, miło zobaczyć Ms Bufo, zawsze urzekają mnie Twoje zdjęcia ptaków w Twoim ogrodzie, ciekawe sposoby na podawanie karmy, a jabłuszko kosowi za chwilę spadnie,
 , miło zobaczyć Ms Bufo, zawsze urzekają mnie Twoje zdjęcia ptaków w Twoim ogrodzie, ciekawe sposoby na podawanie karmy, a jabłuszko kosowi za chwilę spadnie,ciekawy początek wątku, u nas nie spotkałam sikorki ubogiej, tylko bogatki i modraszki,

, miło zobaczyć Ms Bufo, zawsze urzekają mnie Twoje zdjęcia ptaków w Twoim ogrodzie, ciekawe sposoby na podawanie karmy, a jabłuszko kosowi za chwilę spadnie,
 Najliczniejsza jest u mnie również bogatka, modraszka to tylko 1 para, a uboga chyba na razie tylko jeden ptaszek i to pierwszy w tym roku.
 Najliczniejsza jest u mnie również bogatka, modraszka to tylko 1 para, a uboga chyba na razie tylko jeden ptaszek i to pierwszy w tym roku.

Miło Cię zobaczyć.
 Miło Cię zobaczyć.  

dziękuję, w aparacie jest funkcja (BRK -obok przycisku do zdjęć) która pozwala robić seryjne zdjęcia trzymając jedynie przycisk od robienia zdjęć.
 dziękuję, w aparacie jest funkcja (BRK -obok przycisku do zdjęć) która pozwala robić seryjne zdjęcia trzymając jedynie przycisk od robienia zdjęć. Robię sporo zdjęć, ale do zamieszczenia nadają się tylko niektóre.
 Robię sporo zdjęć, ale do zamieszczenia nadają się tylko niektóre. Jeszcze niedawno widziałam dużo owoców na irdze (teraz jest przysypana śniegiem), nie wiadomo czemu ptaszki ją omijają? Poniżej są zdjęcia niektórych "owoco-żerów"
 Jeszcze niedawno widziałam dużo owoców na irdze (teraz jest przysypana śniegiem), nie wiadomo czemu ptaszki ją omijają? Poniżej są zdjęcia niektórych "owoco-żerów" 

może wiosna wnet będzie
  może wiosna wnet będzie