Też bardzo lubię obserwować naturę, tylko nie zawsze pod ręką jest aparat foto jak ciekawy obiekt się trafi. Zimą np: bardzo lubię obserwować ptaki przylatujace do karmnika, a jest tych skrzydlatych gości cała masa.
Ogródek przydomowy u Marii.k55
- maria.k55
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 16:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek przydomowy u Marii.k55
Witaj Aniu
Też bardzo lubię obserwować naturę, tylko nie zawsze pod ręką jest aparat foto jak ciekawy obiekt się trafi. Zimą np: bardzo lubię obserwować ptaki przylatujace do karmnika, a jest tych skrzydlatych gości cała masa.
- imwsz
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu czyżbyś dokupowała nowe róże
i nic się nie chwalisz
A motyl musi wyglądać obłędnie w słońcu gdy rozwinie skrzydełka
A motyl musi wyglądać obłędnie w słońcu gdy rozwinie skrzydełka
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- maria.k55
- 1000p

Od wczoraj mam nową lokatorkę - na imię ma Pyza, wiek 8-9 m-cy, wysterylizowana, po przejściach, na razie dzikuska, siedzi w kuchni na szafkach pod sufitem i popłakuje za swoją panią, noc mam nieprzespaną, jednym słowem nie miałam kłopotów - to teraz mam na własne zyczenie:

Wstawiałam 2 różne zdjęcia, nic nie rozumiem, a wyszły 2 takie same ???

Wstawiałam 2 różne zdjęcia, nic nie rozumiem, a wyszły 2 takie same ???
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Piękna kociulka. Troszeczkę jeszcze wystraszona i niepewna, ale niedługo się przyzwyczai i będziesz z niej miała pociechę. Ze swoich wszystkich kotków najlepiej wspominam dziewczynki. Takie bardziej przymilne i przywiązane do domu.
Marysiu, jeśli chcesz, możesz jedno zdjecie usunąć. Naciśnij edytuj (w prawym dolnym rogu), a później usuń ze swojego postu co chcesz
Marysiu, jeśli chcesz, możesz jedno zdjecie usunąć. Naciśnij edytuj (w prawym dolnym rogu), a później usuń ze swojego postu co chcesz
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczna kicia
Zachowanie wskazuje, że bardzo wystraszona i niepewna swego losu. Daj jej dwa tygodnie samych miłych rzeczy, nic na siłę, na pewno się przyzwyczai. Koty są mądre i wiedzą, co dla nich dobre
Kotki są milsze niż kocury-i aktywniejsze. Na pewno będziesz miała z niej pociechę 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Śliczna kicia....w waszym domu dojdzie do siebie...miłość zdziała cuda 
- kasia_rom

- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Śliczna kotka , i ma bardzo miłą mordkę 
Marysiu, mam lilię Casablankę i nie zauważyłam jej zapachu, ale jesienią przesadziłam w inne miejsce , bardzie dostępne do wąchania
i teraz będę sprawdzać 
Marysiu, mam lilię Casablankę i nie zauważyłam jej zapachu, ale jesienią przesadziłam w inne miejsce , bardzie dostępne do wąchania
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Marysiu ależ seksowną psiapsiółkę sobie żeś przygruchała
Dobrze Ci będzie z nią a jej z Tobą.
Trochę czasu i się od niej nie opędzisz, bo sama przyjdzie po głaskanko.
A jak fajnie będzie wyglądała między roślinkami
Dobrze Ci będzie z nią a jej z Tobą.
Trochę czasu i się od niej nie opędzisz, bo sama przyjdzie po głaskanko.
A jak fajnie będzie wyglądała między roślinkami
Pozdrawiam - Ilona
- peonia

- Od: 26 mar 2006, o 11:35
- Kontakt:
Zdecydowałaś się znowu na kotkę, na pewno będzie jej dobrze, dojdzie do siebie W twoich troskliwych rękach.Jak trafiła do Ciebie?
Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
- maria.k55
- 1000p

Przed chwilą skończyłam sprzątać nastepną półkę z ceramiką, poleciały stojące talerze z Włocławka, po dzisiejszej niespanej nocy fajna gimnastyka.
Jak ona do mnie trafiła - była to kotka mojej siostrzenicy młodej mężatki, a ona ma to po mnie i dokarmia wszystkie okoliczne biedy. Był koniec listopada jak pod płotem znalazła tę kotkę, odkarmiła, zrobiła w grudniu sterylkę i przed mrozamia wzięła do mieszkania. Od tej pory jej mąż jest na antybiotyku i niby przeziębienie nie przechodzi, wymieniła pościel na antyalergiczną i zrobili testy, które wskazały wrazliwość na wszelką sierść zwierzęcą. Na ratunek przyszła do ciotki i co miałam zrobić - oczywiście wziąć kotkę. Efekt taki, że mąż przeniósł się ze spaniem do bejsmentu, bo nie mógł znieść latajacej po schodach w nocy kotki, latających nocnych talerzy i 0 spania.
A ja siedzę i dumam, co mam robić?
Jak ona do mnie trafiła - była to kotka mojej siostrzenicy młodej mężatki, a ona ma to po mnie i dokarmia wszystkie okoliczne biedy. Był koniec listopada jak pod płotem znalazła tę kotkę, odkarmiła, zrobiła w grudniu sterylkę i przed mrozamia wzięła do mieszkania. Od tej pory jej mąż jest na antybiotyku i niby przeziębienie nie przechodzi, wymieniła pościel na antyalergiczną i zrobili testy, które wskazały wrazliwość na wszelką sierść zwierzęcą. Na ratunek przyszła do ciotki i co miałam zrobić - oczywiście wziąć kotkę. Efekt taki, że mąż przeniósł się ze spaniem do bejsmentu, bo nie mógł znieść latajacej po schodach w nocy kotki, latających nocnych talerzy i 0 spania.
A ja siedzę i dumam, co mam robić?
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
tylko się przyzwyczaić . 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
jaka dostojna kotka,,,widać,ze rozumna dama 
- maria.k55
- 1000p

Już skończyła się moja przygoda z Pyzą, przyjechała w odwiedziny jej właścicielka i ten koci płacz na przywitanie swojej pani spowodował lawinę łez i decyzja natychmiastowa wracamy do domu, dopiero zrozumiałam jak ta kocina musiała tęsknić.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Biedne zwierzę, biedna właścicielka i jeszcze Ty w środku
Okrutne zamieszanie.
- maria.k55
- 1000p

Powiem ci Ewa, że może to śmieszne ale poszłam i zrobiłam sobie drinka, bo przerosło mnie to emocjonalnie.