Doniczkowe i ogrodowe joli1313 cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Doniczkowe i ogrodowe joli1313 cz.3

Post »

Jolcia fajnie cię widzieć kochana ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Joluś super Cię zobaczyć ;:oj
I Twój synuś ma na imię tak samo mój synek :wink:
;:196
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Joluś fajnie Cię zobaczyc kochana ;:196 Syneczek fajny chłopak i do mamusi podobny ;:108

Aguś sama się zastanawiam, jak ja tyle wytrzymałam. ;:306 ;:306 ;:306
Ale poważnie staż taki długi, bo ja gów....ara byłam jak stanęłam przed ołtarzem. Teraz chyba bym się tak nie spieszyła. ;:224
Zresztą wszystkich znajomych to dziwi, bo przecież dzieci nie mamy. ;:224 No ale jakoś tak dobrze nam razem mimo, że
miewamy czasami odmienne zdania na różne tematy (co czasem kończy się tzw. "niemcami", jak ostatnio ;:306 )
to jednak częściej raczej się uzupełniamy. ;:167
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Zacznę od odpowiedzi na Wasze miłe posty.
A później pokażę Wam,co dziś dostałam zielonego ....Jak nie łatwo się domyślić-od przemiłej forumki,nie od eMa.ha ha?
Mimo temp.u mnie -15* dzisiaj...hoje wydają się być ok.Były tak zapatulone,że chyba nie ucierpiały.

Rewi pisze:Ale masz ukwiecenia prześliczne
Dzięki bardzo.
Nic nadzwyczajnego,samosiejki tytoniu i petunii,głównie,a jednak fajne robi wrażenie.Pewnie gdybym sama chciała osiągnąć taki efekt-to w życiu by mi nie wyszło ;:224
katharos pisze:Jak u ciebie ogrodowo i buźka twoja i Michaś też śliczny chłopak.
Dziękuję Kasieńko.Zwykle na zdjęciach wychodzę brzydko...Więc nie mogłam odpowiedniego wybrać,by się Wam pokazać ;:306
Michaś jest spokojny,ale Monika już go przerabia ,po swojemu :wink:
kubasia pisze:Jola, miło Ciebie widzieć,przystojniacha Ci rośnie.
Dziękuję,aż się rumienię..
Paulinaaa pisze:No, no, no przystojny z Niego chłopak- ale jak tu się dziwić jak ma się tak piękną Mamusię.
Już się wystraszyłam, że wątki pomyliłam, ale nie dobrze widziałam u Ciebie kloniki ale to izabela14 je wstawiła .
Za takimi widokami to i mi tęskno - ale już bliżej niż dalej do wiosny.
Paulinko,ale mnie zawstydziłaś ;:131 .Dziękuję.
Izabela14,to super babka,to może się z nią dogadasz w sprawie kloników :wink: .
Ja też już tęsknię do wiosny.
Martwi mnie tylko,ze jeszcze całkiem nie skończyliśmy elewacji ,no i tej części ogródka,czhyba jeszcze nie będę mogła ''naprawić'' ;:223
mniodkowa pisze:Jola, fajnie Cię w końcu zobaczyć.
poczytałam pooglądałam i przyznam, że domek "PO" robi zaje**ste wrażenie i te wieszaki będą mu pasowały jak ta-lala.

No i między tymi ślubami to zdjęcie hipka nawet znalazłam :tan taki niewinny - bielusienki, wspaniały ;:108 A wracając do ślubów, to moi przyjaciele chcą w 20-stą rocznicę odnawiać przysięgę... porąbało ,,,,żartuję -pozazdrościć.
elcia1974 pisze:

;:oj Że Ci się chciało tyle czytać.
Dziękuję za komplementy ;:196 .Jest mi bardzo miło.

Co do odnawiania ślubów....to ja nie wiem ;:224 .Chyba mi to do niczego nie potrzebne ;:170
Ale fajnie było pożartować----z moim szczęściem to i tak bym rzadnych kwiatów nie dostała,z tej okazji ;:145 ;:306

justus27,dziękuję

magda41 pisze:Jolu jak fajnie Cię widzieć.Teraz znam Twój głos i wiem jak wyglądasz i synuś śliczniutki.

Magdusiu kochana,miło mi.Zaskoczyłaś mnie bardzo tym telefonem.....bo zapomniałam że Ci dałam numer ;:131 .Dawałam kilku dziewczynom,bo miały mi wysłać roślinki....no i nie pamiętałam.
Ale bardzo było mi miło Ciebie usłyszeć.Tylko szkoda,że trochę smutna byłaś ;:168 .Mam nadzieję,że następnym razem,jak będziemy rozmawiać...to będziesz ;:112

Niunia1981 pisze:Jolcia fajnie cię widzieć kochana.

Moniś-dziękuję.

evluk pisze:Joluś super Cię zobaczyć.
I Twój synuś ma na imię tak samo mój synek.

Dziękuję Ewuś.Nie spodziewałam się,że moje ''ukazanie się''....spowoduje takie poruszenie i tak dużo miłych komentarzy :heja
A ile Twój Mały ma lat?

elcia1974 dziękuję kochana.

