ale na pocieszenie...w drugiej skrzynce znalazłam pączki na Rebutia sp., póki co malutkie dwa,ale - jak dobrze pójdzie - są szanse już wkrótce na piękną wiosenną żółć na parapecie

u mnie jeszcze śpią w garażu
 u mnie jeszcze śpią w garażu 

sczególnie te typu echeverie, haworthie.
 sczególnie te typu echeverie, haworthie.

)jakieś sukulenty; kaktusy oczywiście też,ale ich zdecydowanie mniej. już kilka razy próbowałam z Faucaria, Titanopsis i efekt zawsze mizerny
 )jakieś sukulenty; kaktusy oczywiście też,ale ich zdecydowanie mniej. już kilka razy próbowałam z Faucaria, Titanopsis i efekt zawsze mizerny  i jak obserwuję moją Frithię to też mam wątpliwości czy da radę przetrzymać jeszcze kilka tygodni do wiosny
 i jak obserwuję moją Frithię to też mam wątpliwości czy da radę przetrzymać jeszcze kilka tygodni do wiosny  

, miło jak tego typu prezentacje częściej się widzi na forum.
 , miło jak tego typu prezentacje częściej się widzi na forum.
 bo u mnie też pare odeszło do krainy wiecznych kwitnień.
  bo u mnie też pare odeszło do krainy wiecznych kwitnień. co do rebuti -  o tej jednej faktycznie zapomniałam - nabyłam ją w zeszłym roku,ale zw czasie podróży do domu przez nieuwagę utrąciłam jej 3 pąki
  co do rebuti -  o tej jednej faktycznie zapomniałam - nabyłam ją w zeszłym roku,ale zw czasie podróży do domu przez nieuwagę utrąciłam jej 3 pąki  

przejdą reinkarnację i wrócą ze zdwojoną siłą jak lemingi
 przejdą reinkarnację i wrócą ze zdwojoną siłą jak lemingi 
 wrócą, wrócą będą ewentualnie trochę mniejsze ale wrócą....
  wrócą, wrócą będą ewentualnie trochę mniejsze ale wrócą....