Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
Wyglądasz kwitnąco Jagódko a szal dodaje Ci uroku .Zawsze możesz powiedzieć ,ze masz to czego nie mają inni
.Zdróweczka i nie daj się tej grypie, a lekarz jak najbardziej wskazany ,wiec nie czekaj 
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jagodko wyglądasz w tym szalu rewelacyjnie.Bardzo cierpliwie i do końca lecz grypę!Wiesz jakie są powikłania.
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JAGÓDKO
Pochwały od kobiet /co do wyglądu ale i szala też
/ przyjmuj z pewną rezerwą,niedużą ale zawsze...
Ja Ci powiem,że wyglądasz olśniewająco i nie ma w tym grama przesadyzmu
Co to gorączka robi z kobietami
Kuruj się i wracaj do komputera,czego Ci życzy
Sławek
Pochwały od kobiet /co do wyglądu ale i szala też
Ja Ci powiem,że wyglądasz olśniewająco i nie ma w tym grama przesadyzmu
Co to gorączka robi z kobietami
Kuruj się i wracaj do komputera,czego Ci życzy
Sławek
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Igusiu kochana wspaniale wyglądasz, ten szal to istne arcydzieło w przepięknie dobranych barwach, no i te Twoje śliczne kolczyki tak pięknie podkreślają Twoją urodę.
Uważaj na siebie, najlepiej nie ruszaj się z łóżka, a skoro masz taką wysoką temperaturę, to zamów wizytę lekarza do domu, z obecną grypą nie ma żartów.
Wracaj szybciutko do zdrowia i do nas na FO
Uważaj na siebie, najlepiej nie ruszaj się z łóżka, a skoro masz taką wysoką temperaturę, to zamów wizytę lekarza do domu, z obecną grypą nie ma żartów.
Wracaj szybciutko do zdrowia i do nas na FO

- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jagódko-leż i stosuj się do zaleceń lekarza,a Twoja męska obsada domowa wzmocniona dwoma dużymi ciastami i jeszcze nieznanej wielkości blachą szarlotki niech usuwa Ci pyłek spod stóp,zmienia pościel,okłady,donosi picie,jedzenie,leki i pielęgnuje,ew.wedle wskazań może też podlewać rośliny domowe 
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iguniu. I ja życzę poprawy stanu zdrowia.
A widzisz że odważyłam się i jestem z Wami.Całuski.
Teresa
A widzisz że odważyłam się i jestem z Wami.Całuski.
Teresa
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Witaj Jagódko! wreszcie znalazłam nieco czasu i pospacerowałam po Twoim ogrodzie! Bajka, normalnie jestem oszołomiona kolorami i najróżniejszymi bardzo oryginalnymi roślinami. Będę wpadała częściej, jeśli pozwolisz. Pięknie, pięknie, pięknie! A powiedz mi Kochana, co to za co, urzekło mnie nieziemsko!
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
LUKRECJO....to ISMENA.....piękna nieprawdaż
tylko cebule trzeba wykopywać na zimę i przechować w chłodnym miejscu....ale przecież Ty tego problemu już nie masz....jest gdzie przechowywać........warto ją mieć, rodzi przybyszowe cebulki...
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Jagódko, jak samopoczucie? 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jagódko,ale z ciebie piekna laska i do tego jeszcze zdolniacha. 
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Jagódko, jak się pojawi coś ciekawego, z balerinek to dam Ci znać, a jak tam u Ciebie szykujesz się już powoli do sezonu, czy na razie jeszcze odpoczywasz ?
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Wracam ze świata grypowego do świata roślinnego ...czyli mojej rzeczywistości ...
.
Ewuniu ...oczywiście ..., dziękuję ...o tyle lepiej , że naszemu konowałowi nadałam , aż mu w pięty poszło ...Primum non nocere ...biedak zapomniał po co się składa przysięgę Hipokratesa ...
Kochani Goście ...jakże miło , że pomimo mojego stanu zdrowia odwiedzałyście mnie ( chorych nawiedzać ) , za co Wam serdecznie dziękuję
....Niestety ...pomimo grypy obiad trzeba było ugotować , pranie nastawić , a reszta ....jakoś sięhj dotrze ...