Niestety,zdjęć nie będzie,,,,,fotosik szwankuje.Co się odwlecze....
Miłego dnia.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Jolu, fajnie wyglądasz i synka masz przystojnego ;:138
Ale sie rozmarzyłam przy oglądaniu zdjęć z twojego ogrodu ;:108 Ja już chcę wiosnę ;:65
Awatar użytkownika
Paulinaaa
1000p
1000p
Od: 9 sty 2013, o 15:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

jola1313 pisze: Martwi mnie tylko,ze jeszcze całkiem nie skończyliśmy elewacji ,no i tej części ogródka,czhyba jeszcze nie będę mogła ''naprawić'' ;:223
Nie martw się ;:196 na pewno zdążycie, a wraz z nadejściem wiosny i w ogródku się zrobi kolorowo :wink:.
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

Jolu ;:196 ;:196
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
Awatar użytkownika
kasiuta74
500p
500p
Od: 1 sty 2012, o 21:21

Post »

Jolu fajnie Cię widzieć a synuś fajny chłopaczek ;:138 . Ja też mam Michała tylko mój trochę starszy (w tym roku kończy 19 lat). A ogródkiem to nie martw się na zapas bo może uda wam się elewację zakończyć :) .
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tesia39 pisze:Jolu, fajnie wyglądasz i synka masz przystojnego.
Ale sie rozmarzyłam przy oglądaniu zdjęć z twojego ogrodu ;:108 Ja już chcę wiosnę
Dziękuję Tesiu ;:196
Nie do wiary,że jeszcze niedawno było tak kolorowo za oknem,nie?
kasiuta74 pisze:Jolu fajnie Cię widzieć a synuś fajny chłopaczek. Ja też mam Michała tylko mój trochę starszy (w tym roku kończy 19 lat). A ogródkiem to nie martw się na zapas bo może uda wam się elewację zakończyć .
Dziękuję ;:196
Może zakończymy,,,tylko kiedy :? ;:223 .
Wiesz jak jest-na wiosnę na wsi dużo roboty,więc mniej pilne prace-schodzą na drugi plan :roll: .Najpierw trzeba pola pod zasiewy przygotować,zboża oczyścić,posiać,ziemniaki posadzić...Ciągle coś jest do roboty ;:174
Więc muszę się uzbroić w cierpliwość-w końcu z ogródka kwiatowego,czy ze ścian---->chlebka nie jemy ;:224

Magda41 ;:196 .Pokazałabyś swoje parapety :wink: .Bo coś zaginął Twój wątek ;:224 ;:180

Paulinaaa.Dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

jola1313 pisze:Wiesz jak jest-na wiosnę na wsi dużo roboty,więc mniej pilne prace-schodzą na drugi plan :roll: .Najpierw trzeba pola pod zasiewy przygotować,zboża oczyścić,posiać,ziemniaki posadzić...Ciągle coś jest do roboty ;:174
Więc muszę się uzbroić w cierpliwość-w końcu z ogródka kwiatowego,czy ze ścian---->chlebka nie jemy ;:224
U mnie ten sam problem, teraz póki zima to eM w domu robi co może bo jak się ciepło zrobi to u nas najpierw przegląd maszyn a potem wio w pole. Ja co prawda dużo w polu nie robię ;:224 przeważnie dowożę menu ;:209 to w tedy w kwiatkach grzebę....i tak roboty jest jeszcze na kolejnych kilka lat no a dochodzą jeszcze koszty wszystkich prac.....dlatego ciut zazdraszczam ci elewacji, u nas do tego jeszcze hoho ;:174
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

Joluś wybacz ,że dopiero teraz ----pięknie wyszliście z Michasiem na zdjęciu-fotogeniczni jestescie :D ,ja to do zdjęcia muszę się pół dnia "układać",żeby na tyle dobrze wyjść ,żeby ludzi nie wystraszyć
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06

Post »

Joluś jak milo Cię poznać i syneczka przy okazji ;:138 ;:138 ..a swoja droga to mogłabys w koncu wstawić buzke do awatarka ;:108
Izunia a gdzie Twoja buzka sie podziała?? ależ z Ciebie kokietka :wink: kochanie jakie straszenie ..dawaj z powrotem awatarka ze swoją sliczną buzią ;:196
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Jola, może jakieś fotki ;:65
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

katharos :uszy .U mnie wszelkie prace nad wykończeniem domu-też bardzo dłuuugo trwają,bo staramy się robić jak najmniejszym nakładem kasy-czyli sami lub z pomocą rodziny...Będzie dobrze-kupiłaś pieniążka i tylko patrzeć,jak ruszycie pełną parą ;:224 ;:306

anabuko1,witaj u mnie.Zajrzyj czasem,będzie mi b.miło.
izabela14 pisze:Joluś wybacz ,że dopiero teraz ----pięknie wyszliście z Michasiem na zdjęciu-fotogeniczni jestescie :D ,ja to do zdjęcia muszę się pół dnia "układać",żeby na tyle dobrze wyjść ,żeby ludzi nie wystraszyć
Ja też zawsze źle wychodzę :evil: ;:223 .
IkaD pisze:Joluś jak milo Cię poznać i syneczka przy okazji ;:138 ;:138 ..a swoja droga to mogłabys w koncu wstawić buzke do awatarka ;:108
Izunia a gdzie Twoja buzka sie podziała?? ależ z Ciebie kokietka :wink: kochanie jakie straszenie ..dawaj z powrotem awatarka ze swoją sliczną buzią ;:196
Nieee....w avatarku nie będę straszyć :wink: .Czasem wrzucę w wątku :lol:
kubasia pisze:Jola, może jakieś fotki ;:65
Kasieńko,wrzucę coś,jak wrócę z zebrania w szkole.Zaraz jadę.Zobaczymy co usłyszę.Troszkę się boję,ale i jestem pełna nadziei.Chyba troszkę się przyczyniłam,że może jednak uda się coś zrobić,by zostały jednak i te kl.4-6 ;:224 .Bardzo bym chciała.Podejrzewam,że jedyna szansa,by tak było-to szukać kogoś,kto by zechciał przejąć szkołę....
Ale nie ma co gdybać-napiszę jak wrócę,albo jutro...
Trzymajcie kciuki :roll: :wit
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Powodzenia ;:168
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”