Więc do wiosny już tylko krok.....
Ogród w dolinie część 4, czyli oby do wiosny
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 4, czyli oby do wiosny
Podobno klucze gęsi już lecą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Co prawda nie klucz, ale jedną dziś widziałam rano jak leciała i krzyczała pięknie, ale radości mi sprawiła 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O rany, Twoje roślinki to mają nawet specjalne warunki 
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Pięknie u Ciebie tak motylkowo i fiołkowo

- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Mi-się bardzooo podoba piesiulek, słodziak taki.
- oxalis
- 1000p

- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Byłam dzisiaj na kuligu, oczywiście, że w Szczyrku
.
Ale napadało u Was tego białego....
Tak sobie właśnie pomyślałam o Twoim odśnieżaniu, siedząc wygodnie na saniach.
Myślałaś kiedyś o odśnieżarce
W którymś z marketów jest w przecenie...poniżej 3 stówek...wprawdzie na kabelek, ale...
Wiem, to wcale nie są psie pieniądze, ale może warto... no przynajmniej ja bym się skusiła
Ale napadało u Was tego białego....
Tak sobie właśnie pomyślałam o Twoim odśnieżaniu, siedząc wygodnie na saniach.
Myślałaś kiedyś o odśnieżarce
Wiem, to wcale nie są psie pieniądze, ale może warto... no przynajmniej ja bym się skusiła
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Piesio taki słodki biały puszek-leniuszek
ale chyba wszystkie pieseczki jeszcze w zimowym snie pozostają, moja też tylko ciągle chrapie mi pod nosem
A sobotek cudowny, nie mogę sie napatrzeć, i sie zastanawiam gdzie takiego upolować ?
Szlicznie Ci wszystko rośnie, i przedszkole doświetlane
A sobotek cudowny, nie mogę sie napatrzeć, i sie zastanawiam gdzie takiego upolować ?
Szlicznie Ci wszystko rośnie, i przedszkole doświetlane
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Ja to wiem w którym momencie odwiedzić wątek...
Ty masz takie piękne hoye a mnie właśnie moja ukochana padła
Okuś to taki pluszowy maskotek
Ty masz takie piękne hoye a mnie właśnie moja ukochana padła
Okuś to taki pluszowy maskotek
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jakieś takie sprośne roślinki pokazałaś 
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Ania,
Czy nie myślałaś czasem o napisaniu książki o przeżyciach, np.....szalonej jakiejś pracującej kobietki, która żadnej pracy się nie boi
Opis odśnieżania podjazdu bomba
Kwiaty mają zbliżenia, że.......
Czy nie myślałaś czasem o napisaniu książki o przeżyciach, np.....szalonej jakiejś pracującej kobietki, która żadnej pracy się nie boi
Opis odśnieżania podjazdu bomba
Kwiaty mają zbliżenia, że.......
Pozdrawiam
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Widzę Aniu że na poważnie zabrałaś się za hojki
powodzenia 
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aniu , hoje mają jak w ''domu''
Tyle światła na pewno wystarczy.
Czar_na Jadzia , Za długi termin do wiosny , ja prognozuję za 30 dni
Czar_na Jadzia , Za długi termin do wiosny , ja prognozuję za 30 dni
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Teresko! Ani się nie obejrzysz, a Ludicia będzie Twoja
Nie wiesz, że one same wskakują do koszyka?
Mufko! Ostatnio moje dziecko, po wymianie syfony w umywalce zapytało mnie, czy jest coś, czego nie umiem. Spuchłam z dumy. Ale prawda jest taka, że potrafimy jeśli nie wszystko, to na pewno wiele, o ile tylko chcemy, a już na pewno - jak musimy. Emancypacja zaprowadziła nas w takie miejsce, gdzie kobiety muszą być silne, bo mężczyźni są coraz częściej słabi. Nie popieram, bo nie miałabym nic przeciwko temu, by być żoną mężowi i matką dzieciom. Okuś znowu śpi
A kwiaty ku mojej radości - rosną!
