W zeszłym roku odwiedzał moja działkę taki gość jak na zdjęciu.Niestety w tym roku nie wzeszedł ani jeden słonecznik.Oj ,sikorki będą bardzo zawiedzione.

Witajcie
 Jestem , jak to się mówi "ta Nowa". Zaczynam dość nietypowo, gdyż zamiast o roślinkach zaczynam o zwierzątkach właśnie. Dzięcioł okazuje się - to zagadkowe stworzenie. Wybębnił nam 5 sporych dziupli w elewacji domu. Został przyłapany na gorącym uczynku... Znajoma zaś widziała w okolicy OKAZ bębniący wytrwale w betonowy słup. Co Wy na to?
 Jestem , jak to się mówi "ta Nowa". Zaczynam dość nietypowo, gdyż zamiast o roślinkach zaczynam o zwierzątkach właśnie. Dzięcioł okazuje się - to zagadkowe stworzenie. Wybębnił nam 5 sporych dziupli w elewacji domu. Został przyłapany na gorącym uczynku... Znajoma zaś widziała w okolicy OKAZ bębniący wytrwale w betonowy słup. Co Wy na to? 
 ja też się do nich zaliczam. Masz rację z tymi dzięciołami, widać, że wytrwale dążą do celu
  ja też się do nich zaliczam. Masz rację z tymi dzięciołami, widać, że wytrwale dążą do celu  hehe. Ten typ tak ma
  hehe. Ten typ tak ma