Jode22 i Dorkasz1

dziękuję za ułatwienie mi życia.
 dziękuję za ułatwienie mi życia.Warzywa uprawiam już ładnych kilkanaście lat, a nie znałam takiego super sposobu.

klej oczywiście z wody i mąki i podsuszałem na grzejniku, teraz tylko wiosny trzeba wyglądać
 klej oczywiście z wody i mąki i podsuszałem na grzejniku, teraz tylko wiosny trzeba wyglądać 

. Przeczytałam wątek i przewija się sianie marchwi z cebulą a ponieważ raczkuję dopiero i nigdy cebuli nie siałam , mógłby mi ktoś powiedzieć o jaki rodzaj cebuli chodzi
 . Przeczytałam wątek i przewija się sianie marchwi z cebulą a ponieważ raczkuję dopiero i nigdy cebuli nie siałam , mógłby mi ktoś powiedzieć o jaki rodzaj cebuli chodzi   ? . Wiem, że może odpowiedź dla kogoś będzie oczywista ale ja jestem jeszcze zielona w tej dziedzinie.  Z góry dziękuję za wyrozumiałość
  ? . Wiem, że może odpowiedź dla kogoś będzie oczywista ale ja jestem jeszcze zielona w tej dziedzinie.  Z góry dziękuję za wyrozumiałość  

, teraz muszę cosik poczytać o uprawie cebuli
  , teraz muszę cosik poczytać o uprawie cebuli   
  a z rzodkiewką do oznakowania rządków miodzio
  a z rzodkiewką do oznakowania rządków miodzio   

W ubiegłym roku miałam je opisane tylko na taśmach i później grzebałam zanim znalazłam to, co potrzeba.
 W ubiegłym roku miałam je opisane tylko na taśmach i później grzebałam zanim znalazłam to, co potrzeba.

takowo- taśmowe dłonie!
 takowo- taśmowe dłonie!