fajnie maskuje tą piwniczkę
a z drugiej strony tam gdzie pergola też planujesz jakieś rabatki na skarpie
czy to nadal będzie składzik rzeczy które mogą się jeszcze przydać (o ile dobrze to nazwałam)

mój od kilku lat traktowany po macoszemu wygląda gorzej niż żle , w tym roku muszę odnowić bo to przydomowa wizytówka ogrodu
   mój od kilku lat traktowany po macoszemu wygląda gorzej niż żle , w tym roku muszę odnowić bo to przydomowa wizytówka ogrodu   Z niecierpliwością wyczekuję wiosny , mam już dość siedzenia w domu strasznie mnie to męczy
 Z niecierpliwością wyczekuję wiosny , mam już dość siedzenia w domu strasznie mnie to męczy   Już niedługo czymś się pochwalę , póki co projekt jest w realizacji więc ....
 Już niedługo czymś się pochwalę , póki co projekt jest w realizacji więc ....   

Przecież zima w lutym to norma. U mnie też biało, ale bez przesady - z prześwitami.
 Przecież zima w lutym to norma. U mnie też biało, ale bez przesady - z prześwitami. Nie rzucał się w oczy za bunkrem. Ławka tam już jest. Tylko chyba nie mam zdjęcia
 Nie rzucał się w oczy za bunkrem. Ławka tam już jest. Tylko chyba nie mam zdjęcia   Poszukam...
 Poszukam... Niestety nad skalniakiem trzeba wciąż pracować by utrzymać go w ryzach. Już kilka roślin musiałam z niego wywalić. Za bardzo się rozlazły. Niektóre z nich posadziłam by szybko mieć efekty, a niektóre bez wiedzy o ich ekspansywności
 Niestety nad skalniakiem trzeba wciąż pracować by utrzymać go w ryzach. Już kilka roślin musiałam z niego wywalić. Za bardzo się rozlazły. Niektóre z nich posadziłam by szybko mieć efekty, a niektóre bez wiedzy o ich ekspansywności  Masz rację te kwiatki to posłonek. Pamiątka z Ogrodu na Rozstajach. W zeszłym roku kupiłam na targach trzy inne odmiany o pełnych kwiatach. Sadzonki były malutkie, ale liczę w tym roku na kwiaty. Choćby pojedyncze - tak dla sprawdzenia zgodności odmiany
 Masz rację te kwiatki to posłonek. Pamiątka z Ogrodu na Rozstajach. W zeszłym roku kupiłam na targach trzy inne odmiany o pełnych kwiatach. Sadzonki były malutkie, ale liczę w tym roku na kwiaty. Choćby pojedyncze - tak dla sprawdzenia zgodności odmiany   Projekt?! Nowy projekt. To brzmi interesująco. Z niecierpliwością czekam na więcej informacji.
  Projekt?! Nowy projekt. To brzmi interesująco. Z niecierpliwością czekam na więcej informacji. 

Nawet koty zwątpiły w pogodę i siedzą w domu.
 Nawet koty zwątpiły w pogodę i siedzą w domu.

Jestem pod ogromnym wrażeniem
 Jestem pod ogromnym wrażeniem  

Choćby podbiał i stokrotki, byleby już coś kwitło w ogródku
 Choćby podbiał i stokrotki, byleby już coś kwitło w ogródku  Ranniki, o ile dobrze pamiętam, to masz takie późniejsze o brązowobordowych łodyżkach?
 Ranniki, o ile dobrze pamiętam, to masz takie późniejsze o brązowobordowych łodyżkach?

Miło Cię znów widzieć na FO. O ile dobrze pamiętam to jesteśmy umówione na "skalniaczki" wiosną...
 Miło Cię znów widzieć na FO. O ile dobrze pamiętam to jesteśmy umówione na "skalniaczki" wiosną... 
  Takie wysokie temp. to może będą, ale w ok. Wrocławia. U mnie chyba nie...Ale wiosna się już skrada powolutku
 Takie wysokie temp. to może będą, ale w ok. Wrocławia. U mnie chyba nie...Ale wiosna się już skrada powolutku   

(czas leci jak szalony) tygodni mój M zajmuje się produkcją betonowych obrzeży w piwnicy. Narobił tych kostek już ze dwie setki
 (czas leci jak szalony) tygodni mój M zajmuje się produkcją betonowych obrzeży w piwnicy. Narobił tych kostek już ze dwie setki  Będziemy ograniczać nimi rabaty pod drzewami. Ma to ułatwić Mu koszenie i ukrócić moje zapędy do powiększania rabat
  Będziemy ograniczać nimi rabaty pod drzewami. Ma to ułatwić Mu koszenie i ukrócić moje zapędy do powiększania rabat   Wygląda to tak:
 Wygląda to tak:  

- za całe 2,99 w B.
 - za całe 2,99 w B. - podobnego mam na skalniaku, ale za mało i słabo go widać
 - podobnego mam na skalniaku, ale za mało i słabo go widać