http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9#p3516909
Coś Wam opowiem
- ewa2204
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 kwie 2009, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Coś Wam opowiem
wreszcie spadło trochę śniegu, żeby się tylko utrzymał. Tak dzisiaj było u mnie na podwórku
za to w domu grudnik, który zamiast kwitnąc w grudniu wzbogacał się o nowe listki, teraz nieśmiało zaczyna kwitnąć
a i u skrętnika od Tesi wyrasta nowy listek
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu u mnie też tak biało i -3, ale w Krakowie pięknie biało jak w bajce ale temperatura plusowa. A styczniki pięknie kwitną i skrętnik nowy rośnie!
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu Twój ogród prześlicznie wygląda w białej szacie.... u mnie troszkę śnieg sypie....ale słabiutko, to co było już stopniało i nie wygląda ładnie..... oby mocniej popadało, bo zapowiadają mrozy....
Grudniczki zapowiadają piękne kwitnienie, sporo paków widać.... ja nie mam szczęścia do tych kwiatuszków, mimo, ze bardzo mi się podobają to nie wychodzą u mnie.... wiem, wiem....z mojej winy, bo jak tylko pojawiają się pąki to chcę je bardziej wyeksponować i przestawiam, wtedy wszystkie pąki opadają
.... ale nie umiem się powstrzymać 
Grudniczki zapowiadają piękne kwitnienie, sporo paków widać.... ja nie mam szczęścia do tych kwiatuszków, mimo, ze bardzo mi się podobają to nie wychodzą u mnie.... wiem, wiem....z mojej winy, bo jak tylko pojawiają się pąki to chcę je bardziej wyeksponować i przestawiam, wtedy wszystkie pąki opadają
Witaj Ewuniu
polatałam po Twoim ogrodzie i zazdroszczę ze masz do niego tak blisko. Widać ze kochasz rośliny a one wynagradzają Ci pięknym i zdrowym wygladem .
Też mam grudniki od zeszłego roku
polatałam po Twoim ogrodzie i zazdroszczę ze masz do niego tak blisko. Widać ze kochasz rośliny a one wynagradzają Ci pięknym i zdrowym wygladem .
Też mam grudniki od zeszłego roku
Pozdrawiam. Ewa
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Witaj Ewciu, Droga moja
Jak miło wpaść do Ciebie i pooglądać Twoje zdjęcia i przypomnieć sobie Twój piękny ogród.
Co u Ciebie, Ewciu? Wnuczki zdrowe? Dalej jeździsz do syna na ogród? Skąd masz czas na pracę w dwóch ogródkach?
Robotna jesteś jak mrówka. Gratuluję.
Ja w minionym roku miałam aż! trzy jabłka renety. Moja Mamuśka je uwielbia, ja też. Czy masz dalej pieska - jamnika?
Całuję mocno, pa=pa.

Jak miło wpaść do Ciebie i pooglądać Twoje zdjęcia i przypomnieć sobie Twój piękny ogród.
Co u Ciebie, Ewciu? Wnuczki zdrowe? Dalej jeździsz do syna na ogród? Skąd masz czas na pracę w dwóch ogródkach?
Robotna jesteś jak mrówka. Gratuluję.
Ja w minionym roku miałam aż! trzy jabłka renety. Moja Mamuśka je uwielbia, ja też. Czy masz dalej pieska - jamnika?
Całuję mocno, pa=pa.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- ewa2204

Stasieńko kochana napisałaś bardzo wiele miłych słów, ale nie jestem pewna czy...do mnie.
Działkę z ogrodem mam tylko ja, a u syna działka jest, ale bez "upraw sezonowych". Choinki i takie tam. Tam jeżdżę z wnuczkami odpoczywać.
Jamnik też nie mój, piesia nie mam już od dość dawna.
A poza tym wszystko się zgadza, przesyłam buziaczki i życzę dużo zdrówka
Działkę z ogrodem mam tylko ja, a u syna działka jest, ale bez "upraw sezonowych". Choinki i takie tam. Tam jeżdżę z wnuczkami odpoczywać.
Jamnik też nie mój, piesia nie mam już od dość dawna.
A poza tym wszystko się zgadza, przesyłam buziaczki i życzę dużo zdrówka
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Witaj
Az tak by było ze mną źle? Chyba nie. Pamiętam, że często pisałaś, że jeździsz do syna, tak? Masz dwie piękne wnusie, tak?
A psior, podobny do jamnika to czyj?
Muszę przeglądnąć watek, może coś znajdę na usprawiedliwienie mojej sklerozy?!

Az tak by było ze mną źle? Chyba nie. Pamiętam, że często pisałaś, że jeździsz do syna, tak? Masz dwie piękne wnusie, tak?
A psior, podobny do jamnika to czyj?
Muszę przeglądnąć watek, może coś znajdę na usprawiedliwienie mojej sklerozy?!
Adresy do moich wątków
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ewuniu, bardzo się cieszę że skrętnik tak ładnie u Ciebie rośnie
Widać że o niego dbasz 
Przyszłam i ja się przywitać z krajanką. Też mam działkę w ROD.Masz ciekawie zagospodarowaną swoją oazę spokoju.Ładne rośliny, wkładasz dużo serca w to co robisz, Będę tu jeszcze zaglądać z wielka przyjemnością. Pozdrawiam Julianna
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ewa2204

Witam Cię Julianko i zapraszam.
Wprawdzie zimową pora rzadko tu coś piszę, ale od wiosny powinno być trochę lepiej.
Mozesz napisać gdzie masz swoją działkę?
Zmobilizowałaś mnie
, wstawię kilka zimowych zdjęć

Wprawdzie zimową pora rzadko tu coś piszę, ale od wiosny powinno być trochę lepiej.
Mozesz napisać gdzie masz swoją działkę?
Zmobilizowałaś mnie
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Spokojnie, zimowo! podoba mi się środkowe zdjęcie 
..bo to zdjęcie wygląda baśniowo troszkę no nie?Maska pisze:Spokojnie, zimowo! podoba mi się środkowe zdjęcie
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
A ja nie mogę się doczekać aż zaczniesz wiosenne zdjęcia wstawiać 
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24