Ogródek Robaczka cz. 7
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Tez jak Agus wnosze petycje o nieruszaniu scian
Tlo jest niczego sobie a nie zapomnij, ze jest jeszcze szaro-buro-ponuro, jak zacznie slonce swiecic w okna, to bedzie calkiem inaczej wygladac a tak bedzie mdlo
Teraz wyglada w sam raz a na zime i tak zamieniasz na swiateczne zaslony, to zimowe odczucia koloru i tak rybka.
jejku Kasiu ale zasłonki......brak słów
aż się rozmarzyłam po wyobrażeniu sobie widoku wiosną i latem.......
do zobaczenia jutro........hehe jakby co to rozglądaj się tam za mną bo ja pewnie będę siedziała nosem w książce.........no pochłaniam Władcę Pierścieni
aż się rozmarzyłam po wyobrażeniu sobie widoku wiosną i latem.......
do zobaczenia jutro........hehe jakby co to rozglądaj się tam za mną bo ja pewnie będę siedziała nosem w książce.........no pochłaniam Władcę Pierścieni
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Róże w ogrodzie, róże w domu, róże w głowie
Wszystko doskonale współgra ze sobą
Mam nadzieję, że pojawią się zdjęcia z Gardenii.
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu , komplet cudowny , idealnie pasuje do Ciebie różana damo 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Mamy weekend
Dziękuję za liczne odwiedziny i komentarze na temat zasłon, bardzo mi miło, że Wam też się podobają
Jagódko, dziękuję! Cieszę się, że podzielasz mój entuzjazm dla romantycznego wystroju wnętrz
Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro?
Jagi, o malowaniu na razie głośno myślę...chodzi mi po głowie przemalowanie tej ściany, ale jeszcze przemyślę temat i jeżeli będę malować to w lecie.
Asiu, te zasłony sprawiły mi dużo radości! Od razu zrobiło się weselej w salonie i zapachniało latem ;-)) Już się cieszę na nasze jutrzejsze spotkanie!
Pat, w świetle dziennym faktycznie ściany wyglądają jaśniej, więc na razie nie ruszam ;-)) Jak mnie najdzie pilna potrzeba zmian
to wtedy coś wymyślę ;-))
Dorotko, gdzie nie spojrzę widzę róże ;-)) Miłego weekendu!
Ewo Gajowa, super, że znalazłaś wątek
Różana narzuta pewnie wygląda uroczo...lubię takie pikowane, tradycyjne narzuty - nadają sypialni przytulny klimacik
Jeżeli krążki pleśnieją, to koniecznie przepikuj siewki do czystej ziemii - mogą zacząć padać, więc zrób to zanim będzie za późno. Pewnie zostały przelane albo nie było dostępu powietrza? Trzeba je czasami wietrzyć, zwłaszcza w wilgotnych szklarenkach.
Iwonko Majowa, dziękuję! Miło mi, że tak postrzegasz nowy nabytek! Zatem wybór trafiony
Lulka, laurencję kupowałam w maju na giełdzie - sadzonki nie były drogie, więc w tym roku też je kupię. Kwitły całe lato!
Madziu, dzięki za opinię! Od takiej wytrawnej dekoratorki wnętrz to prawdziwy komplement
Bardzo się cieszę, że przypadły Ci do gustu!
Agnieszko, dziękuję
Zapraszam oczywiście, jak będziesz miała ochotę mnie odwiedzić to zgarnij Danusię i przyjeżdżajcie
Annes, dzięki!
Aniu, zasłony masz ciągle w planach? Szukasz inspiracji czy wykonawcy? Ja zaczęłam szukać niedawno i świetnie trafiłam, gdybyś chciała namiar na krawcową, napisz. Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, choć aura za oknem nie pozwala na nadmierny optymizm..oby szybko przyszła odwilż, a sikorki na pewno wiedzą więcej...
Marzenko, mogą być siatki - jak roślinki urosną, to skutecznie ja zatuszują - może wysiej jednoroczne na brzegu rabaty? Kosmosy wyglądałyby pięknie
Nutka, dziękuję! Pokrowce na jaśki zaproponowała krawcowa, został uszyte z resztek materiału, za jedyne 7 zł! Podobnie obrusik, który też został wykrojony z resztek i nie kosztował wiele więcej. Cieszę się, że zdecydowałam się na komplecik! Miło mi, że Ci się podoba
