Moje storczyki i problemy....
Dziękuję bardzo Dziewczyny
Jeszcze kilka fotek....Porównałam moje dwa ciapkowane storczyki.
Zastanawiam się co w tych kropkach i ciapkach jest, że mam prawie same ciapkowane storczyki...Następnym razem kupię chyba jednokolorowego
A oto nowy korzonek Łaciatka znajdującego się po prawej stronie na zdjęciach. Chyba się dobrze u mnie czuje

Jeszcze kilka fotek....Porównałam moje dwa ciapkowane storczyki.
A oto nowy korzonek Łaciatka znajdującego się po prawej stronie na zdjęciach. Chyba się dobrze u mnie czuje

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WitajTess wśród nas
maniaków
może załóż swój wątek i pokaż nam swoich pupili
może załóż swój wątek i pokaż nam swoich pupili
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kurcze , piękne oba i niema co porównywać
bo każdy jedyny w swojej urodzie!
Obecnie nie posiadam żadnego Phalaenopsisa w ciapki,
ale chyba przy najbliższej okazji się skuszę.
Korzoneczek sympatyczny, moje też puszczają korzonki ,spryskuję je w gorące dnie z góry(lekko) wodą ze spryskiwacza i w jednym Phalaenopsie są już trzy.
Obecnie nie posiadam żadnego Phalaenopsisa w ciapki,
ale chyba przy najbliższej okazji się skuszę.
Korzoneczek sympatyczny, moje też puszczają korzonki ,spryskuję je w gorące dnie z góry(lekko) wodą ze spryskiwacza i w jednym Phalaenopsie są już trzy.
Dorciu, Miluck,Dorello, Orion, Storczykowa, Monisiu, Wando bardzo dziękuję za odwiedziny i słowa uznania dla moich storczyków
Tak sobię siedzę w domku z tą temperaturą i ogladam moje storczykowe okna
.....Coraz bardziej zauroczona jestem storczykiem z tymi nie do końca otwartymi płatkami...Czy one zawsze będą takie?
Tak sobię siedzę w domku z tą temperaturą i ogladam moje storczykowe okna
Aniu, myślę , że tak ... mam takiego magika, który na jednym tylko pędzie wpółotwiera kwiatyAankaa pisze: ... Coraz bardziej zauroczona jestem storczykiem z tymi nie do końca otwartymi płatkami...Czy one zawsze będą takie?

Pozdrawiam, Baśka