Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Tak z jajkiem, podsmażane na chrupiąco.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Nie no ja wymiękam ide sobie no, bo ja w czystolandii mam papu na godziny i do lodówki się raczej nie podchodzi ;:224 a Wy mi tu takie żarełko serwujecie, że ośliniona idę spać, może mi się dobre żarełko przyśniObrazek
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No ładnie sie tu dzieje gdy ja ;:145 moja chorą stopę w szarym mydle moczę ;:218 Banderasowi podtykam pod nos a właściwie pod oko 8-) ;:306 ...a on mówi że nie widzi nic groźnego.Chciałam by mi choc odrobinę współczuł. :lol:
Bogusia miga jakims tortem obkrojonym już ;:oj Dorotce pokazuje erotyczne kanapy z głowami jak dynie;:306
Ela przynajmniej zna do słynne bidulowe danie Stasi.A Krysia mówisz że dziadowskie to jedzonko :?:
No to dziewczynki spijcie smacznie ;:19
Mnie do powrotu do "Szuflandii" zostało 15 dni..... ;:131 Bogusia wstaw mi jaki pojazd do tego zdania ;:196
Chyba że wnuczki na ferie ściągnę a Banderasa zabiorą na 9-pietro :heja :tan ;:108 :uszy
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ra_barbara pisze:Chyba że wnuczki na ferie ściągnę a Banderasa zabiorą na 9-pietro :heja :tan ;:108 :uszy
I widzisz, Basia, jak nie pijesz, to myślisz ;:303 ...jak mówi moja córcia ;:306
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu wino jabolarskie własnej roboty dzis próbowałam przy tym moczeniu stóp ;:304 Banderas nazwał ten mój wyrób "cydrowe" :D .Ja wina niet, wolę nalewkę ;:304 A o tych feriach to ja juz z córka i synową sprawe załatwiałam po cichu ;:162 Ziec ich przywiózł by a Antuana zabrał ;:215
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Od dzisiaj zostało Ci Basiu 14 dni do wyprowadzki do szuflandiiObrazek..jak widać miejsca dla mężusia z tyłu zabrakło ;:224

..wiecie co dla mnie jedzonko może się nazywać dziadoskie, biedanowskie, byle by było zdrowe i smaczne, a jak ono się zwie to nie ważne :;230 ...ja tam z mężusiem lubimy sobie zjeść i potem mamy problemy, bo rączki za krótkie się robią, a łóżko za małe ;:306

