Nucia, cześć Ludu Odpoczywający ;-)! Dzień w fabryce jakoś tam mija; roboty trochę jest, a to nuda przecież najgorsza... byleby do 16ej! Cieszę się, że Ci się podoba delikatna uroda
Whiter Shade of Pale... kupowałam ją we Floriall, bodajże za 50zł - nie tanio, ale nie mogłam się jej oprzeć... Siewki Gosiu się pokazują... ledwie widoczne jeszcze, ale jak cieszą!
Bogna, witaj - byłaś na nartach? Ja tłustoczwartkowe smakowitości pozostawiam we wspomnieniacg i dziś staram się dietować... jednak trzy pączki w ciagu jednego dnia to niezły kaloryczny kop... Niech się ten śnieg rozpuszcza, bo już przecie wiosny nam trzeba!
Magda, ja także lubię obserwować rozwój kwiata... dla mnie fascynującym obiektem jest
Astrid Gräfin von Hardenberg
Kasiu, jest mi bardzo miło, że ta subtelnej urody róża kojarzy Ci się ze mną

Ja z kolei łączę ją z
Beatką, u której ją po raz pierwszydojrzałam, no i z Tobą

Zgadzam się, że
Whiter Shade of Pale w fazie lekko rozchylającego się pąka jest najpiękniejsza

Ciekawam jak nam przezimowały!
Ewo,
Whiter Shade of Pale - jeśli tylko jest do kupienia, a na pewno jest koło mnie w szkółce, lub można ją sprowadzić z Niemiec - dostarczy wielu estetycznych wrażeń każdemu, kto jest wielbicielem bladawców, o mega subtelnej urodzie
Ula, czytałam że masz dziś wizytę u denstysty... życzę bezbolesnych wrażeń! ;-)
Marysiu, niech się spełnią Twoje życzenia! Dobrego dnia także życzę... tu zaczęło przyświecać słońce - od razu piękniej na świecie!
Magdo, alleż oczywiście, że w linii prostej w górę

A co do róż, to sezon się jeszcze nie zaczął, a Ty narzucasz sobie różane embargo? Zupełnie tego nie rozumiem ;-)
Aguś, witam piątkowo! Ta róża najpiekniejsza jest w pąku... ma cudowną poświatę, oczu nie można od niej oderwać!
Julek, doberek... tylko dwa pączki? Dziś powinnaś poprawiny urządzić ;-)
Pat, mam szczerą nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy - mam szczerze dość białego puchu, marzę o zielonej trawie i świeżych listeczkach na krzewach i drzewach, młodych przyrostach na iglakach i ferii barw wiosennych kwiatów... Mam nadzieję, że łapka czuje się lepiej?