U mnie wieje dzis jeszcze mocniej ,chyba zlapie sie tego plotu jak po drewno będę szla , z powrotem będę juz miala solidne obciazenie
Nim przyjdzie wiosna...
Re: Nim przyjdzie wiosna...
Marysiu ile u Ciebie sniegu
sloneczka to dzis raczej nie zobacze
U mnie wieje dzis jeszcze mocniej ,chyba zlapie sie tego plotu jak po drewno będę szla , z powrotem będę juz miala solidne obciazenie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko, Tadziu żadne cuda, żadna cenzura w Olympusie funkcja Magic. Ma trochę śmiesznych możliwości jeszcze nie wszystkie pokazałam
Agnieszko chyba tak bo pogodę mamy najczęściej podobną. Pomacham Ci może zobaczysz moją rękę
Pat Twoja natura
Mnie też wali ostatnio w ciśnienie, bo zrobiłam przerwę w grzybku i od razu zrobiło się niefajnie, poszłam nawet do doktórki,, bo radzimy Kasi, a sama czekam na cud. Ustawiła i dodała leki i teraz dopiero z tą pogodą mam cocktail
Wiosna najgorsza bo stale się coś zmienia
Iwonko płot a z powrotem dużo szczapek! pamiętaj
Agnieszko chyba tak bo pogodę mamy najczęściej podobną. Pomacham Ci może zobaczysz moją rękę
Pat Twoja natura
Mnie też wali ostatnio w ciśnienie, bo zrobiłam przerwę w grzybku i od razu zrobiło się niefajnie, poszłam nawet do doktórki,, bo radzimy Kasi, a sama czekam na cud. Ustawiła i dodała leki i teraz dopiero z tą pogodą mam cocktail
Iwonko płot a z powrotem dużo szczapek! pamiętaj
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magic powiedasz....no to ja takiej funkcji nie mam 
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Jeszcze przedwczoraj planowałem złapać za łopatę i odsnieżyć resztę podwórka, a dzisiaj ani śladu po tym białym. Znikło dosłownie w ciągu kilku godzin. Nie ma pierzynki, a zapowiadają mrozy. Kończę krakać. Po raz pierwszy w tym roku pokazało się słońce

- Maska

- Kontakt:
Dorotko, Aniu magia, czary wszystko jedno słońce i tak musi być
Jureczku masz te układy na górze
poczekamy, zobaczymy, a do wiosny poniżej 50 
Jureczku masz te układy na górze
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu dzień dobry ,oj słoneczko się już schowało za chmury,Marysia motyczką przegania do nas ,oj nie nadążam ja za Tobą słabo mi to deptanie wychodzi 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Słońca nie ma, ale i śniegu nie ma
Koty siedzą w domu, bo wieje silny wiatr. Ja też 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Marysiu 
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu ależ u Ciebie jeszcze dużo śniegu
i jak ładnie zerka wschodzące słoneczko.Kurki wypuszczasz na śnieg, czy masz odgarniętą trawkę dla nich?
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, piękny wschód słońca, zazdroszczę Ci tego śniegu, u mnie łyso i buro, a rośliny niektóre już ruszyły, bardzo boję się że przyjdzie mróz
Byłam na wątku "Akant", jednej forumce Edytce już wykiełkował i wcale nasion nie przemrażała, i zastanawiam się dlaczego zalecają stratyfikację, skoro Edytce wykiełkował w tydzień czasy bez mrożenia
, po południu ma wstawić fotkę roślinek. Miłego dnia.
Byłam na wątku "Akant", jednej forumce Edytce już wykiełkował i wcale nasion nie przemrażała, i zastanawiam się dlaczego zalecają stratyfikację, skoro Edytce wykiełkował w tydzień czasy bez mrożenia
dalam fotki na wyspe ,by tu nie brudzicMaska pisze: Iwonko myślałam o takim ogólnym widokujak wyglądają domy, teren ....
-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
Maseczko, fotki jak zwykle przepiękne, ale mnie bardziej podobają się dalie niż te zimowe widoki
A ja wczoraj rano wstałam i nie poznałam widoku za oknem
śnieg zniknął zupełnie w jedną noc! Co prawda teraz nasze dzieci mają ferie i trochę śniegu mogłoby zostać
Nawet w Szkl. Porębie prawie wszystko spłynęło - znów ferie będą po wodzie, a dzieciaki zamiast na stoku przesiedzą je przed komputerem 
A ja wczoraj rano wstałam i nie poznałam widoku za oknem
- Maska

- Kontakt:
Marysiu
świetnie sobie radzisz - nadążasz tylko te pudła z roślinami Cie opóźniają
Ewuniu majowa U mnie wieje jak diabli, ale słoneczko dzielnie świeci!
Aniu moja ziemia zupełnie nie zmarznięta i woda wsiąka bez problemu,
jasność wszechobecna
Agnieszko dawno u Ciebie nie byłam - wybacz poprawię się
Basiu Moje koleżanki siedzą w wolierze , która była nakryta folią żeby śnieg nie wpadał ale folia chyba puściła bo teraz raczej siedzą w błocku
wyglądają na brudne, ale przyleciał dzięcioł i też był taki brudny
wykopuję im trawkę i przynoszę.
Iwonko to samo jest z heliotropem jedni stratyfikują inni nie i kiełkowanie jak czytam niekoniecznie od tego jest zależne. Wszystko chyba zależy od siły nasion! Moje nasionka dopiero dwa dni w ziemi!
Iwonko już idę obejrzeć te brudy
Sylwio ale się cieszę że wpadłaś, bo dawno Cię nie było. Dalie w piwniczce ale nie bardzo wiem które są które, bo mogłabym się podzielić
Popatrz a u mnie jeszcze śnieg na polach i w ogrodzie, ale nie tyle co dwa dni temu 
Ewuniu majowa U mnie wieje jak diabli, ale słoneczko dzielnie świeci!
Aniu moja ziemia zupełnie nie zmarznięta i woda wsiąka bez problemu,
Agnieszko dawno u Ciebie nie byłam - wybacz poprawię się
Basiu Moje koleżanki siedzą w wolierze , która była nakryta folią żeby śnieg nie wpadał ale folia chyba puściła bo teraz raczej siedzą w błocku
Iwonko to samo jest z heliotropem jedni stratyfikują inni nie i kiełkowanie jak czytam niekoniecznie od tego jest zależne. Wszystko chyba zależy od siły nasion! Moje nasionka dopiero dwa dni w ziemi!
Iwonko już idę obejrzeć te brudy
Sylwio ale się cieszę że wpadłaś, bo dawno Cię nie było. Dalie w piwniczce ale nie bardzo wiem które są które, bo mogłabym się podzielić
-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
Marysiu, ja też nie opisuję bulw gdy chowam na zimę i zdarza się, że sadzę je potem niezbyt ładnie kolorystycznie podobierane 
- Maska

- Kontakt:
Sylwio, żeby przechowywać porządnie i opisywać to trzeba byłoby mieć warunki, dużo miejsca, skrzyneczki i wtedy kartki do nich a ja mam bardzo mało miejsca i wszystko złączone razem. Mam nadzieję, że się przechowają