Odpiszę wszystkim jak tylko temp mi trochę spadnie, bo jak na razie litery mi sie dwoją i troją
Ogród południa
- MORANGO
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród południa
u mnie też odwilż, a ja potwornie chora, i mnie grypa dopadła
Odpiszę wszystkim jak tylko temp mi trochę spadnie, bo jak na razie litery mi sie dwoją i troją

-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agata9
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 20:43
Ogród przepiękny
będę odwiedzac 
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O moja bidulko...
Kuruj się szybciutko...szkoda czasu na choróbsko...no już myk myk do łóżeczka...i herbatke z malinkami..mleczko z miodkiem...co kto lubi..plecki natrzeć..zakopać się w pościeli i lulu...

Kuruj się szybciutko...szkoda czasu na choróbsko...no już myk myk do łóżeczka...i herbatke z malinkami..mleczko z miodkiem...co kto lubi..plecki natrzeć..zakopać się w pościeli i lulu...
- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
I ja tu byłam,ślady zostawiłam...ładny zadbany ogród .będę zaglądać 
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
No to witam w klubie chorujących
Ja też się złożyłam ,teraz leżę i czekam na ozdrowienie cudowne 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
To ja życzę ozdrowienia dziewczyny, faktycznie odwilż, mokro i szaro buro 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak właśnie pomyślałam, że pewnie się rozchorowałaś
Sezon grypowy 
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Tylko łóżeczko i żadnego łażenia
Komputer poczeka, sen najszybciej pomaga i dobre wypocenie się.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
oxalis- nasturcja to dla mnie reliktowe kwiaty, bez wahania polecam je do ogrodu, a i na sałatkę skubnąć można 
pomidorzanka- masz rację te kwiaty to po prostu cud natury, moje nasturcje w zeszłym roku mszyce ocaliły
mrinwestor, sylvia _sirena, ewamaj66- piękne i pyszne kwiatuchy, smakiem przypominają pikantną rzodkiewkę, przepisu nie mam, ja dodaję ją do różnych sałatek jako pikantny akcent
Agness, tade k- mszyca teraz już panoszy sie na dobre, bez oprysku sie czasami nie obędzie, polecam confidor
Pani Bestia- ogórecznik gdzieś pod płotem sobie rośnie, do sałatek nie za bardzo mi smakuję, ale zamrożony w kostce lodu do drinka w upalny dzień mmmm
labka1- bojkotowanie zimy sie opłaciło, bo odpuściła, ale trzeba jeszcze tą chlupę przetrzymać
agata9, misia53- miło mi że odwiedziłyście mnie dziewczyny, dziękuję za pochlebne słowa, zapraszam jak najczęściej
marzenaF- oj z tą grypą, jak sie już wychorujemy to na plotki trza sie będzie spotkać, a i mam jeszcze nasionka dla Ciebie
Dziękuję dziewczyny za otuchę

pomidorzanka- masz rację te kwiaty to po prostu cud natury, moje nasturcje w zeszłym roku mszyce ocaliły
mrinwestor, sylvia _sirena, ewamaj66- piękne i pyszne kwiatuchy, smakiem przypominają pikantną rzodkiewkę, przepisu nie mam, ja dodaję ją do różnych sałatek jako pikantny akcent
Agness, tade k- mszyca teraz już panoszy sie na dobre, bez oprysku sie czasami nie obędzie, polecam confidor
Pani Bestia- ogórecznik gdzieś pod płotem sobie rośnie, do sałatek nie za bardzo mi smakuję, ale zamrożony w kostce lodu do drinka w upalny dzień mmmm
labka1- bojkotowanie zimy sie opłaciło, bo odpuściła, ale trzeba jeszcze tą chlupę przetrzymać
agata9, misia53- miło mi że odwiedziłyście mnie dziewczyny, dziękuję za pochlebne słowa, zapraszam jak najczęściej
marzenaF- oj z tą grypą, jak sie już wychorujemy to na plotki trza sie będzie spotkać, a i mam jeszcze nasionka dla Ciebie
Dziękuję dziewczyny za otuchę
- oxalis
- 1000p

- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Słonecznik ozdobny, jeżówka...a to trzecie ...hm, nie znam nazwy
Na końcu oczywiście hortensja... Fo jest najlepszym nauczycielem
Pięknie...i kolorowo... pokazuj dalej...a miejsca mi braknie na 15 arowej działce
Na końcu oczywiście hortensja... Fo jest najlepszym nauczycielem
Pięknie...i kolorowo... pokazuj dalej...a miejsca mi braknie na 15 arowej działce
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Kochana JAK MIŁO Z RANA ZAJŻEĆ DO CIEBIE
Balsam na mojąduszę,jak to niedawno powiedziałaś.Widze że tak jak ja kochasz figanki to znaczy nasturcje.Ja równieżje zjadam i dodaje do sałatki lub ozdoby letnich posiłków.Mam pytanko odnośnie jeżówek,bo masz je piękne.JAK O NIE DBASZ?Bo ja przymieżam się do kupna.

-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Kasiu , grypa ,Cię dopadła , a Ty po nocy przesiadujesz
Wygrzewaj się a my za Ciebie pobojkotujemy zimę. Jak wyzdrowiejesz , dołączysz
Mszycę to ja ekologicznie staram się traktować. Pokrzywy wokół pod dostatkiem. Moczę około 30 godzin i tym po odcedzeniu opryskuję. Skuteczne.
Pozdrawiam.
Mszycę to ja ekologicznie staram się traktować. Pokrzywy wokół pod dostatkiem. Moczę około 30 godzin i tym po odcedzeniu opryskuję. Skuteczne.
Pozdrawiam.