Kasiu ...szykuję się do sezonu , a jakże by inaczej i ...oto znalazłam takie coś ....http://www.kochamogrody.pl/latarnia-ogr ... -4szt.html ...., a także ciekawe cenowo i w wyglądzie ...http://www.kochamogrody.pl/narzedzia-og ... ownik.html ....no i ....krążki na lobelie ...etc...http://www.zdrenka.com/jiffy-krazki-tor ... l?cPath=50
Miło mi Kasiu , że będziesz pamiętała o mnie ...Agnieszka mi u Ciebie kupiła dwa lata temu ...żyły i żółta i kobaltowa ...ale coś je zaczęło podgryzać ....i pomimo rozsadzenia , dzielenia ...żyły jakiś czas , a potem zdechły
....A kolekcję powiększyłam z Sarastro - Stauden ...
Gosiu...jaka laska ....
...dzisiaj facet składał mi niemoralną propozycję ....na jednym , z portali , na którym kiedyś pisałam do córki ...myślałam , że padnę
....
Aguniu...dziękuję za troskę
...jest dobrze ...gorączki nie ma , kataru też ...jedynie lekki kaszel ...oskrzela i płuca czyste , bez zmian . Mam się jeszcze wygrzewać - problem z tym , że już mam dość leżenia ...wolę chodzić , bo mnie chyba pokręci . Głowa mnie okropnie bolała kilka dni , więc byłam na prochach p/bólowych .
Krysiu...dziękuję za odpowiedź
Nelciu, ja mam sporo , bo w dwóch doniczkach cebule ismen i kwitną każdego roku ...jak przekwitną ...wynoszę je do piwnicy , a w lutym/marcu zaczynam je podlewać i nawozić . Nie ma z nimi problemu , a jak cudownie pachną
.
Tereniu...nawet nie masz pojęcia , jak się cieszę , że się odważyłaś zarejestrować ....koniecznie musisz pokazać swoje cudowne kolekcje ...warto , by inni też zobaczyli i docenili Twoją prace ...proszę
. Dziękuję za życzenia zdrówka ...chyba lepiej działacie na mnie , niż nie jeden lekarz ...bo dla Was żyję i wracam do zdrowia ...
Ewuniu...łatwo powiedzieć ....trudniej wykonać ...sama musiałam w zasadzie zadbać o siebie , a także o moje ukochane roślinki ...i jeszcze im obiady gotować ...W niedzielę jedynie syn rządził w kuchni . Prawdę mówiąc leczyłam się sama czosnek - sok malinowy , miód i dużo witaminy C ...
Lideczko...dziękuję za miłe słowa ..to jest właśnie to , co pozwala mi uwierzyć w siebie i starać się jeszcze lepiej wykonać przyszłe prace ...
Prędzej bym umarła , niż doczekała się wizyty lekarza ...wzięłam sprawy w swoje ręce ...i już jest o niebo lepiej ..
Dorotko...dziękuję ...miło mi ,że szal Ci się podoba ...ale to tylko prototyp ...następne będą na pewno ładniejsze ...teraz będę robić dla córki i Oliwuni - mojej wnuczki .
Sławku...no , co mężczyzna , to mężczyzna - no , chyba , że się podlizujesz
. No , popatrz , to nie gorączka robi z kobietami ....fotki były sprzed chorowania . Niemniej - dziękuję za ciepłe słowa...słodziutki jesteś ...Ucałuj Hanię
.
Jadzieńko....oj , tak ...mam to , czego inni nie mają ...ale inni zaś mają to , czego ja nie mam - musi być równowaga i bardzo dobrze - a zazdrosna nigdy nie byłam ...dziękuję za ciepłe , podnoszące na duchu słowa
. Kwitnąco powiadasz - wszak my obie w kwiecie wieku ...najpiękniejszym z możliwych ...rozkwicie ...
Bożenko...dziękuję za życzenia zdrówka dla Mamy i dla mnie
...przekazałam ....już o niebo jest lepiej ...powiem tylko tyle , że zmniejsza się opuchlizna na szyi , która Ją dusiła ...w środę miała pierwsza serię chemioterapii .