Ostatnie podrygi zimy już dawno ogłosiliśmy na Forum, wreszcie synoptycy przejrzeli na oczy
Znowu system ogranicza ilość wyrażanych przeze mnie uczuć, maximum 20 uśmieszków? A co, jak mnie radość i rewolucyjny entuzjazm wprost rozpiera??
Dziękuję za liczne odwiedziny i komentarze na temat zasłon, bardzo mi miło, że Wam też się podobają
Jagódko, dziękuję! Cieszę się, że podzielasz mój entuzjazm dla romantycznego wystroju wnętrz
Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro?
Jagi, o malowaniu na razie głośno myślę...chodzi mi po głowie przemalowanie tej ściany, ale jeszcze przemyślę temat i jeżeli będę malować to w lecie.
Asiu, te zasłony sprawiły mi dużo radości! Od razu zrobiło się weselej w salonie i zapachniało latem ;-)) Już się cieszę na nasze jutrzejsze spotkanie!
Pat, w świetle dziennym faktycznie ściany wyglądają jaśniej, więc na razie nie ruszam ;-)) Jak mnie najdzie pilna potrzeba zmian
to wtedy coś wymyślę ;-))
Dorotko, gdzie nie spojrzę widzę róże ;-)) Miłego weekendu!
Ewo Gajowa, super, że znalazłaś wątek
Iwonko Majowa, dziękuję! Miło mi, że tak postrzegasz nowy nabytek! Zatem wybór trafiony
Lulka, laurencję kupowałam w maju na giełdzie - sadzonki nie były drogie, więc w tym roku też je kupię. Kwitły całe lato!
Madziu, dzięki za opinię! Od takiej wytrawnej dekoratorki wnętrz to prawdziwy komplement
Agnieszko, dziękuję
Annes, dzięki!
Aniu, zasłony masz ciągle w planach? Szukasz inspiracji czy wykonawcy? Ja zaczęłam szukać niedawno i świetnie trafiłam, gdybyś chciała namiar na krawcową, napisz. Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, choć aura za oknem nie pozwala na nadmierny optymizm..oby szybko przyszła odwilż, a sikorki na pewno wiedzą więcej...
Marzenko, mogą być siatki - jak roślinki urosną, to skutecznie ja zatuszują - może wysiej jednoroczne na brzegu rabaty? Kosmosy wyglądałyby pięknie
Nutka, dziękuję! Pokrowce na jaśki zaproponowała krawcowa, został uszyte z resztek materiału, za jedyne 7 zł! Podobnie obrusik, który też został wykrojony z resztek i nie kosztował wiele więcej. Cieszę się, że zdecydowałam się na komplecik! Miło mi, że Ci się podoba
Znowu system ogranicza ilość wyrażanych przeze mnie uczuć, maximum 20 uśmieszków? A co, jak mnie radość i rewolucyjny entuzjazm wprost rozpiera??
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Ewa Rozalka, bardzo dziękuję! Wasza reakcja utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że to był dobry wybór
Agness, miło mi, że to widać! Staram się urządzać wnętrza w romantycznym, przytulnym stylu...jest wtedy tak...domowo ;-))
Majeczko, u nas też przedzierał się przez chmury słonko, oby coraz częściej! Dziękuję za odwiedziny
Ewcia
Dzięki, ciekawe czy na żywo też będą Ci się podobać? Zapraszam na kawkę, jeśli znajdziesz czas w weekend
April, haha plotka się niesie na forum z prędkością błyskawicy ;-))
Aguś, dziękuję
Ja niedawno zaczęłam weekend, ale już jestem w pełni weekendowym nastroju! Wprawdzie M poza domem, ale szykuje się forumkowo-ogrodniczy weekend
Porcelana od Austina powiadasz? Hmm....na razie Villa Italia z motywem różanym musi wystarczyć ;-)) Nasz prezent ślubny
Julek, pewnie masz rację z tym kolorem, wstrzymam się z radykalnymi zmianami. Byłaś i widziałaś - czujesz, że pasują do całości salonu-kuchni?
Martuś, do zobaczenia jutro! Nie bierz ze sobą książki, bo roślin nie udźwigniesz ;-))
Ewa, różany zawrót głowy ;-)) A te na płotnie wyglądają jak żywe...nawet rozpoznaje jedną bliźniaczo podobną do First Lady
Monia, dziękuję
Miłego
Kilka wspomnień dla miłych gości....

