Limuzyna córci, ho, ho, nie pogadasz. A wiosna jest tuż tuż, zagląda już do ogrodów.
Sosny, sójki, sarny i inne takie
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Aniu, nie daj się urzędasom, zawsze szukają dziury w całym, trzymaj się
Limuzyna córci, ho, ho, nie pogadasz. A wiosna jest tuż tuż, zagląda już do ogrodów.
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Witam niedzielnie z kawą i nabuzowana. Pokłóciłam się z chłopem ,bo cały weekend mi podpada.
Dlaczego te stworzenia mają tendecję i niesamowity dar do natychmiastowego zagospodarowania każdej powierzchni płaskiej ?
Dobrze ,że jutro poniedziałek i zniknie mi z oczu
Co do urzędu skarb. to pozamiatane. W naszym kochanym US siedzą bardzo mądre panie ,które interpretują wykaz zwrotów po swojemu i dzięki temu dostaniemy mniej niż połowę możliwego zwrotu. A takie miałam plany!!
Dlaczego te stworzenia mają tendecję i niesamowity dar do natychmiastowego zagospodarowania każdej powierzchni płaskiej ?
Dobrze ,że jutro poniedziałek i zniknie mi z oczu
Co do urzędu skarb. to pozamiatane. W naszym kochanym US siedzą bardzo mądre panie ,które interpretują wykaz zwrotów po swojemu i dzięki temu dostaniemy mniej niż połowę możliwego zwrotu. A takie miałam plany!!
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Aniu, a nie można interpretacji tych pań, skonsultować z jednostką, nadrzędną? Szkoda tracić pieniążki, nie wykorzystując wszystkich możliwych ścieżek odwoławczych. Może warto jeszcze powalczyć.
Witaj Aniu
Przyszłam do Ciebie ale widzę ze od imprezki troszkę się ociągasz w swoim wąjąteczku . Czy planujesz jakieś wysiewy ?
Przyszłam do Ciebie ale widzę ze od imprezki troszkę się ociągasz w swoim wąjąteczku . Czy planujesz jakieś wysiewy ?
Pozdrawiam. Ewa
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, dziewczyny mają rację, spróbujcie z US powalczyć trochę na argumenty... wiadomo, wygrać z tą instytucją ciężko, ale też nic nie tracicie próbując, a może się uda ugrać choć tyle, żeby na wiosenne ogrodowe zakupy było?
A jak Ci się ten bez fioletowy rozrośnie to będę się o gałązkę uśmiechać: piękny kolor ma!
A jak Ci się ten bez fioletowy rozrośnie to będę się o gałązkę uśmiechać: piękny kolor ma!
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ładna ta Twoja wiosna,taka subtelna,zieloniutka, a najlepsza fotka z tymi skarbami
Miłego dnia
Miłego dnia
- czar_na
- 1000p

Witam wszystkich zaglądających i stawiam kawkę i ciasteczka cynamonowe na popchnięcie nowego tygodnia
U nas szaro, buro - nienawidzę takiej pogody za oknem.
Ewo jakoś nie mam co pisać. Ani zakupów roślinnych jeszcze nie robię ani nic nie wysiewam (nie mam gdzie) także jak widzisz nic się nie dzieje
Iwonko, Pat z US się nie wygra a przepisać się do innego nie można. Panie wszechwiedzące są po kursach i mają wypisane co można odliczyć a co nie.
No ale szlak człowieka trafia jak na liście ogólnokrajowej jest do odliczenia drzewo iglaste obrabiane wzdłużnie a w praktyce łat nie można odliczyć, to samo z OSB... ech.
Szkoda gadać.
Pat chętnie się podzielę tylko ... jak ja mam to zrobić ? Trzeba chyba poczekać na jakiś odrost od korzenia ? Bo czytam ,że zdrewniałych części się nie ukorzenia?
U nas szaro, buro - nienawidzę takiej pogody za oknem.
Ewo jakoś nie mam co pisać. Ani zakupów roślinnych jeszcze nie robię ani nic nie wysiewam (nie mam gdzie) także jak widzisz nic się nie dzieje
Iwonko, Pat z US się nie wygra a przepisać się do innego nie można. Panie wszechwiedzące są po kursach i mają wypisane co można odliczyć a co nie.
No ale szlak człowieka trafia jak na liście ogólnokrajowej jest do odliczenia drzewo iglaste obrabiane wzdłużnie a w praktyce łat nie można odliczyć, to samo z OSB... ech.
Szkoda gadać.
Pat chętnie się podzielę tylko ... jak ja mam to zrobić ? Trzeba chyba poczekać na jakiś odrost od korzenia ? Bo czytam ,że zdrewniałych części się nie ukorzenia?
Ania się tam nie przejmuj facetem i US..
najgorzej jak na coś liczysz a się potem przeliczysz..
najgorzej jak na coś liczysz a się potem przeliczysz..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Jak będziesz ciąć za parę lat...może się i nie ukorzenia, ale mój bez na przykład tego nie wiedział i się ukorzenił z takich sadzonek, więc swojemu też nie mów, to może też się zechce ukorzenićczar_na pisze: Pat chętnie się podzielę tylko ... jak ja mam to zrobić ? Trzeba chyba poczekać na jakiś odrost od korzenia ? Bo czytam ,że zdrewniałych części się nie ukorzenia?
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Ja dzis miałam scysję z bardzo przemiłą panią z banku .......dobrze że siedziała po drugiej stronie telefonu bo nie wiem co bym jej zrobiła 
Ania ja też się wybieram do Zus i do US..przekładam te wizytę ale chyba jutro ich odwiedzę..
no mam nadzieję że mnie milej potraktują jak Usię pani z banku
no mam nadzieję że mnie milej potraktują jak Usię pani z banku
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Mnie najbardziej denerwuje jak dzwoni niby ktoś z banku. Odbieram, a tam każą mi się zaraz podać nazwisko i pesel. Tylko skąd ja mam być pewna, że z banku dzwonią? Peselu nie podaję. Ostatnio pan bardzo mily każe mi podać pesel, pytam po co? Bo musi zweryfikować czy ja to ja, więc go zapytalam o jego pesel i nazwisko, bo ja pewna być nie mogę z kim rozmawiam. Pan zdziwiony się rozlączyl. 
- czar_na
- 1000p

Dorotko mądrze nie podajesz. Coraz więcej mnoży się naciągaczy.
Daria powodzenia! jak mam latać po urzędach to jestem chora
U nas dziś pada i wieje. Fantastyczna zima
Daria powodzenia! jak mam latać po urzędach to jestem chora
U nas dziś pada i wieje. Fantastyczna zima
Aniu byłam dzisiaj i załatwiłam wszystko pomyślnie a Pani z Zus była tak miła że gdy wróciłam tam drugi raz bo musiałam to nie stałam w kolejce jak inni tylko mnie od razu zawołała
była bardzo miła nawet zwróciła uwagę na coś co powinna była zrobic moja była księgowa,zrobiła to za nią i mam wszystko pozałatwiane 
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria