Po prostu już się nie mogę doczekać marca i dlatego pytam, a czekam z kupnem na cieplejsze dni
 ale skoro nasionkom nic się nie dziej to pewnie zamówię wcześniej
 .
 . Do jesieni miały po kilka listków i ok. 10cm wysokości każda. Jesienią wszystkie listki opadły, a ja ograniczyłam podlewanie. Teraz wszytkie łodyżki jakby więdną
 Do jesieni miały po kilka listków i ok. 10cm wysokości każda. Jesienią wszystkie listki opadły, a ja ograniczyłam podlewanie. Teraz wszytkie łodyżki jakby więdną  są pomarszczone i jakby umierały
 są pomarszczone i jakby umierały 

ciekaw jestem czy pościły już jakieś korzonki, jeżeli tak to można przesadzić do ziemi, a jeśli nie to niestety trzeba zaczekać.
 ciekaw jestem czy pościły już jakieś korzonki, jeżeli tak to można przesadzić do ziemi, a jeśli nie to niestety trzeba zaczekać.
 , że powinieneś je jeszcze potrzymać w obecnym stanie w celu wydłużenia korzonka (minimum 2-3 tyg). Dobrym sposobem na oglądanie jak wyrastają korzenie jest posadzenie takich maleństw jak Twoja w przeźroczystych kubeczkach do napojów, widać wtedy jak korzenie rozrastają się i ile ich jest; oto kilka zdjęć:
 , że powinieneś je jeszcze potrzymać w obecnym stanie w celu wydłużenia korzonka (minimum 2-3 tyg). Dobrym sposobem na oglądanie jak wyrastają korzenie jest posadzenie takich maleństw jak Twoja w przeźroczystych kubeczkach do napojów, widać wtedy jak korzenie rozrastają się i ile ich jest; oto kilka zdjęć: