Minie też kiedyś miałam ale tak średnio byłam z niej zadowolona
 Minie też kiedyś miałam ale tak średnio byłam z niej zadowolona  Może za póżno posadziłam a wilec u mnie też sam wychodzi i rośnie gdzie chce
 Może za póżno posadziłam a wilec u mnie też sam wychodzi i rośnie gdzie chce 

Minie też kiedyś miałam ale tak średnio byłam z niej zadowolona
 Minie też kiedyś miałam ale tak średnio byłam z niej zadowolona  Może za póżno posadziłam a wilec u mnie też sam wychodzi i rośnie gdzie chce
 Może za póżno posadziłam a wilec u mnie też sam wychodzi i rośnie gdzie chce 

dzięki za odwiedzinki.Mina to zależy od roku.Mnie też nie zawsze się udaje
  dzięki za odwiedzinki.Mina to zależy od roku.Mnie też nie zawsze się udaje 

Jak tu cieplutko u Ciebie , tyle kolorów a u mnie śnieg stopniał i wszędzie pełno wody i co gorsza wszystkie śmieci się pokazały
 Jak tu cieplutko u Ciebie , tyle kolorów a u mnie śnieg stopniał i wszędzie pełno wody i co gorsza wszystkie śmieci się pokazały 

wieloletnia tylko trzeba przechowywać na zimę
 wieloletnia tylko trzeba przechowywać na zimę 

a ty siejesz coś do skrzynek?
 a ty siejesz coś do skrzynek?

mam taki zamiar,bo kupiłam dużo nasion,ale może się wstrzymam do wiosny,bo co roku mi ziemioródki zjadają wszystko.
  mam taki zamiar,bo kupiłam dużo nasion,ale może się wstrzymam do wiosny,bo co roku mi ziemioródki zjadają wszystko.  

Wreszcie do Ciebie dobrnęłam i pochodziłam po Twoich dobrach. Nasionka Miny zapisałam, bo fajnie to wygląda. Gosiu, już tylko 37 dzionków.
 Wreszcie do Ciebie dobrnęłam i pochodziłam po Twoich dobrach. Nasionka Miny zapisałam, bo fajnie to wygląda. Gosiu, już tylko 37 dzionków.  

dobrze,że liczysz,bo wtedy dni szybciej upływają
 dobrze,że liczysz,bo wtedy dni szybciej upływają