Małgosiu (małgocha1960)! Okuś jest u mnie 4 miesiące i są momenty, że nadal nie czuję się pewny. To pies po przejściach. Myślę, że fundowanie mu towarzystwa nie byłoby dobre. Może kiedyś...
Majeczko (majka411)! Żal mi było moich roślin, więc postanowiłam zafundować im słoneczko. Boskie sprawstwo
Śnieżek jest ok. Odśnieżanie mniej, ale cóż zrobić. A Okuś właśnie śpi i ogrzewa mi stopy
Moniko (Monikwiaty)! A dlaczego ograniczłaś domowe rośliny? W lecie nie tak bardzo, ale zimą nie wyobrażam sobie ich nie mieć. To taka namiastka grzebania w ziemi... Cieszę się, że storczyki Ci się spodobały. Dziś widziałam kolejne i tak kusiły
Kasiu (robaczek_Poznań)! U nas rano były białe drogi, a po południu tylko główne były czarne. Ale czego można chcieć w lutym? W zeszłym roku prawdziwe opady były włąśnie w lutym i śniegu miałam powyżej ogrodzenia, a tunel prowadził tylko do garażu z małą odnóżką do drzwi wejściowych. Zatem ten rok, jak na razie, jest niezwykle łaskawy. Za słonko
Brakuje mi go i to bardzo!
Danusiu (mmcomplex)! Dokładnie w końcu mamy luty i śnieg nie jest niczym nadzywczajnym. Ale za częstym odśnieżaniem nie przepadam i koniec. Regalik polecam. Przy zastawionych parapetach jest jakimś wyjściem i przyznam, że wyglada bardzo ładnie, a dopiero będzie - jak fiołki zakwitną
Okuś wyczochrany!
Grażynko (Kogra)! Wiosna na pewno przyjdzie, bo taka jest kolej rzeczy. Świstak niby przepowiedział szybką, tzn. za 6 tygodniu, ale połowa marca to nic nadzwyczajnego. Wytrzymamy jednak jeszcze trochę i wówczas zacznie sie szaleństwo...
Iwonko (iwona0042)! A mnie by tam rycząca kaczka sprawiła radość
Małgosiu (Margo2)! Zapewniam moim roślinom jak najlepsze warunki i liczę, że odwdzięczą mi się wzrostem i kwitnieniem. Mnie brakuje słonka, to i im także. To niech mają!
Jadziu (e-babcia)! Dziękuję za wizytę
Miło, że Ci się podoba
Aniu (wielkakulka)!
Kasiu (oxalis)! Zawsze u nas jest znacznie więcej śniegu niż nawet w oddalonych o 3 km Buczkowicach. Już w sumie przywkłam. Myślałam oczywiście o odśnieżarce, ale racze spalinowej. Jest bezpieczniejsza. Wszystko w swoim czasie.
Morango! Okuś właśnie wtulił mi się w ramie i znowu śpi
A sabotki widziałam i w LM i Casto. Mam nadzieję, że uda Ci się go upolować. No i że moje doświetlanie odniesie skutek
Aniu (czar_na)! Padła? A cóż jej się stało? I jaką miałaś. Trzeba będzie coś z tym zrobić
Okuś to na prawdę straszny pieszczoch...
Jolu (April)! Sprośne
? Ja
?
Justynko (justi177)! Może kiedyś... U kobiet pracujących z czasem niestety krucho... Poza tym ja w pracy sie tyle napiszę, że potem zwyczajnie już nie mam ochoty. Ale cieszę się, że Ci się podobało
Celinko (trzynastka)! Oj wzięłam się, wzięłam... Dwie carnosy mam już długo i się dogadujemy. Mam nadzieję, że z resztą też sobie poradzę! Ale szczęście się przyda
Tadku! Czyżbyś wróżył na prawdę szybką wiosnę? Nie mogę się już doczekać pierwszych kwiatów i bzyczących zapylaczy
A moje sztuczne słonko mam nadzieję, że i roślinkom się podoba. Na pewno im nie zaszkodzi 
Mufko! Ostatnio moje dziecko, po wymianie syfony w umywalce zapytało mnie, czy jest coś, czego nie umiem. Spuchłam z dumy. Ale prawda jest taka, że potrafimy jeśli nie wszystko, to na pewno wiele, o ile tylko chcemy, a już na pewno - jak musimy. Emancypacja zaprowadziła nas w takie miejsce, gdzie kobiety muszą być silne, bo mężczyźni są coraz częściej słabi. Nie popieram, bo nie miałabym nic przeciwko temu, by być żoną mężowi i matką dzieciom. Okuś znowu śpi
Małgosiu (małgocha1960)! Okuś jest u mnie 4 miesiące i są momenty, że nadal nie czuję się pewny. To pies po przejściach. Myślę, że fundowanie mu towarzystwa nie byłoby dobre. Może kiedyś...
Majeczko (majka411)! Żal mi było moich roślin, więc postanowiłam zafundować im słoneczko. Boskie sprawstwo