po lawendowych sianokosach...

Agness, miło mi, że to widać! Staram się urządzać wnętrza w romantycznym, przytulnym stylu...jest wtedy tak...domowo ;-))
Majeczko, u nas też przedzierał się przez chmury słonko, oby coraz częściej! Dziękuję za odwiedziny
Ewcia
April, haha plotka się niesie na forum z prędkością błyskawicy ;-))
Aguś, dziękuję
Julek, pewnie masz rację z tym kolorem, wstrzymam się z radykalnymi zmianami. Byłaś i widziałaś - czujesz, że pasują do całości salonu-kuchni?
Martuś, do zobaczenia jutro! Nie bierz ze sobą książki, bo roślin nie udźwigniesz ;-))
Ewa, różany zawrót głowy ;-)) A te na płotnie wyglądają jak żywe...nawet rozpoznaje jedną bliźniaczo podobną do First Lady
Monia, dziękuję
Kilka wspomnień dla miłych gości....

po lawendowych sianokosach...

- constancja

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Kasiu, ta parasolka to był strzał w 10. Powinnaś powielić ten pomysł w innych częściach ogrodu.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Kasiek mnie też czasami dobija ta ograniczona ilość uśmieszków ale siła wyższa.
Zasłony jak zasłony ale ten wzór na nich to jest coś wspaniałego
aleś wypatrzyła cudny materiał
i tak oglądając Twoje zasłony przypomniało mi się że mam kawałek lnu jeszcze z lepszych czasów właśnie w różyczki tyle tylko że na szarym tle - chyba
muszę jutro przekopać przepastną szafę i sprawdzić co to za arcydzieło i może nada się na obrus aby taki codzienny.
A z Gardenii poproszę o zdjęcia bo też bym chciała widzieć co tam pokazywali. Kiedyś jeździliśmy do Poznania na Targi rolnicze które były połączone z ogrodowymi to się troszkę napatrzyłam, ale przenieśli maszyny gdzieś pod Poznań i od tego czasu nie jeżdżę a nasi wolą na takie Targi jechać do Kielc bo lepszy dojazd.
Widoki cudne
Zasłony jak zasłony ale ten wzór na nich to jest coś wspaniałego
A z Gardenii poproszę o zdjęcia bo też bym chciała widzieć co tam pokazywali. Kiedyś jeździliśmy do Poznania na Targi rolnicze które były połączone z ogrodowymi to się troszkę napatrzyłam, ale przenieśli maszyny gdzieś pod Poznań i od tego czasu nie jeżdżę a nasi wolą na takie Targi jechać do Kielc bo lepszy dojazd.
Widoki cudne
Jutro czy w niedzielę? Jutro tez będę ok 14.00Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro?![]()
Ja u Ciebie...a Ty u mnie
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kasia zazdroszcze wam tej Gardenii...będę czekała na relacje , ciekawa jestem jakie beda rózyczki 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Raz jeszcze przyłączę się do grona zazdrośników
Też jadę-z kotem do lekarza
A wolałabym kwiatki oglądać...
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Kasiu ja też zazdroszczę Gardenii
Z niecierpliwością będę czekała na relację 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Kasiu pokazałam Twój ogródek mojej mamie, achów
i ochów
nie było końca 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
O bardzo podobają mi sie te Twoje ,,letnie,ciepłe i zielone wspomnienia,,,piękne
Hortensje,,,bajka
a najbardziej urzekło mnie to zdjątko z wiązaneczką lawendy 
Kolejna dawka pięknych zdjęć - bardzo miło jest na takie popatrzeć kiedy za oknem zima. Super jest zdjęcie z lawendą - zbierana w Twoim ogrodzie jak się domyślam 
pozdrawiam Ela