Mój fijoł 8
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój fijoł 8
Mnie tez w spodniach przyciasnawo ale zwalam na to, ze za ciepla woda w pralce byla
Oczywiscie sprawca tego jest M. ktory od dwoch miesiecy dokarmia mnie niemilosiernie a ja oprzec sie nie moge
bosh jak ja lubie jesc 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jule, ja gotować nie umiem i nie lubię, ale lubię coś przegryźć
A gdyby tak ktoś...Ważyłabym pewnie tonę
Ziemniaczki lubię 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kurcze, ja też nie lubię gotować i tego nie robię. M wygania mnie z kuchni na szczęście. Ale na nieszczęście potem pitrasi i podsuwa pod nos
Jak tu nie jeść?
Wczoraj jak wracaliśmy z Płońska to zabrał mnie na mój ulubiony obiadek SUSHI. Było przepysznie a wieczorem nie miałam siły iść na basen
Wczoraj jak wracaliśmy z Płońska to zabrał mnie na mój ulubiony obiadek SUSHI. Było przepysznie a wieczorem nie miałam siły iść na basen
- ewamaj66

Wy to macie szczęście
Wolałabym warzywnik kopać 
-
April

Ja też, dlatego robię to co lubię czyli kopię i sadzę oraz często PRZESADZAM (we wszystkim
). M kopie jak już ja nie daję rady. A stęka przy tym
Też bym pewnie tak stękała gdybym musiała gotować. Czasem mi się zdarzy ale to już święto. Najczęściej jak M wyjeżdża to z Młodym gnamy do knajpy
Też bym pewnie tak stękała gdybym musiała gotować. Czasem mi się zdarzy ale to już święto. Najczęściej jak M wyjeżdża to z Młodym gnamy do knajpy
- Jule

U mnie podobnie, jak Junior jest w domu a M. niet, to leci pizza do piekarnika albo fryty z parowkami albo pierogi z garmazerki czy cos innego .... latem jest lepiej, bo miecho na grila, bula w reke i zalatwione 
-
April

Ostatnio w sklepie koło siebie odkryłam fantastyczne pyzy z serem białym na słodko i na ostro. Coś tam jeszcze oprócz tego sera jest dodane ale nie rozkminiałam. Są dość duże i kroję w plasterki. Pychota taka odsmażona na patelni kiełbaska i pyzy
Zgłodniałam 
- Jule

Ooo u mnie sa takie wielkie pyzy z miesem i cebula i tez kroje w plastry i smaze, pycha. Tez zglodnialam
ale za chwilke beda placki ziemniaczane z gulaszem po wegiersku i gesta smietana - no i jak tu spodnie moga zostac w jednym rozmiarze 
Tu Agunia - plackowy skrytożerca
Julek, powiedz Darkowi, że wsiadam w auto i za 4 godziny jestem... poproszę o takie chrupiące, prosto z patelni
Julek, powiedz Darkowi, że wsiadam w auto i za 4 godziny jestem... poproszę o takie chrupiące, prosto z patelni
-
April

Taki placek to też jedno z moich ulubionych dań
Julek, chyba mamy podobny gust smakowy
Ja generalnie uwielbiam ziemniaczki w niemal każdej postaci. A to raczej mało dietetyczne dania 
To ja jestem jednym z wyjątków bardzo lubię gotować, wymyślać nowe potrawy. Może dokładniej lubię jak dzieci są jak jesteśmy sami to mi się nie chce bo nawet nikt nie powie czy dobre czy nie. Tak przyzwyczaiłam wszystkich domowników ze jadę w odwiedziny do dzieci więcej czasu spędzam w kuchni niż z wnukami 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja lubię gotowac, ale dla gości.
Dlatego ciągle ich pełno. Nie cierpię natomiast wymyślania codziennych potraw. Za mało czasu.
Niestety w domu robię wszystko ja. M. robi tylko zakupy jak jest oczywiście.
Ogród to też moja i tylko moja działka.
Ziemniaki też uwielbiam pod każdą postacia. Nawet jak zostaną po obiedzie, to potrafię wyjadać zimne z garnka.
Ogólenie uwielbiam jedzenie, nie wspominając o słodyczach. Tych nigdy nie odmówię. Nawet w pracy mam poupychane po szufladach.
Niestety wiek już nie ten i coraz więcej pozostaje na dłużej
Dlatego ciągle ich pełno. Nie cierpię natomiast wymyślania codziennych potraw. Za mało czasu.
Niestety w domu robię wszystko ja. M. robi tylko zakupy jak jest oczywiście.
Ogród to też moja i tylko moja działka.
Ziemniaki też uwielbiam pod każdą postacia. Nawet jak zostaną po obiedzie, to potrafię wyjadać zimne z garnka.
Ogólenie uwielbiam jedzenie, nie wspominając o słodyczach. Tych nigdy nie odmówię. Nawet w pracy mam poupychane po szufladach.
Niestety wiek już nie ten i coraz więcej pozostaje na dłużej
Ja to mam pecha
...jak się człowiek odchudza to wszędzie trafia na jedzenie.... nawet na rozmowy o jedzeniu... 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja mam non stop imprezy na których są podawane pyszności.
- ewamaj66

To ja już nie będę każdej z Was odpowiadać
Sama wywołałam temat ziemniaczków