Nic dziwnego i bardzo dobrze,że posadziałas tą piękną róże w wyeksponowanym miejscu ,zasługije na to ,,jest piękna
Ogród w lasku
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w lasku
Witaj,Anusiu
Nic dziwnego i bardzo dobrze,że posadziałas tą piękną róże w wyeksponowanym miejscu ,zasługije na to ,,jest piękna
- konwalia12
- 1000p

- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Codziennie śnię o wiośnie... Codzienne patrzę na kalendarz i odliczam ile to jeszcze dni do marca... do możliwego ocieplenia. Zaczynam przeczuwać, że wpadłam w obsesję na tym punkcie
Ale to głównie dlatego, że zima dla mnie jest najgorszym koszmarem i jedyny czasownik jaki sobie z nią mogę od razu skojarzyć to "przetrwać".... i nic więcej.
Podczas gdy w szkole nie odpuszczają i 'gnębią' ile tylko mogą, znalazłam małą chwilę wytchnienia i zrobiłam co nieco dla pocieszenia swojej próżności

Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale aparat, jak wiecie, nie najlepszy
Podczas gdy w szkole nie odpuszczają i 'gnębią' ile tylko mogą, znalazłam małą chwilę wytchnienia i zrobiłam co nieco dla pocieszenia swojej próżności

Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale aparat, jak wiecie, nie najlepszy
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Anulko!...ślicznie.... 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Piękna gama świateł,,,jestem pod wrazeniem 
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
szczególnie podoba mi się to z kawą....
- konwalia12
- 1000p

bwoj54, przemo1669, dorcia7, anabuko1, misiaczekm Dziękuję Wam serdecznie za pochwały
W odpowiedzi na starsze posty:
robaczek_Poznan- cieszę się, że Ci się spodobały i mam przeogromną nadzieję, że wyjdzie to w miarę zgodnie z moimi oczekiwaniami <choć nie miałabym nic przeciwko temu, żeby wyszło lepiej>
A co do marca.... to myślę, że ja już zaczynam po troszę bzikować, tak bardzo się nie mogę doczekać tego marca!!
Trochę ponad trzy tygodnie- damy radę
anabuko1- ależ pochwał, aż się rumienię.. Dziękuję bardzo
Hibiskusy u mnie ostatnio są w gorszym stanie. Jeden podsycha (tak, podlewam go
), a drugi wyrósł jakiś taki dziwny, nie rozkrzewił się i jest tylko jeden badyl(dosłownie), w dodatku prawie bez liści
Nie wiem co z tym zrobić.. Gdzieś czytałam, że można takiego przyciąć na 2/3 wysokości, ale ja jakoś nie chcę go jeszcze zmniejszać. A jeśli chodzi o pączki w Tłusty Czwartek, to nawet nie chcę się chwalić ile ich zjadłam. A te na zdjęciu wyglądają baaardzo apetycznie! Sama piekłaś?
bwoj54- nie ma się czym martwić, jeśli chodzi o Photoshop. Ja się tak tylko bawię kiedy mam chwilkę wolnego czasu (co się teraz rzadko zdarza), zajęłam się tym w ferie, a teraz to już w ogóle o tym nawet nie myślę.
Tajka- dziękuję
no nie dziwię się, jeśli wnuczek jest w moim wieku. Teraz bez komputera praktycznie nie ma jednego dnia wolnego..
Agness i jeszcze raz anabuko1- różyczka, choć kupiona za grosze na pobliskim jarmarku jest naprawdę nie byle jaka. Przez prawie cały poprzedni sezon rosła w bardzo złym miejscu, przez co się nie rozgałęziła. Będzie w przyszłości rosła w jeszcze innym, bardziej wyeksponowanym miejscu niż to.
Pozdrawiam i życzę rychłej wiosny!
Oby przyszła jak najprędzej, bo tęsknimy, i to bardzo..
W odpowiedzi na starsze posty:
robaczek_Poznan- cieszę się, że Ci się spodobały i mam przeogromną nadzieję, że wyjdzie to w miarę zgodnie z moimi oczekiwaniami <choć nie miałabym nic przeciwko temu, żeby wyszło lepiej>
anabuko1- ależ pochwał, aż się rumienię.. Dziękuję bardzo
bwoj54- nie ma się czym martwić, jeśli chodzi o Photoshop. Ja się tak tylko bawię kiedy mam chwilkę wolnego czasu (co się teraz rzadko zdarza), zajęłam się tym w ferie, a teraz to już w ogóle o tym nawet nie myślę.
Tajka- dziękuję
Agness i jeszcze raz anabuko1- różyczka, choć kupiona za grosze na pobliskim jarmarku jest naprawdę nie byle jaka. Przez prawie cały poprzedni sezon rosła w bardzo złym miejscu, przez co się nie rozgałęziła. Będzie w przyszłości rosła w jeszcze innym, bardziej wyeksponowanym miejscu niż to.
Pozdrawiam i życzę rychłej wiosny!
Oby przyszła jak najprędzej, bo tęsknimy, i to bardzo..
Ogród w lasku
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nastrój
romantyczka duszyczka z ciebie
- konwalia12
- 1000p

