Ranczo Nokły - Tadeusz48
Ja też pospacerowałam po twoim ogrodzie, aby przypomnieć sobie jak wygląda przestrzeń i świeże powietrze 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANITO - Twój tamaryszek , jest płożący, czy jeszcze młody, ja swój w tym roku mocno przyciąłem, bo po zimie miał dużo suchych gałązek.
Na prośbę Liski pokazuję moje miejsca na odpady( bo trudno nazwać je kompostownikami)
Mam zdjęcia z 19 maja. teraz w kompostowniku jest więcej trawy. Ma dwa, jeden wzdłuż płotu na odpady z warzywnika( leży tam kawałek cegły) , drugi przyklejony bokiem ,tylko na trawę. Nie jest to miejsce zbyt reprezentacyjne, znajdują się one w samym rogu działki.Tadeusz.
(
Na prośbę Liski pokazuję moje miejsca na odpady( bo trudno nazwać je kompostownikami)
Mam zdjęcia z 19 maja. teraz w kompostowniku jest więcej trawy. Ma dwa, jeden wzdłuż płotu na odpady z warzywnika( leży tam kawałek cegły) , drugi przyklejony bokiem ,tylko na trawę. Nie jest to miejsce zbyt reprezentacyjne, znajdują się one w samym rogu działki.Tadeusz.

- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisjaj ponownie odwiedziłem Twój ogród,który dla mnie jest wzorcowy. Pięknie wystrzyżona
trawa/jesteś niedościgniony w jej utrzymaniu/i dokładnie obrobione rabaty drzewa i krzewy.
Mój ogród położony jest na pochyłościach i utrzymanie trawnika i koszenie go sprawia
wiele trudności,dziwię się że moja kosiarka wytrzmuje to od około 10 lat.Bardzo jestem ciekaw
jak często kosisz trawę,czym ja nawozisz że jest taka soczysto zielona i gęsta.
Zyczę miłego dnia i...
trawa/jesteś niedościgniony w jej utrzymaniu/i dokładnie obrobione rabaty drzewa i krzewy.
Mój ogród położony jest na pochyłościach i utrzymanie trawnika i koszenie go sprawia
wiele trudności,dziwię się że moja kosiarka wytrzmuje to od około 10 lat.Bardzo jestem ciekaw
jak często kosisz trawę,czym ja nawozisz że jest taka soczysto zielona i gęsta.
Zyczę miłego dnia i...
Pozdrawiam Zenek
Bardzo dzięĸuję za te zdjęcia. Myślę o zrobieniu kompostownika, tylko jeszcze nie wiem gdzie i jak (jak - już mam mgliste pojęcie)tadeusz48 pisze:
z uśmiechami Iza
u liski
u liski