Ogród u stóp klasztoru cz. 2 - 2012
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: ogród u stóp klasztoru cz. 2 - 2012
garnki-wazony śwwietne
a ten kwiatek ostatni czy to obrazki włoskie

- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Obejrzałam Alinko Twój ogród i stwierdzam ,że jest śliczny i nasadzenia i wgłębnik ,wszędzie widać Twoje serducho .Pozdrawiam.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Bardzo lubię Twój ogród i z przyjemnością tu wracam . Nie zawsze piszę , no bo ileż można chwalić i wzdychać ???
Garnki-donice bardo efektowne i sądzę ,że będą idealnie pasowały do klimatu ogrodu u stóp klasztoru. Ciekawa jestem , co w nich posadzisz?
Garnki-donice bardo efektowne i sądzę ,że będą idealnie pasowały do klimatu ogrodu u stóp klasztoru. Ciekawa jestem , co w nich posadzisz?
- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alinko, powiedz mi gdzie ten pchli targ w Krakowie, takie ładne doniczki kupiłaś za bezcen 
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
Ewelina pisze:Bardzo lubię Twój ogród i z przyjemnością tu wracam . Nie zawsze piszę , no bo ileż można chwalić i wzdychać ???![]()
Tereniu pod halą . zaraz pod mostem już się zaczynają stragany. oczywiście pełny spontan , ten wyjazd . z rana w łóżku wymyśliłam i pojechałam .
-- 18 lut 2013, o 22:39 --
ewa_rozalka pisze:Obejrzałam Alinko Twój ogród i stwierdzam ,że jest śliczny i nasadzenia i wgłębnik ,wszędzie widać Twoje serducho .Pozdrawiam.
Ewelinko myślę że nietrudno ci się domyśleć gdzie znalazłam inspiracje ...oczywiście że u ciebie . jeszcze w sobotę oglądałam sobie
twój taras z tymi pięknymi kompozycjami z ziół
-- 18 lut 2013, o 22:42 --
ewa_rozalka - dziękuje za cieplutkie słowa i zapraszam zaś .
anabuko1 --tak Aniu to obrazki . w tym roku łagodna zima to będzie kwitnienie , bo w tamtym roku była przerwa . to fotki z 2011.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Alinko.Oglądnęłam twoje nowe garnki,będą ci pasowały do tarasu.Co jeszcze było ciekawego w tym Krakowie?
-
alinaK

Martuś była fajowa żardiniera . tylko taki ze mnie koziol . wydawała mi sie za droga - 60 zł . teraz żałuję . była warta bo mosiężna . fajne makutry stare -tez do ogrodu na zioła można by wykorzystac . ale będzie okazja żeby się jeszcze raz wybrac .
teraz już o tobie pomyślę . bo teraz to nawet nie chciałam cie drażnić .ty musisz sie wykurować
teraz już o tobie pomyślę . bo teraz to nawet nie chciałam cie drażnić .ty musisz sie wykurować
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Dzięki za odpowiedź.
Bardzo oryginmalne te obrazki
Bardzo oryginmalne te obrazki
-
myszka
- 200p

- Od: 9 lip 2011, o 18:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Alinko!Trafiłam do Ciebie z wątku sprzedażowego.Masz śliczny ogród i mieszkasz w pięknej miejscowości.Zerknij na pw.
Pozdrawiam!!!
-
alinaK

Dziewczyny witam i pozdrawiam serdecznie . u mnie oczywiście pielęgnacja wiosenna rozpoczęta . rośliny w tym roku w nadzwyczajnie dobry stanie , więc kwitnienia powinny być piękne . nawet werbeny przezimowały i puszczają listki - nie do uwierzenia .
w sierpniu rozsadziłam irysy bródkowe . bardzo ciekawa jestem jak zakwitną i czy w ogóle

w sierpniu rozsadziłam irysy bródkowe . bardzo ciekawa jestem jak zakwitną i czy w ogóle

- Margo2

Moja ostatnia fascynacja Irysy.
Ciekawe, czy zakwitną.
Jesienią nie obcinałam liści. Czy teraz je przciąc?
Ciekawe, czy zakwitną.
Jesienią nie obcinałam liści. Czy teraz je przciąc?
-
alinaK

Tak Gosiu i to teraz obcinaj w tych dniach . bo one już będą na dniach wypuszczać młode . to jedne z pierwszych listków jakie u mnie wychodzą . jeszcze nie widziałam krokusów , ale iryski owszem , kiełki już są .
w tym roku zakupiłam irysa japońskiego białego i dwa liliowe . z niecierpliwością czekam wiosennej przesyłki
w tym roku zakupiłam irysa japońskiego białego i dwa liliowe . z niecierpliwością czekam wiosennej przesyłki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Aż się zarumieniłam ...alinaK pisze: Ewelinko myślę że nietrudno ci się domyśleć gdzie znalazłam inspiracje ...oczywiście że u ciebie . jeszcze w sobotę oglądałam sobie twój taras z tymi pięknymi kompozycjami z ziół
- Margo2

Na razie muszę się wstrzymać z obcinaniem. Pogoda nie sprzyja. Powróciła prawdziwa zima
-
alinaK

GOSIU------tak wszystkie prace wstrzymane .
EWELINA----witaj . .jeszcze mi kamienie pod magnolią ,które widziałam u ciebie , chodzą po głowie .
pozdrawiam
EWELINA----witaj . .jeszcze mi kamienie pod magnolią ,które widziałam u ciebie , chodzą po głowie .
pozdrawiam