Kochana buziaczki na walentynki
Kwiaty i kwiatki IwonkiD cz.2
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD cz.2
Iwonko gdzie jesteś

Iwonko duży walentynkowy buziak dla ciebie i Pinusia

- IkaD
- 1000p

- Od: 12 cze 2012, o 10:06
Kochane moje dziewczynki przepraszam ,ze zaniedbałam troszke watek i Was ale juz nadrabiam
Polikola-Paulinko dziękuję kochana ,że jesteś
a sprawdz może na Twioim białym coś żeruje ...przedziorek?
Morango-Kasiu tez jestem ciekawa ..jeden ,ten z B ma pęd na 50 cm a drugi na pewno nie zakwitnie w tym sezonie...ma 2 liście i ani sladu pędu kwiatowego
Kasieńko dziękuję
też czekam i na pewno po niedzieli juz pąk pęknie
Justynko ślicznie dziękuję ...czekamy
Dorota71-Dorotko super ,że mnie znalazłaś i jak miło Cię widzieć w awatarku
Kasienko
Monisiu
Dorotko
Dziękuję kochane za pamięć i Walentynki

Polikola-Paulinko dziękuję kochana ,że jesteś
Morango-Kasiu tez jestem ciekawa ..jeden ,ten z B ma pęd na 50 cm a drugi na pewno nie zakwitnie w tym sezonie...ma 2 liście i ani sladu pędu kwiatowego
Kasieńko dziękuję
Justynko ślicznie dziękuję ...czekamy
Dorota71-Dorotko super ,że mnie znalazłaś i jak miło Cię widzieć w awatarku
Kasienko
Monisiu
Dorotko
Dziękuję kochane za pamięć i Walentynki
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No jesteś
A juz chciałam za Tobą list gończy wysyłać 
- IkaD
- 1000p

Moniś kochanie ja zalatana ostatnio
jak mam chwilę wolnego to przeglądam sprzedażowe .al.i sklepy internetowe ..poluję

- IkaD
- 1000p

Dorotko ..ostatnio przekonuje sie do roslin cebulowych i przeglądam ,czytam jak wysokie i gdzie moga rosnąc takie co mi wpadną w oko ..szukam takiej oferty coby mozna kupić u jednego sprzedawcy różne takie co bym chciała ,np.zeby za jedną przesyłkę miec i achimenesy i kohlerie i jeszcze coś innego ale tak sie zdarza nader rzadko i poluje dalej

-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko, kochana to dobrze wiedzieć czego szukasz
jak już znajdziesz, to się podziel info, odwalisz za nas najcięższą robotę

- kubasia

- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Owocnych polowań Iwonko
będziemy podziwiać latem 
- ellcia
- 500p

- Od: 12 lis 2012, o 11:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę, że masz kloniki, które bardzo mi się podobają
A tak w ogóle
jak Ty to wszystko ogarniasz
pełny szacun
- IkaD
- 1000p

Sylwio kochana znalazłam stronę pnos i ich sprzedaz internetową ..maja duuuuzo cebulowych roslin i achimenesy w 4 kolorkach niedrogo ale w tej chwili albo ich zabrakło albo bedą w połowie marca dopiero ...niestety kohlerii nie mają bo chyba ich nie znają
Kasiu chyba wszyscy na forum teraz poluja jedni mniej inni wiecej ale rzeczywiście dopiero latem będziemy wszyscy u wszystkich podziwiać upolowane okazy...juz się nie mogę doczekać
Elu mam kloniki 3 kolorki robiłam sadzonki jesienią ale większość padła po drodze ,bugenwille tez ukorzeniam i u kilku osób,z którymi robiłam wymianę juz rosną i pewnie wnet zakwitną bo to dorosłe rośliny
Pinulo wygłaskany a u drobiu za pół godzinki trzeba iść zgasić światło..przepiórki czasowo w garażu . jutro dwa kaczorki pójdą na pieniek bo jest ich jeszcze za duzo , kaczki zaczynają nieść jajka to planowo siądą na nich za jakieś 15-20 dni i zaczną wysiadywać przez 35 dni a potem juz w kwietniu będą prowadzać maluszki
Wszystko ma swój rytm i my też... jakoś z M dajemy radę i bez problemu ogarniamy..dzięki
Kasiu chyba wszyscy na forum teraz poluja jedni mniej inni wiecej ale rzeczywiście dopiero latem będziemy wszyscy u wszystkich podziwiać upolowane okazy...juz się nie mogę doczekać
Elu mam kloniki 3 kolorki robiłam sadzonki jesienią ale większość padła po drodze ,bugenwille tez ukorzeniam i u kilku osób,z którymi robiłam wymianę juz rosną i pewnie wnet zakwitną bo to dorosłe rośliny
Pinulo wygłaskany a u drobiu za pół godzinki trzeba iść zgasić światło..przepiórki czasowo w garażu . jutro dwa kaczorki pójdą na pieniek bo jest ich jeszcze za duzo , kaczki zaczynają nieść jajka to planowo siądą na nich za jakieś 15-20 dni i zaczną wysiadywać przez 35 dni a potem juz w kwietniu będą prowadzać maluszki
Wszystko ma swój rytm i my też... jakoś z M dajemy radę i bez problemu ogarniamy..dzięki
Mój zaczyna rozwijać trzeciego kwiatka
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Kochanie-ja mam Cię na liście zapisowej-na achimenesyIkaD pisze:Dorotko ..ostatnio przekonuje sie do roslin cebulowych i przeglądam ,czytam jak wysokie i gdzie moga rosnąc takie co mi wpadną w oko ..szukam takiej oferty coby mozna kupić u jednego sprzedawcy różne takie co bym chciała ,np.zeby za jedną przesyłkę miec i achimenesy i kohlerie i jeszcze coś innego ale tak sie zdarza nader rzadko i poluje dalej![]()
Jak będę wysyłać,to napiszę.Ale póki co-czekam na ''dilerki'' i trochę mało mobilna jestem
Iwonko zauważyłam że wielkanocniki pączkuja ale sie ciesze