Ogródek pełen marzeń
- janka53
- 200p

- Od: 15 paź 2012, o 17:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek pełen marzeń
Kiedy do mnie wybierzesz się popracować
Ja w tym tygodniu mam zamiar do Żanety jechać na naukia ona najlepiej pomoże.
Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nic specjalnego nie kupiłam a po sklepach jeżdże sama .Masz rację to plus ,ale sama też potem muszę wszystko dżwigać .
Lampki nie kupiłam ,bo nie podobały mi sie ,ale kupiłam Przypołudniki ,Facelię, żółta aksamitkę pełna ,Tujałkę bo raz ja miałam i bardzo mi się podobała ,Godecję i białą smagliczkę .Więcej grzechów nie pamiętam 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko szkoda ,że musisz zabierać bagażowego ale samej dźwigać to wszystko to ciężko ,ja też nie ciągnę ze sobą upierdliwca do sklepów ani na stoiska w centrach handlowych bo potem herc klekotów dostaje 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Irenko miło ze do nas zawitałas.Pięknie u Ciebie .Zapraszam do siebie 
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Wróciłam z działki, kotki nakarmione, przyniosłam z M 6 wiader ziemi z kretowisk. Będe mieszała z złotem końskim i do wiosny opsypie wszystko co mam na działce.Mam nadzieje że będzie wszystko dobrze rosło 
- JAKUCH

Szkoda ,że nie ma takich miejsc u mnie ani nawet złota .Muszę zajrzeć do znajomej czy znów nie wyrzucili gołębiego pomiotu
- adamiec

Jadziu mam nadzieje, jak otworzysz nowy wątek to dasz znać . 
Halinko Halu nasionka doszly, zobacz PW.
Lidziu będzie
Halinko Halu nasionka doszly, zobacz PW.
Lidziu będzie
- JAKUCH

Irenko oczywiście ,że dam znać ale na razie nie ma co otwierać nowej części
- adamiec

Witam po pwrocie z działki, Dziewczyny, wszystkie widze od rana jesteście w internecie a ja ciężko pracowałam w ogródu. Zlikwidowałam spory kawałek trawnika,
przeniosłam darń na wydeptane miejsca. Nasypałam końskiego obornika i gołębiego pomiotu, wszystko przekopałam.Przgotowuje tak ziemie pod żurawki, hosty i liliowce, jest to miejsce pod drzewami cieniste.
Teraz proszę doradżcie jakie jeszcze roślinki tam posadzić .na razie leże, wszystkie kóści mnie bolą, trochce się przeforsowałam ale radość mnie rozpiera
przeniosłam darń na wydeptane miejsca. Nasypałam końskiego obornika i gołębiego pomiotu, wszystko przekopałam.Przgotowuje tak ziemie pod żurawki, hosty i liliowce, jest to miejsce pod drzewami cieniste.
Teraz proszę doradżcie jakie jeszcze roślinki tam posadzić .na razie leże, wszystkie kóści mnie bolą, trochce się przeforsowałam ale radość mnie rozpiera
- JAKUCH

Irenko
to gdzie teraz będzie się wnuczek bawił jak zlikwidowałaś trawę???No chyba ,ze zostawiłaś mu kawałek do leżenia .Kurcze jaki z Ciebie niespokojny duch, nie umiesz w miejscu usiedzieć ,wciąż Cię nosi .Dzisiejsza pogoda nie sprzyjała pracom chcesz to odleżeć .Przez kolano Cie przełożyć
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Trawnik się kończy
i co to będzie dalej
No tak znowu będa nowe roślinki,praca,,,,
kuruj się kobitko i oszczędzaj ,bo wiosna tuż ,tuż

- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Irenko to u Ciebie już nie ma śniegu i ziemia nie była zamarznięta? U mnie śniegu dużo i mróz trzymał przez cały dzień, a temperatura odczuwalna o wiele niższa niż ta na termometrze 
- adamiec

JADZIU I ANIU dziękuje za troske, na razie wszystko dobrze z moim zdrowiem. Teraz klate mi rozpiera radocha,krew lepiej krąży w żyłach.
Jadziu ten trawnik po lewej stronie nikomu był nie potrzebny.M nie chciał tam kosić ,krzaki przeszkadzały,przekształce go w rabate cieniolubną.Wnuki tam się nie bawiły,tylko poprawej stronie, imrezy też na prawo więc tego nie ruszam. Taraz będe miała miejsce na te nowe żurawkowe chciejstwa.

LIDZIU u nas śniegu nie ma ziemia troche była zbrylona ,to nie poszłam do krecika, zeczełam łopatą podcinać darń, dobrze szło to zebrałam a pod darnią ziemia była mięka to przekopałam, potraktowałam obornikiem i niech czeka na sadzonki
Jadziu ten trawnik po lewej stronie nikomu był nie potrzebny.M nie chciał tam kosić ,krzaki przeszkadzały,przekształce go w rabate cieniolubną.Wnuki tam się nie bawiły,tylko poprawej stronie, imrezy też na prawo więc tego nie ruszam. Taraz będe miała miejsce na te nowe żurawkowe chciejstwa.
LIDZIU u nas śniegu nie ma ziemia troche była zbrylona ,to nie poszłam do krecika, zeczełam łopatą podcinać darń, dobrze szło to zebrałam a pod darnią ziemia była mięka to przekopałam, potraktowałam obornikiem i niech czeka na sadzonki
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Irenko widzę żeś rozpoczęła sezon wiosenny
ale z Ciebie odważna dziewczyna.
Ja co prawda nakopałam trochę kompostu to pod liśćmi nie było zmarznięte ale gdzie w takie zimnisko brać się za kopanie.
Oj zmieścisz tam nowych chciejstw
Ja co prawda nakopałam trochę kompostu to pod liśćmi nie było zmarznięte ale gdzie w takie zimnisko brać się za kopanie.
Oj zmieścisz tam nowych chciejstw