Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- jode22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Magda, ten domek dla kwiatów to jest full wypas
.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hehehehe chyba ptaszków 
- kasia28x
- 100p

- Od: 26 sty 2013, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magda, jasne, że musi być pięknie i będzie
Sama wielkość działki to zdecydowanie plus, bo miejsca na chciejstwa roślinne to prędko nie zabraknie
Z ilości metrów kwadratowych to ja się cieszę, gorzej z logiczną koncepcją na jego zagospodarowanie
Sama wielkość działki to zdecydowanie plus, bo miejsca na chciejstwa roślinne to prędko nie zabraknie
Z ilości metrów kwadratowych to ja się cieszę, gorzej z logiczną koncepcją na jego zagospodarowanie
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
-
Pashmina2006

no właśnie, mogą zacząć się schody żeby miało to ręce i nogi. Ale na razie się tym nie martwię. W razie problemów będę wklejać foty tutaj i na pewno wspólnie jakaś rozsądna koncepcja się znajdzie hehe.
hahaha! Ja mam tylko 30m2jode22 pisze:Jedni mają problem z nadmiarem inni wprost przeciwnie. Ja mam tylko 300 m2, a tyle kwiatów mi się podoba no i warzywka też lubię
uprawiali zbożeMID2006 pisze: Ja się zastanawiam co nasi dziadkowie robili w takim razie na całości swojej ziemi:D hehe
-
Pashmina2006

bozunia dokładnie! Nie mam zamiaru na razie coś z pozostałością robić. Mam tyle pracy na swoim małym kawałeczku że nie myślę intensywnie o reszcie. Kiedyś kiedyś... wiadomo . Ale nie teraz. Taką radość sprawił mi ten kawałeczek że jestem na nim w 100 procentach skoncentrowana. Ale przyznam że mam takie odczucia jak Ty.. "chciałabym mieć wszystko" hehe. Zwłaszcza po prześledzeniu forum. Zaczarowało mnie. Dawniej o grzebaniu w ziemi nawet nie chciałam słyszeć.. Absolutnie. A żeby czerpać z tego jeszcze przyjemność? Chyba żart.. A teraz wszystko się zmieniło. Czekam i czekam na to grzebanie hehe.
- jode22

- Od: 22 lut 2011, o 14:07
Magda, oczywiście ptaszków
. To tak jest jak człowiek myśli o kwiatkach a pisze o czymś innym
.
-
Pashmina2006

Rozumiem Cię.. od dobrych kilkunastu dni ja też niestety myślę tylko o kwiatkach, krzewach itd. hehe
-
Pashmina2006

- ari64
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 17 sty 2013, o 20:11
Bardzo ładny kawałek ziemi ,
za już tak duży wkład pracy a efekty przyjdą z czasem . Lubię obserwować takie metamorfozy 
Pozdrawiam Artur
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
-
Pashmina2006

Artur to zapraszam do częstych odwiedzin, zwłaszcza jak rozpocznie się już na dobre pora wiosenna. Myślę że uda mi się wprowadzić zdjęcia działki po zimie oraz nowości, które mam nadzieję się pojawią 
- ari64
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 17 sty 2013, o 20:11
Magdo nie wiem na ile czas pozwoli ale postaram się być częstym gościem w twoim wątku i na pewno będzie tu cudownie. 
Pozdrawiam Artur
Witaj Magdo.
Piękny teren i ładny domek.Będę śledzić poczynania w nowym sezonie. Macie duze pole do popisu na takim terenie. Pozdrawiam.
Piękny teren i ładny domek.Będę śledzić poczynania w nowym sezonie. Macie duze pole do popisu na takim terenie. Pozdrawiam.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Witaj Madziu !
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej działeczki ! Tak , widzę, że mamy podobne początki i klimaty.... Ziemia sucha, własnej roślinności niewiele, tylko różnica jest taka, że Ty masz po jednej stronie las, a po drugiej wodę. Ja mam las a po drugiej pole
Pytałaś o kwiaty... ( moje te żółte) to Rudbekie - ładnie wytrzymują bez wody. Jeżdżę na działkę co tydzień, na prawdę dają sobie radę. Poza tym, to wdzięczny kwiat z sielskim klimatem. Uważam, że idealny do takiej scenerii jak Nasza
Wracając do Twojego ogródka, to interesująco się zapowiada
Domek śliczny, stawik - marzenie, rybki palce lizać i letnia aura na odpoczynek - IDEALNA !
Kochana! bedę do Ciebie zagladać i wspierać. Czekam do wiosny !
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej działeczki ! Tak , widzę, że mamy podobne początki i klimaty.... Ziemia sucha, własnej roślinności niewiele, tylko różnica jest taka, że Ty masz po jednej stronie las, a po drugiej wodę. Ja mam las a po drugiej pole
Pytałaś o kwiaty... ( moje te żółte) to Rudbekie - ładnie wytrzymują bez wody. Jeżdżę na działkę co tydzień, na prawdę dają sobie radę. Poza tym, to wdzięczny kwiat z sielskim klimatem. Uważam, że idealny do takiej scenerii jak Nasza
Wracając do Twojego ogródka, to interesująco się zapowiada
Kochana! bedę do Ciebie zagladać i wspierać. Czekam do wiosny !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- romix

- Od: 22 paź 2010, o 21:45
Witaj Madzia.
Ładne miejsce wybraliście na swoją działkę. Tej wody to Ci trochę zazdroszczę
.
W wodzie ryby, w lesie grzyby ....... itp.

Ładne miejsce wybraliście na swoją działkę. Tej wody to Ci trochę zazdroszczę
W wodzie ryby, w lesie grzyby ....... itp.
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi