Witajcie kochani
bozunia---ja tez widziałam różne ciekawe pierwisnki,,,ale boję się ,że one nie wytrzymają w domu,,, i padną ,,,zanim je się wysadzi do ogrodu

,begonie sadzę zawsze z bulw,,ta kwitnąca to z ubiegłego sezonu,,,leżała ,odpoczywała i niedawno włożyłam ją do żiemi ,,i taki efekt mam
alinaK- cieszę się, że mój skromny ogródek przypadł do gustu,

Tak wiem,że rącznik jest trujący,,,ale najpierw trzeba byłoby go zjeść a dzieci małych nie mam,,, i głodu nie cierpimy
kropelka ,edulkot;bodzia3012,-- mnie też ta begonia zadziwiam ,listków mało,,,,a kwitnie,,,ale to takie fajne
jagna971--hmm,,,żadnych nie użyłam argumentów,,,po prostu ona wiedziała,że moje oczy pragną zobaczyć wiosnę :
wanda7;RomciaW;--wiem,że z tymi perwisnkami bywa różnie,dlatego tylko mam jednego, mimo,że jest teraz tyle nowości,i kuszą swym pięknem i oryginalnością..
misia53;lora Czy przetrwa prymula, zobaczymy,,,jak nie to tak jak mówisz,będzie na kompost,,,i tak ma przeznaczenie ---do ogrodu
e-babcia Witaj Jadziu
britvictango--Widzisz jak to jest z wizyt u kogoś ,,,cos się i mam przypomni co mamy zrobić albo kupić,,, ja też tak mam

A obok Pierwiosnka ,tą jak to nazywasz ciekawą doniczusię z kaktusikiem--kupiłam w ubiegłym roku w Biedronce,,, ,,

,tez tam kupowałeś

- lubię kaktusy ,

,mam ich trochę
MIŁEJ NIEDZIELI 
z ubiegłego roku ale tez mogą cieszyć;;;