Dendrobium piękne, jakoś tak majestatycznie i erotycznie wygląda, albo ja się już starzeję
Aniu... zajrzyj do mnie, mam tam dla Ciebie niespodziankę... mam nadzieję, że się ucieszysz
A fioletowe anturium jest dalej przepiękne
Aniu, zapatrzyłem się na motyle z pierwszej str. Wiem - jestem zapóźniony w Twoim wątku, ale te motyle tak mnie urzekły, że na razie darowałem sobie następne strony. No i pamiętam - jako jedyna ze znajomych mi osób uchwyciłaś w ub. roku fruczaka
A w najbardziej reprezentacyjnym miejscu wielka róża chińska albo palma. W mieszkaniach królowały jeszcze paprotki a po wsiach w oknach stały asparagusy i begonie wiecznie kwitnące (semperflorens) o kwaśnych płatkach.
Powracam po niebycie forumowym i podziwiam kolekcje parapetowe. Ja poza storczykami to uśmiercam wszystko. Chyba grudniczek którego niedawno kupiłam podzieli los padniętych bo poza paroma kwiatkami też odmawia już współpracy.
Aniu to nie jest sprawiedliwe w domu już 2 hoye mi padły a jedna rosła w bloku 8 lat a u Ciebie do wyboru do koloru i jeszcze dojrzewają płciowo
Oki przesłodki. Wygląda mi na takiego pluszaka przytulaka. Cudny jest i widać ,że ugruntował sobie pozycję w rodzinie ,bo wyleguje się na łóżu pani domu
Widzę Aniu, że i Ty jesteś storczykowo zakręcona! Coś dziś mam problemy z otwieraniem fotek u Ciebie - długo czekam na rozwinięcie. Te z dalszych stronek, to puste miejsca. Widocznie są duże, a net mi się biesi. Spróbuję potem zerknąć.