Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
Madziu,miło tak jak sie widzi bliżej osóbkę,jest całkiem inny odbiór,,,
A kotek tez podziwia piękności wiosenne 
- Kawu
- 200p

- Od: 28 paź 2012, o 13:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu
Będzie wątek, może dwa jednocześnie, ale brak dokumentacji w postaci aktualnych zdjęć. To co posiadam, to promil robiony kiepskim sprzętem.
Przybędzie oczekiwana wiosna, to tematy wystartują.
Będzie wątek, może dwa jednocześnie, ale brak dokumentacji w postaci aktualnych zdjęć. To co posiadam, to promil robiony kiepskim sprzętem.
Przybędzie oczekiwana wiosna, to tematy wystartują.
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Fajnego masz koczka, lubię takie luzne upiecia. Dopiero zapuszczam wlosy, więc na razie mogę pomarzyć.
Bardzo mi do gustu przypadła kompozycja ze sztucznych kwiatków.
Bardzo mi do gustu przypadła kompozycja ze sztucznych kwiatków.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna wiosenka w domu...miło zobaczyć twoją uśmiechniętą buzię....bliska osóbka
Ślicznie
Ślicznie
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
No cześć ciotka
Nie martw się zapominanie ludzka rzecz
Ale widzę, że ktoś odwiedzał Almi ....
Moje tulipanki wyglądają podobnie. Może dadzą radę na Dzień Kobiet
Nie martw się zapominanie ludzka rzecz
Ale widzę, że ktoś odwiedzał Almi ....
Moje tulipanki wyglądają podobnie. Może dadzą radę na Dzień Kobiet
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Przyszłam do Ciebie z rewizytą i szok
, Magdo, ty jesteś tak zakocona i zapsiona jak ja
. Masz we mnie wiernego ogrodowego kibica
. Trzymam kciuki za realizację projektu 
fajna kobitka z ciebie !!!
jak czytam wasze wątki to musiałabym w totka wygrać chyba ... sam transport otoczaków - masakra
jak czytam wasze wątki to musiałabym w totka wygrać chyba ... sam transport otoczaków - masakra
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
z kwiatami nad głową zdecydowanie Ci do twarzy
o planach poczytałam, ale brak możliwości technicznych uniemożliwia mi pełniejszą wypowiedź, więc tylko prawie milcząco je (a murek w brzozach zwłaszcza) poprę 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Siema Madzia, fajnie znów cię zobaczyć 
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Iwonka, wiosennie to będzie w weekend bo przyjeżdża Pani P i będziemy wyznaczać rabaty
Mirka, pewnie nie możesz się doczekać kiedy wodę włączą na działeczce, prawda? Miałam działkę i pamiętam, że kawka z termosu wypita na tarasie też cieszy
Aniu, masz racje, że człowiek z kimś ma kontakt via internet a nie wie jak ta druga osoba może wyglądać. Teraz już wiesz
Kaziu, czekam na Twój wątek, chociaż jeden
Robisz ładne zdjęcia i widzę, że będzie ciekawie.
Madziu pochwalę się- kompozycję robiłam ja. Koczek jest wygodny, lubię mieć spięte włosy, żeby mi nic po twarzy nie śmigało
Aga, tak jakoś mnie naszło żeby to zdjęcie zrobić żeby pokazać Wam jak się z siebie pośmiałam
Ilonka, te wazony mam od listopada a teraz już koniec zakupów do domu- sezon wydatków ogrodowych sie zaczął
Zwłaszcza,że dostaje od koleżanki Ilonki pw z ofertami ogrodowymi z różnych stron www
A tulipany faktycznie długo rosną. Masz racje będą na Dzień Kobiet
Jagna, witam
No wiesz, ja mam tylko 4 koty
anushka już pisałam, że totek jest przereklamowany
Grałam 5 razy i nic - foch
A tak serio, to masz racje, że strasznie dużo kasy zakopujemy w piachu. Ale mam zamiar rozłożyć to na lata, bo inaczej to chyba rozłożyłabym się ja sama i wkopała w ten piach
Monika, ciesze sie, ze zajrzałaś
Pat ciesze się, że pomimo uszczerbku na zdrowiu zajrzałaś do mnie. Co do "anturażu" kwiatowego, to wiesz, jest takie powiedzenie: "Każda wariatka ma w głowie kwiatka"
Murek i brzozy, to też mój pomysł, ciesze się, że przypadł Ci do gustu.
Właściwie wszystkie elementy projektu są moim pomysłem a Pani P ujęła to w fachowy program, powyliczała odległości i inne takie techniczne sprawy. I na tym mi zależało, żeby pomysły ująć w profesjonalny sposób w całość. Mam nadzieje, ze się udało. Jestem zadowolona z tego, że poprosiłam profesjonalistę o pomoc
Jak już kiedyś pisałam lata doświadczeń i wiedza profesjonalisty na etapie planowania są niezbędne, żeby w przyszłości uniknąć wielu pracochłonnych i kosztownych błędów
A projekt jest jak widać inspirowany i stanie się zlepkiem kilkunastu ogrodów z FO
Mam nadzieję...
Dla przypomnienia, projekt nie obejmuje roślin i tutaj będę Was męczyć o pomoc w aranżacji.
Mirka, pewnie nie możesz się doczekać kiedy wodę włączą na działeczce, prawda? Miałam działkę i pamiętam, że kawka z termosu wypita na tarasie też cieszy
Aniu, masz racje, że człowiek z kimś ma kontakt via internet a nie wie jak ta druga osoba może wyglądać. Teraz już wiesz
Kaziu, czekam na Twój wątek, chociaż jeden
Madziu pochwalę się- kompozycję robiłam ja. Koczek jest wygodny, lubię mieć spięte włosy, żeby mi nic po twarzy nie śmigało
Aga, tak jakoś mnie naszło żeby to zdjęcie zrobić żeby pokazać Wam jak się z siebie pośmiałam
Ilonka, te wazony mam od listopada a teraz już koniec zakupów do domu- sezon wydatków ogrodowych sie zaczął
A tulipany faktycznie długo rosną. Masz racje będą na Dzień Kobiet
Jagna, witam
anushka już pisałam, że totek jest przereklamowany
A tak serio, to masz racje, że strasznie dużo kasy zakopujemy w piachu. Ale mam zamiar rozłożyć to na lata, bo inaczej to chyba rozłożyłabym się ja sama i wkopała w ten piach
Monika, ciesze sie, ze zajrzałaś
Pat ciesze się, że pomimo uszczerbku na zdrowiu zajrzałaś do mnie. Co do "anturażu" kwiatowego, to wiesz, jest takie powiedzenie: "Każda wariatka ma w głowie kwiatka"
Murek i brzozy, to też mój pomysł, ciesze się, że przypadł Ci do gustu.
Właściwie wszystkie elementy projektu są moim pomysłem a Pani P ujęła to w fachowy program, powyliczała odległości i inne takie techniczne sprawy. I na tym mi zależało, żeby pomysły ująć w profesjonalny sposób w całość. Mam nadzieje, ze się udało. Jestem zadowolona z tego, że poprosiłam profesjonalistę o pomoc
Jak już kiedyś pisałam lata doświadczeń i wiedza profesjonalisty na etapie planowania są niezbędne, żeby w przyszłości uniknąć wielu pracochłonnych i kosztownych błędów
A projekt jest jak widać inspirowany i stanie się zlepkiem kilkunastu ogrodów z FO
Mam nadzieję...
Dla przypomnienia, projekt nie obejmuje roślin i tutaj będę Was męczyć o pomoc w aranżacji.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Liczę na fotorelacjęvariegata pisze:Iwonka, wiosennie to będzie w weekend bo przyjeżdża Pani P i będziemy wyznaczać rabaty![]()
- variegata
- 1000p