...a co to Ci się w nóżkę stało, że boli??
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu ;:306 ;:306 ;:306 kurde ale wypasiony motocykl mi zafundowałaś ;:196 i nawet gęstą siwą perukę ;:333
Stopa ma lewa, odmówiła posłuszeństwa, nie moge za dużo chodzic a i rowerem pedałować także, jedynie piętą na pedał nacisnąć.Muszę do ortopedy :cry:
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Witaj Baśko :wit
Pomysł z feriami - ;:215
Znasz przysłowie o kocie, którego można zagłaskać na śmierć ;:131. Daj Ty swojemu najstarszemu dziecku trochę wolności, niech rozwinie skrzydła, niech poleci :uszy W razie czego - przybędziesz na białym kuniu z mieczem w ręku i uratujesz ;:173
Do pedologa Basiu, do pedologa ( to mówię najpoważniej na świecie )
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basieńko Ty masz pewnie ostrogę (ja mam) kup sobie w sklepie specjalnym wkładki żelowe (trochę pomaga)!
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu ja mam tę stopę całkiem zwichrowaną, źle stąpałam podobno, a do tego kilka lat temu spadłam z pieca na wsi, wlazłam czyścić i runęłam po drodze zahaczyłam prawą nogą o gar z wrzątkiem a lewą(co boli) zwichnęłam w kostce.Potem wbilam sobie bramę w tę stopę.U lekarza nie byłam. Wtedy jeszcze zimę spędzalismy w szufladzie i ortopeda dał skierowanie na rechabilitację, nieco pomogło 3-lata temu też miałam i teraz sie powtórzyło.Tylko że bardziej boli.Ja tam stękała nie jestem ale teraz mam obawy i stracha niestety :cry: Dawniej boso latałam a od tamtego lata nie bardzo juz mogłam.Modzela usunęłam sama, żyworódką goję, ale buta normalnego jak założe długo nie pochodzę ;:65
Mariolko Banderasa tu nie chcę na ferie, bo on zgaga jest 8-) drażliwy i nie ma cierpliwości do dzieci, a to szalone istoty przecież ;:215 Emi 2.5 Kuba 7 Mati 13 a i przyszywany wnuczek 11...a na wsi M-2 + weranda tylko, przy nim te dzieci miały by nakazy i zakazy a ja bym sie wk....ła ;:134
Zięć jeździ do Sulejowa po opony do swego warsztatu, dzieci wszystkie załadował by a wracając w te opony walnął by dziadka i fru ;:71 do szufladki z nim ;:224 :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Basiu Twoja noga to jeden horror, a Twoje postępowanie z nią to drugi ;:oj Chyba trzeba się wziąć za siebie moja Droga! Bo jak nogi nie podleczysz to i Ciebie dzieci będą wk...ć
Dziadek w oponach ;:215 a jak sobie daje radę z zakupami?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja jak wrócę z czystolandii to zapisuje do takiego pana, co to z krzywego kręgosłupa robi prosty jak kijek ;:306 ...już mam dość bólu...podrę papę chwilę u niego, aż wszystko mi do środka powpycha, bo powyłaziło mi na zewnątrz i będę śmigać jak młódka ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu to zabierz Basię ze sobą ;:4 , może jej tą nogę też przenicuje :;230 :;230
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiuuu zgadzam się z Tobą, masz racje i dobrze mówisz ;:196 Ja oprócz tego mam jeszcze katar, łupież, pryszcza i cieczkę (?) ;:202 Ale tak poważnie to zaniedbałam się pod wieloma względami :?
Bogusia ja miałam dyskopatię oj pocierpiałam, w mieście ortopeda przepisał gorset bardzo mi pomógł i czasem jak czuje dyskomfort zakładam.Miałam też wyciaganie kręgosłupa jeździłam do szpitala (20km.)tu ze wsi i to był największy błąd, g...o mi to dało a wręcz zaszkodziło bo dziady mieli te "wyciągarkę" uszkodzoną i jak mnie kilka razy wyciągnęli to nie mogłam z tego łoża tortur zleźć.Zakończyłam te terapię i pojechałam na inną wieś gdzie masażysta, prawdziwy mgr. rechabilitacji, zrobił mi porządek po kilku masażach. Ale na powitanie rzekłam do niego że nie zgadzam się na żadne ustawianie kręgosłupa, bo myslałam ze to taki wiejski nastawiacz, a nazywa sie Muskała- pasuje do muskania ;:215 A wcześniej neurolog postraszyła że nie wolno rowerem jeździć.Tylko teraz p. Muskała podpisał z NFZ umowę ma gabinet wypasiony i pracowników ma, sam juz nie masuje ;:185 duzo więcej sie płaci, dlatego mimo wszystko planuję przenieśc się do świetokrzyskiej kasy i wydębię do Muskającego skierowanie na zabiegi stopy. Znowu mam plany :D Dobre co Marysiu :?:
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

....kręgosłupowe dziewczyny nie dajcie się tak wyciągać tymi wyciągarkami.....a diagnoza była :?: , wiadomo co Wam tam siedzi :?: ....ma się jeden kręgosłup i jeden rdzeń kręgowy jak on jest ważny w życiu człowieka to chyba wiecie.......
...ja wiem jedno...diagnoza a potem odpowiedni zestaw ćwiczeń....ale trzeba być systematycznym ;:108 ;:108
a ty Basieńko co z tą Twoją kończyną się dzieje......chociaż rtg. zrób żeby było coś wiadomo w czym tkwi szkopuł bólu.....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”