Witam ! Jestem tu nowa,więc z góry przepraszam za gafy .
  Witam ! Jestem tu nowa,więc z góry przepraszam za gafy .  Przeglądałam Waszą stronę od roku i ja też chciałam pochwalić się swoimi kwiatkami.
 Przeglądałam Waszą stronę od roku i ja też chciałam pochwalić się swoimi kwiatkami. Chyba u mnie jak u każdego z Was ,sporo kwiatków przez dom się przewinęło.Jedne chciały u mnie być,a inne nie(może po prostu nie wiedziałam jak o nie dbać)Ale od kiedy zaglądam na FO stosuję się do Waszych porad,wielokrotnie mi pomogły

Wiem,że nie mam dużo kwiatków.Ale każdy od czegoś zaczynał.
Kochani będąc wśród Was mam nadzieję,żę liczba kwiatowych domowników mi się zwiększy.

Czytając Wasze wątki i oglądając zdj. powoli zapadam na FIOŁKOZĘ i może w między czasie  na inne kwiatowe choroby. A będąc z Wami mam nadzieję,że tych chorób i chciejstw będzie coraz więcej.
 Czytając Wasze wątki i oglądając zdj. powoli zapadam na FIOŁKOZĘ i może w między czasie  na inne kwiatowe choroby. A będąc z Wami mam nadzieję,że tych chorób i chciejstw będzie coraz więcej.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie ciepluutko.

wszystko nadrobię
 wszystko nadrobię 

cieszę się ogromnie,że założyłaś swój wątek .Teraz cierpliwie czekam na powitanie Twoich roślinek
 cieszę się ogromnie,że założyłaś swój wątek .Teraz cierpliwie czekam na powitanie Twoich roślinek