Mój Franek pije wodę z kranu ale tylko w łazience w kranówce z kuchni nie gustuje

-- Śr 16 sty 2013 13:38 --
mój TŻ nie chciał słyszeć o kotachabcd pisze:Ci co się nabijają to dopiero mają kota

Znam takich co się nabijali a dzisiaj zakochani w swoim pupilku .
 teraz sa 4-ry z czego 3 z jego inicjatywy
 teraz sa 4-ry z czego 3 z jego inicjatywy  i jeszcze ostatniej jesieni 2 wyadoptowałam bo bym 6 w domu miała
 i jeszcze ostatniej jesieni 2 wyadoptowałam bo bym 6 w domu miała  
-- Śr 16 sty 2013 13:40 --
a ja nie mam , znajomi wiedzą że psia i kocia sierść u mnie jest a i tak przychodząjagna971 pisze: że mam stres jak ktoś przychodzi do mnie na ciemno ubrany, bo na pewno wyjdzie cały zafutrzony, \.
 Dla sprostowania większość z nich to zierzoluby posiadacze
 Dla sprostowania większość z nich to zierzoluby posiadacze

. A jak upapra portki w swych odchodach , to jakos to trzeba mu wyczyscic, a ze portki ma a'la sindbady
 . A jak upapra portki w swych odchodach , to jakos to trzeba mu wyczyscic, a ze portki ma a'la sindbady  

)
 )

. Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie, jak pisza niektorzy posiadacze kotow, ze nie maja kwiatkow czy roslin w domu, bo kot im je zniszczyl. Ale jak ktos sobie pozwoli , to pewnie tak jest. (...)
 . Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie, jak pisza niektorzy posiadacze kotow, ze nie maja kwiatkow czy roslin w domu, bo kot im je zniszczyl. Ale jak ktos sobie pozwoli , to pewnie tak jest. (...) .
 . I jestem w stanie zrozumieć osoby, które nie mają czasu czy cierpliwości by to sprzątać, czy potem patrzeć na taką połamaną roślinkę.
  I jestem w stanie zrozumieć osoby, które nie mają czasu czy cierpliwości by to sprzątać, czy potem patrzeć na taką połamaną roślinkę.

.
.