gosiu, czyli sezon ogrodowy rozpoczęty w garażu. Super, jesteś WIELKA ;:215 Jak zdążę, to też coś dzisiaj ciachnę.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”