Moniko (Monikwiaty)! A dlaczego ograniczłaś domowe rośliny? W lecie nie tak bardzo, ale zimą nie wyobrażam sobie ich nie mieć. To taka namiastka grzebania w ziemi... Cieszę się, że storczyki Ci się spodobały. Dziś widziałam kolejne i tak kusiły
Kasiu (robaczek_Poznań)! U nas rano były białe drogi, a po południu tylko główne były czarne. Ale czego można chcieć w lutym? W zeszłym roku prawdziwe opady były włąśnie w lutym i śniegu miałam powyżej ogrodzenia, a tunel prowadził tylko do garażu z małą odnóżką do drzwi wejściowych. Zatem ten rok, jak na razie, jest niezwykle łaskawy. Za słonko
Danusiu (mmcomplex)! Dokładnie w końcu mamy luty i śnieg nie jest niczym nadzywczajnym. Ale za częstym odśnieżaniem nie przepadam i koniec. Regalik polecam. Przy zastawionych parapetach jest jakimś wyjściem i przyznam, że wyglada bardzo ładnie, a dopiero będzie - jak fiołki zakwitną
Grażynko (Kogra)! Wiosna na pewno przyjdzie, bo taka jest kolej rzeczy. Świstak niby przepowiedział szybką, tzn. za 6 tygodniu, ale połowa marca to nic nadzwyczajnego. Wytrzymamy jednak jeszcze trochę i wówczas zacznie sie szaleństwo...
Iwonko (iwona0042)! A mnie by tam rycząca kaczka sprawiła radość
Małgosiu (Margo2)! Zapewniam moim roślinom jak najlepsze warunki i liczę, że odwdzięczą mi się wzrostem i kwitnieniem. Mnie brakuje słonka, to i im także. To niech mają!
Jadziu (e-babcia)! Dziękuję za wizytę
Aniu (wielkakulka)!
Kasiu (oxalis)! Zawsze u nas jest znacznie więcej śniegu niż nawet w oddalonych o 3 km Buczkowicach. Już w sumie przywkłam. Myślałam oczywiście o odśnieżarce, ale racze spalinowej. Jest bezpieczniejsza. Wszystko w swoim czasie.
Morango! Okuś właśnie wtulił mi się w ramie i znowu śpi
Aniu (czar_na)! Padła? A cóż jej się stało? I jaką miałaś. Trzeba będzie coś z tym zrobić
Okuś to na prawdę straszny pieszczoch...
Jolu (April)! Sprośne
Justynko (justi177)! Może kiedyś... U kobiet pracujących z czasem niestety krucho... Poza tym ja w pracy sie tyle napiszę, że potem zwyczajnie już nie mam ochoty. Ale cieszę się, że Ci się podobało
Celinko (trzynastka)! Oj wzięłam się, wzięłam... Dwie carnosy mam już długo i się dogadujemy. Mam nadzieję, że z resztą też sobie poradzę! Ale szczęście się przyda
Tadku! Czyżbyś wróżył na prawdę szybką wiosnę? Nie mogę się już doczekać pierwszych kwiatów i bzyczących zapylaczy
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - jestem pod wrażeniem! Oniemiałam, jak zobaczyłam Twoje zaległe odpowiedzi w 3 turach na s. 52! Jesteś niesamowita 
Ja właśnie sobie tworzę zaległości, muszę ograniczać net w domu, skoro w pracy nie mogę, bo mi oczy wysiadają i prawa ręka też się buntuje.
Jaką sobie urządziłaś doświetlaną cieplarnię - super!
Ja właśnie sobie tworzę zaległości, muszę ograniczać net w domu, skoro w pracy nie mogę, bo mi oczy wysiadają i prawa ręka też się buntuje.
Jaką sobie urządziłaś doświetlaną cieplarnię - super!
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Czas na zdjęcia i aktualności 
Hibiskus rozwinął kolejny kwiat. Rano lewo otwarty, a po południu - sami zobaczcie. Są śliczne i nie mogę się na nie napatrzeć...

Kolejny falek zakwitł, a to nie koniec

Dendrobium już zdradza kolor kwiatów...

A niedawno kupiona wisząca osłonka na czAs oczekiwania na zamówioną
ceropegię zapełniona została bluszczykiem. Ale bardzo ładnym. Tak myślę...

No i do zasypanych śniegiem gór zawitała wiosna w postaci trzech cebulek hiacynta

Hibiskus rozwinął kolejny kwiat. Rano lewo otwarty, a po południu - sami zobaczcie. Są śliczne i nie mogę się na nie napatrzeć...

Kolejny falek zakwitł, a to nie koniec

Dendrobium już zdradza kolor kwiatów...

A niedawno kupiona wisząca osłonka na czAs oczekiwania na zamówioną

No i do zasypanych śniegiem gór zawitała wiosna w postaci trzech cebulek hiacynta