zarazki roznoszę chcesz trochę?
Sosny, sójki, sarny i inne takie
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Cze Anuś
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A dziękuję bardzo wystarczą mi swoje własne
Co Cię złapało?
Co Cię złapało?
Ja tam zarazków się nie boję i pomimo "zasmarkanych " gości
będę do Ciebie zaglądała 
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

Cieszę się bardzo ,bo mi coś wątek podupadł . Mam nadzieję ,że to tylko chwilowa niemoc
Kawka ? (robię wszystko by nie sprzątać przed jutrzejszą urodzinową imprezką Madzi
)
Kawka ? (robię wszystko by nie sprzątać przed jutrzejszą urodzinową imprezką Madzi
- constancja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Dawaj tę kawę.... byle dużo.
Czy Ty mówiłaś, że zrobisz wszystko? Mam choinkę do rozebrania i obiad jakiś by trza było....
Czy Ty mówiłaś, że zrobisz wszystko? Mam choinkę do rozebrania i obiad jakiś by trza było....
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystko? to posprzątaj w zamian u mnieczar_na pisze:Cieszę się bardzo ,bo mi coś wątek podupadł . Mam nadzieję ,że to tylko chwilowa niemoc![]()
Kawka ? (robię wszystko by nie sprzątać przed jutrzejszą urodzinową imprezką Madzi)
Jaką kolejną rabate planujesz Aniu?. ja kupiłam wczoraj 11 lilii- tak mnie wzięło.
Mam problem z zakupem roślin ponieważ siedząc w domu nakupuję ich sporo( działka duża) ale jak już jestem na działce i nie mam wyznaczonych rabat to nie mam pojęcia gdzie to upychać - błąd ten popełniam co roku
.
W tym już zamówiłam sporo bylin sporo sadzonek winorośli ,a nie mam jeszcze przygotowanej żadnej rabaty
i znów wszystko będzie w kupie . Jak wsadziłam hosty pod naszą drewutnię tylko na chwile to rosną tam już dwa lata
Mam problem z zakupem roślin ponieważ siedząc w domu nakupuję ich sporo( działka duża) ale jak już jestem na działce i nie mam wyznaczonych rabat to nie mam pojęcia gdzie to upychać - błąd ten popełniam co roku
W tym już zamówiłam sporo bylin sporo sadzonek winorośli ,a nie mam jeszcze przygotowanej żadnej rabaty
i znów wszystko będzie w kupie . Jak wsadziłam hosty pod naszą drewutnię tylko na chwile to rosną tam już dwa lata
Pozdrawiam. Ewa
- Klara154
- 100p

- Od: 14 sie 2012, o 08:39
- Kontakt:
Ewo, toć wiadomo, że prowizorka najtrwalszą ma naturę.
Ja czasami, tak jak Pati, jestem w stanie rozładować emocje ładując wirtualne koszyki. Za internetowe zakupy płaci zawsze mój mąż, dlatego to, co trafia do realizacji jest naprawdę przeze mnie wielokrotnie przemyślane, bo on na słabą argumentację nie reaguje
A wiecie, zapytałam Teściową, czy ma ochotę na wspólny zakup nasion przez internet, ale powiedziała, tak, ale to jeszcze nie czas. Nic się nie wychylałam, że dla mnie koniec stycznia to maks ile mogę czekać. Haha, na forum to przynajmniej nikt tak "gupio" nie pyta.
Anusia, a ile lat kończy Twoja Madzia? Moja Ola w kwietniu zdmuchnie 4 na torcie.
Ja czasami, tak jak Pati, jestem w stanie rozładować emocje ładując wirtualne koszyki. Za internetowe zakupy płaci zawsze mój mąż, dlatego to, co trafia do realizacji jest naprawdę przeze mnie wielokrotnie przemyślane, bo on na słabą argumentację nie reaguje
A wiecie, zapytałam Teściową, czy ma ochotę na wspólny zakup nasion przez internet, ale powiedziała, tak, ale to jeszcze nie czas. Nic się nie wychylałam, że dla mnie koniec stycznia to maks ile mogę czekać. Haha, na forum to przynajmniej nikt tak "gupio" nie pyta.
Anusia, a ile lat kończy Twoja Madzia? Moja Ola w kwietniu zdmuchnie 4 na torcie.
- czar_na
- 1000p

Kurka wodna Pat, Ewo-Constancjo to się nazywa empatia !
Tu nie ma znaczenia gdzie będę sprzątać - uciekam przez tym jak diabeł przed święconą także innym moje drogie
Ewo - Mewo jakie lilie kupiłaś ? pokaż! to samo mam , chciałabym już coś kupić ,bo na forum zbiorowe ruszenie popędza i mnie ale wstrzymuję się ,bo ciągle nie wiem gdzie co dać.
No i muszę poczytać o hostach i żurawkach które warto kupić na początek zanim zacznę klikać na oślep
Aniu Madziorek w poniedziałek kończy dopiero/ już 3 lata. Także mam w domu bunt i siamodzielność w pełnym rozkwicie
Tu nie ma znaczenia gdzie będę sprzątać - uciekam przez tym jak diabeł przed święconą także innym moje drogie
Ewo - Mewo jakie lilie kupiłaś ? pokaż! to samo mam , chciałabym już coś kupić ,bo na forum zbiorowe ruszenie popędza i mnie ale wstrzymuję się ,bo ciągle nie wiem gdzie co dać.
No i muszę poczytać o hostach i żurawkach które warto kupić na początek zanim zacznę klikać na oślep
Aniu Madziorek w poniedziałek kończy dopiero/ już 3 lata. Także mam w domu bunt i siamodzielność w pełnym rozkwicie
Aniu nie mam zdjęć na stronie Lilypolu znajdziesz ,a lista zakupów u mnie - nie będę Tobie wątku zaśmiecać
.
Kupiłam orienpety przez Agniesię ( Agnes)
Kupiłam orienpety przez Agniesię ( Agnes)
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

Byłam, widziałam - śliczne!
wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych..czyli kaszel suchy, ból w krtani, temperatura i dziś doszedł katar..czar_na pisze:A dziękuję bardzo wystarczą mi swoje własne![]()
Co Cię złapało?
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p

Zdrowiej bidulko 
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Melduję się w klubie kaszlaków, tylko że u mnie to powikłania pogrypowe, zaraz będzie miesiąc kuracji i.....nic
Widzę że się jutro impreza szykuje
może jakaś fotorelacja nam się przytrafi 
Widzę że się jutro impreza szykuje
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
jakby mnie w razie rozłożyło (a kysz, a kysz) to będę wiedziała gdzie się zgłosić po kaskę na medykamenty...
same kaszlaki i kichaki...