Przepraszam, że nie odwiedzam ostatnio Waszych ogrodów, bardzo bym chciała, ale ilość materiału szkolnego mi na to nie pozwala. Na pewno wpadnę, tylko po tym najcięższym szkolnym okresie 
Ogród w lasku
- aage

Kochana nie ma za co przepraszać....nauka najważniejsza a nasze ogrody nie uciekną.
Ściskam mocno
Ściskam mocno
- konwalia12
- 1000p

Do Ciebie jednak zdążyłam
Zawsze tak jest- jak tam wejdę do Ciebie, to już wyjść nie mogę!!
Ale OBIECUJĘ, że wszystkich poodwiedzam niedługo w ich ogrodach, a jak nie to odstrzał
Zawsze tak jest- jak tam wejdę do Ciebie, to już wyjść nie mogę!!
Ale OBIECUJĘ, że wszystkich poodwiedzam niedługo w ich ogrodach, a jak nie to odstrzał
Ogród w lasku
- aage

Dziękuję Aniu za ciepłe słowa 
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Anulka, co tam porabiasz? Walentynki, więc przesyłam 
- konwalia12
- 1000p

Kochane
ja również przesyłam Wam mnóstwo
!
Choć niby nie obchodzę Walentynek, nie uważam, żeby nie był to bardziej wyjątkowy dzień od innych....
Ale tak naprawdę najbardziej obchodzę pierwszy dzień wiosny... To dla mnie prawdziwe święto!
Kornelciu (...
...) u mnie chaos, nieporządek, zamieszanie i brak wytchnienia. Ciągle tylko nacisk na naukę. Ale tak naprawdę im więcej się uczę tym czuję, że mniej umiem.. W liceum jest po prostu taki pęd i trzeba się do tego przyzwyczaić.
Ja jednak z każdym dniem (ba, z każdą chwilą) wyczekuję jakiejkolwiek oznaki nadejścia wiosny... I się nie dopatruję jej na razie nigdzie co mnie bardzo smuci. U innych, jak idzę na FO, przedwiośnie już jest, a u mnie zima w najlepsze! Ech, nic tylko popaść w depresję..
PS Świetny nowy emblemacik! Kornelka na zielonych ogródkach
Choć niby nie obchodzę Walentynek, nie uważam, żeby nie był to bardziej wyjątkowy dzień od innych....
Ale tak naprawdę najbardziej obchodzę pierwszy dzień wiosny... To dla mnie prawdziwe święto!
Kornelciu (...
Ja jednak z każdym dniem (ba, z każdą chwilą) wyczekuję jakiejkolwiek oznaki nadejścia wiosny... I się nie dopatruję jej na razie nigdzie co mnie bardzo smuci. U innych, jak idzę na FO, przedwiośnie już jest, a u mnie zima w najlepsze! Ech, nic tylko popaść w depresję..
PS Świetny nowy emblemacik! Kornelka na zielonych ogródkach
Ogród w lasku