Aniu, ślinotoku dostałam
Iwonka, oczywiście, że będzie. Przecież ileż można własną gębą straszyć w wątku ogrodowym
Iwonka, oczywiście, że będzie. Przecież ileż można własną gębą straszyć w wątku ogrodowym
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
A jak technicznie ma to wyglądać? Masz "walonki", żeby nóżki w śniegu nie zmarzły? 
- variegata
- 1000p

U mnie wiosna, zero śniegu 
Dlatego trzeba to zrobić, póki ten stan się utrzymuje. Do wyznaczania rabat sąsiad wyciął z desek paliki około 40 centymetrowe i będą chłopaki je młotkiem wbijać w ziemię co kilka metrów. Mam 200sztuk, powinno wystarczyć. Sprayem w oczobitnym kolorze synuś pomaluje czubki kołków i wtedy będzie bardzo wyraźnie widać zarys rabat. Moim zadaniem będzie pokazywanie palcem i robienie fotek
Dlatego trzeba to zrobić, póki ten stan się utrzymuje. Do wyznaczania rabat sąsiad wyciął z desek paliki około 40 centymetrowe i będą chłopaki je młotkiem wbijać w ziemię co kilka metrów. Mam 200sztuk, powinno wystarczyć. Sprayem w oczobitnym kolorze synuś pomaluje czubki kołków i wtedy będzie bardzo wyraźnie widać zarys rabat. Moim zadaniem będzie pokazywanie palcem i robienie fotek
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)