W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
tak mamy go dokładnie tydzień  jest bardzo mądry, już po tygodniu "szkolenia" jak chce mu sie siusiu to idzie pod drzwi
 jest bardzo mądry, już po tygodniu "szkolenia" jak chce mu sie siusiu to idzie pod drzwi  naprawdę, nie spodziewałam sie ze piesek tak mnie pochłonie ;) codziennie trzeba go czesać  i przemywać oczka. Nie lubi tego no ale mówi się trudno
 naprawdę, nie spodziewałam sie ze piesek tak mnie pochłonie ;) codziennie trzeba go czesać  i przemywać oczka. Nie lubi tego no ale mówi się trudno  śpi ze mną i w ogóle mi w nocy nie przeszkadza, przytula się
 śpi ze mną i w ogóle mi w nocy nie przeszkadza, przytula się  taka słodziutka malutka przytulanka
 taka słodziutka malutka przytulanka 

jest bardzo mądry, już po tygodniu "szkolenia" jak chce mu sie siusiu to idzie pod drzwi
 jest bardzo mądry, już po tygodniu "szkolenia" jak chce mu sie siusiu to idzie pod drzwi  naprawdę, nie spodziewałam sie ze piesek tak mnie pochłonie ;) codziennie trzeba go czesać  i przemywać oczka. Nie lubi tego no ale mówi się trudno
 naprawdę, nie spodziewałam sie ze piesek tak mnie pochłonie ;) codziennie trzeba go czesać  i przemywać oczka. Nie lubi tego no ale mówi się trudno  śpi ze mną i w ogóle mi w nocy nie przeszkadza, przytula się
 śpi ze mną i w ogóle mi w nocy nie przeszkadza, przytula się  taka słodziutka malutka przytulanka
 taka słodziutka malutka przytulanka 
- Jeanne
- 1000p 
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aza, nie mogę oderwać oczu od małej malamutki  jak ten czas szybko leci, dopiero co informowałaś nas o jej narodzinach, a tu już pannica miesiąc kończy
  jak ten czas szybko leci, dopiero co informowałaś nas o jej narodzinach, a tu już pannica miesiąc kończy  

Milko, wymiziaj Figa ode mnie przesłodki jest  :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić
  przesłodki jest  :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić  ). Niech Ci zdrowo rośnie
 ). Niech Ci zdrowo rośnie 

jak ten czas szybko leci, dopiero co informowałaś nas o jej narodzinach, a tu już pannica miesiąc kończy
 Milko, wymiziaj Figa ode mnie
 przesłodki jest  :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić
  przesłodki jest  :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić  ). Niech Ci zdrowo rośnie
 ). Niech Ci zdrowo rośnie 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki

Moje storczyki
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
Mam do was pytanie - jak sobie radzicie z przyzwyczajeniem  psa do hałasów np huków petard, mam z tym problem bo od sylwestra Jantar boi się panicznie hałasów, staraliśmy się go uspokoić niestety, jest czerwiec, jak pies usłyszy głośny huk to przybiega do mojego pokoju i wchodzi pod  biurko, sama nie wiem co mam z tym zrobić dalej. No i drugi kłopot, mamy na działce jeże i Jantar czasem nosi małe jeże tak jak piłki, mam tylko nadzieje, że to mu szybko przejdzie.

- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
Szirek też się boi huku... on ogólnie się boi (pies z kojca) jest bardzo emocjonalny
dyszy wtedy i biega po całym domu
wet zalecił nie zajmować się wtedy nim bo utrwala sobie że taki huk to coś złego skoro pani uspokaja i boi się jeszcze bardziej - bo to on jest od pilnowania przecież..
a co do jeży... kiedyś mi przyniósł takiego dużego.... na szczęcie nie poranił się nim... teraz dla pewności jak wychodzimy wieczorem to zakładam mu kaganiec

dyszy wtedy i biega po całym domu
wet zalecił nie zajmować się wtedy nim bo utrwala sobie że taki huk to coś złego skoro pani uspokaja i boi się jeszcze bardziej - bo to on jest od pilnowania przecież..
a co do jeży... kiedyś mi przyniósł takiego dużego.... na szczęcie nie poranił się nim... teraz dla pewności jak wychodzimy wieczorem to zakładam mu kaganiec
- Jeanne
- 1000p 
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Aza, coraz słodsza ta Twoja mała kluseczka   

Mizianka dla niej i dla Zbójki

Mizianka dla niej i dla Zbójki

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki

Moje storczyki