Jak to dobrze znowu u was zawitać.
Fajnie że się odezwałaś.
Zatem wiosną znowu będą zmiany.

Żeby tylko wiosna chciała przyjść jak najszybciej.

... a tu jeszcze biało i zimno,brrr
 ... a tu jeszcze biało i zimno,brrr  Lilie ładniutkie
 Lilie ładniutkie 

Pracuję tak jak ty ale każdą chwilę wolna spędzam z dziećmi na powietrzu a widzę ,że twoja panieneczka tez lubi bawić się na dworze Basen bardzo cieszy dzieci
 Pracuję tak jak ty ale każdą chwilę wolna spędzam z dziećmi na powietrzu a widzę ,że twoja panieneczka tez lubi bawić się na dworze Basen bardzo cieszy dzieci   frajda ogromna.Pięknie u Ciebie .Będę zaglądać i podziwiać twój piękny ogród. Beata
 frajda ogromna.Pięknie u Ciebie .Będę zaglądać i podziwiać twój piękny ogród. Beata  

Iwciu witaj w niedzielne popołudnie,miło do ciebie zajzeć
 Iwciu witaj w niedzielne popołudnie,miło do ciebie zajzeć  

. Pogoda troszkę się popsuła, ale ja już widzę światełko w tunelu. Przyleciały już szpaki do nas. Zrobiły porządek w budkach, i rządzą się od nowa. Krokusiki już wychylił swoje główki... Z dnia na dzień jaśniej i to już optymistycznie nastraja...
 . Pogoda troszkę się popsuła, ale ja już widzę światełko w tunelu. Przyleciały już szpaki do nas. Zrobiły porządek w budkach, i rządzą się od nowa. Krokusiki już wychylił swoje główki... Z dnia na dzień jaśniej i to już optymistycznie nastraja...

Ale coś rzadko gościcie na fo ,już zapomniałam o Waszym istnieniu.Miłego popołludnia
 Ale coś rzadko gościcie na fo ,już zapomniałam o Waszym istnieniu.Miłego popołludnia  

Super sprawa tak przeobrazić ogród
 Super sprawa tak przeobrazić ogród  Macie mnóstwo rarytasów,które są moimi chciejstwami
 Macie mnóstwo rarytasów,które są moimi chciejstwami  Pustynniki,hebe,wrzosiec drzewiasty,nie ma co wymieniać,bo strony całej by trzeba
 Pustynniki,hebe,wrzosiec drzewiasty,nie ma co wymieniać,bo strony całej by trzeba  Fajne jest to,że oboje dzielicie tę pasję.A jak jest z pomysłami?Macie różne?I co wtedy?Z przyjemnością będę tu zaglądać
 Fajne jest to,że oboje dzielicie tę pasję.A jak jest z pomysłami?Macie różne?I co wtedy?Z przyjemnością będę tu zaglądać 

...no i może tego śniegu nie trzeba będzie odgarniać.
 ...no i może tego śniegu nie trzeba będzie odgarniać. 

.
 .

Jakże trafnie określiłaś to,za czym tęsknimy i czego nam brakuje o tej porze
 Jakże trafnie określiłaś to,za czym tęsknimy i czego nam brakuje o tej porze  Róż przybędzie jak czytam?
 Róż przybędzie jak czytam?