bojkot zimy mi się bardzo podoba......zaś kocury.....jej cuuudne

Trzy róże z wcześniejszych prób już kwitły, jedną z nich oddałam, jedna źle posadzona nie przeżyła (to bagienko mnie wykończy
 Trzy róże z wcześniejszych prób już kwitły, jedną z nich oddałam, jedna źle posadzona nie przeżyła (to bagienko mnie wykończy  ). Z zeszłorocznych wiosennych było żywych i z liśćmi 6, z letnich nie liczyłam, bo za wcześnie. Patyki od koleżanki-róże, których nie mam w ogrodzie.
). Z zeszłorocznych wiosennych było żywych i z liśćmi 6, z letnich nie liczyłam, bo za wcześnie. Patyki od koleżanki-róże, których nie mam w ogrodzie. 
  Na razie się opieram
 Na razie się opieram  

Zapomnę, że mam takie zdjęcia.
 Zapomnę, że mam takie zdjęcia. Jeśli dobrze zniesie zimę-zrobię z niej sadzonki. Chcę więcej
 Jeśli dobrze zniesie zimę-zrobię z niej sadzonki. Chcę więcej  

Precz z zimą
 Precz z zimą  

dobrze że jeszcze dziś zajrzałam
  dobrze że jeszcze dziś zajrzałam   

ja nie mam może ani połowy z tego co Ty
  ja nie mam może ani połowy z tego co Ty   no ale skoro ciągle masz mało tych ślicznotek to tylko dokupuj
  no ale skoro ciągle masz mało tych ślicznotek to tylko dokupuj  
 Wspaniałe wspomnienia lata. Przydaje się bo u mnie -20
 Wspaniałe wspomnienia lata. Przydaje się bo u mnie -20
 Roślinek mam niedużutko
 Roślinek mam niedużutko  Dlatego kupuję...
 Dlatego kupuję... 

ależ Ty pędzisz
 ależ Ty pędzisz   

Mam nadzieję, że niedługo otworzysz swój wątek.
 Mam nadzieję, że niedługo otworzysz swój wątek. Mam 6 kotów
 Mam 6 kotów  M nie jest zadowolony-do momentu, kiedy Hamlet nie wlezie mu na kolana, żeby się pomiziać
 M nie jest zadowolony-do momentu, kiedy Hamlet nie wlezie mu na kolana, żeby się pomiziać  

Piękne onętki.
  Piękne onętki.  

Onętki zwykle mi się sieją, mam nadzieję, że te pełne zrobią to samo. Koty zniszczyły mi zebrane nasiona
 Onętki zwykle mi się sieją, mam nadzieję, że te pełne zrobią to samo. Koty zniszczyły mi zebrane nasiona