Czy do doniczek na parapecie mogę posiać już teraz, czy jeszcze za wcześnie? Też będę siała partiami, by mi dłużej kwitły.

ja oprócz godecji i azalii letniej, znam ją jeszcze jako marszawę a czytałam gdzieś, że jej prawidłową nazwą obecnie jest clarkia. Także jest w czym wybierać
 ja oprócz godecji i azalii letniej, znam ją jeszcze jako marszawę a czytałam gdzieś, że jej prawidłową nazwą obecnie jest clarkia. Także jest w czym wybierać  

oczywiście, bo to przecież różnie bywa
 oczywiście, bo to przecież różnie bywa  

Marzena.
 Marzena. w tym roku też wysieje wprost do gruntu tylko chciałabym jakieś inne kolorki niż miałam
 w tym roku też wysieje wprost do gruntu tylko chciałabym jakieś inne kolorki niż miałam
 . Dzięki temu wątkowi zaoszczędzę cenne miejsce na parapetach i wysieję godecję od razu do skrzynki w kwietniu/maju. Na własnych błędach się uczymy i wiem już, że nie ma się co spieszyć z siewem nemezji i smagliczki - powtarzam to jak mantrę, ale wiem, co mówię
 . Dzięki temu wątkowi zaoszczędzę cenne miejsce na parapetach i wysieję godecję od razu do skrzynki w kwietniu/maju. Na własnych błędach się uczymy i wiem już, że nie ma się co spieszyć z siewem nemezji i smagliczki - powtarzam to jak mantrę, ale wiem, co mówię  Dzięki Wam wiem też, że godecję na razie też mogę sobie odpuścić. Dziękuję
 Dzięki Wam wiem też, że godecję na razie też mogę sobie odpuścić. Dziękuję  

)Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...