Jeszcze raz bardzo , ale to bardzo dziękuję Wszystkim , którzy do mnie zaglądali i zaglądają
.
cdn.
Ewuniu ...oczywiście ..., dziękuję ...o tyle lepiej , że naszemu konowałowi nadałam , aż mu w pięty poszło ...Primum non nocere ...biedak zapomniał po co się składa przysięgę Hipokratesa ...
Kochani Goście ...jakże miło , że pomimo mojego stanu zdrowia odwiedzałyście mnie ( chorych nawiedzać ) , za co Wam serdecznie dziękuję
Kasiu ...szykuję się do sezonu , a jakże by inaczej i ...oto znalazłam takie coś ....http://www.kochamogrody.pl/latarnia-ogr ... -4szt.html ...., a także ciekawe cenowo i w wyglądzie ...http://www.kochamogrody.pl/narzedzia-og ... ownik.html ....no i ....krążki na lobelie ...etc...http://www.zdrenka.com/jiffy-krazki-tor ... l?cPath=50
Miło mi Kasiu , że będziesz pamiętała o mnie ...Agnieszka mi u Ciebie kupiła dwa lata temu ...żyły i żółta i kobaltowa ...ale coś je zaczęło podgryzać ....i pomimo rozsadzenia , dzielenia ...żyły jakiś czas , a potem zdechły
Gosiu...jaka laska ....
Aguniu...dziękuję za troskę
Krysiu...dziękuję za odpowiedź
Nelciu, ja mam sporo , bo w dwóch doniczkach cebule ismen i kwitną każdego roku ...jak przekwitną ...wynoszę je do piwnicy , a w lutym/marcu zaczynam je podlewać i nawozić . Nie ma z nimi problemu , a jak cudownie pachną
Tereniu...nawet nie masz pojęcia , jak się cieszę , że się odważyłaś zarejestrować ....koniecznie musisz pokazać swoje cudowne kolekcje ...warto , by inni też zobaczyli i docenili Twoją prace ...proszę
Ewuniu...łatwo powiedzieć ....trudniej wykonać ...sama musiałam w zasadzie zadbać o siebie , a także o moje ukochane roślinki ...i jeszcze im obiady gotować ...W niedzielę jedynie syn rządził w kuchni . Prawdę mówiąc leczyłam się sama czosnek - sok malinowy , miód i dużo witaminy C ...
Lideczko...dziękuję za miłe słowa ..to jest właśnie to , co pozwala mi uwierzyć w siebie i starać się jeszcze lepiej wykonać przyszłe prace ...
Dorotko...dziękuję ...miło mi ,że szal Ci się podoba ...ale to tylko prototyp ...następne będą na pewno ładniejsze ...teraz będę robić dla córki i Oliwuni - mojej wnuczki .
Sławku...no , co mężczyzna , to mężczyzna - no , chyba , że się podlizujesz
Jadzieńko....oj , tak ...mam to , czego inni nie mają ...ale inni zaś mają to , czego ja nie mam - musi być równowaga i bardzo dobrze - a zazdrosna nigdy nie byłam ...dziękuję za ciepłe , podnoszące na duchu słowa
Bożenko...dziękuję za życzenia zdrówka dla Mamy i dla mnie
Jeszcze raz bardzo , ale to bardzo dziękuję Wszystkim , którzy do mnie zaglądali i zaglądają
cdn.
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Agusiu...słoneczko ...ja Tobie współczuje ...że też choróbska walą się jedno za drugim ...
...całym sercem z Tobą ....
Dziękuję za miłe słowa i życzenia
. I mnie kamień z serca spadł ...tak bardzo się martwiłam , bo było źle z Mamą .
Tobie również zakończenia chorowania ...wszak wiosna idzie ...Kasia- Robaczek już odlicza ...zostało 45 dni ( chyba ) .....
Krysiu ...to nie w gorączce robione , tylko dzień przed nią ....dziękuję za miłe słowa odnośnie szala
.
Aguniu...trzymamy się ...nie dajemy tak łatwo chorobie , by obezwładniła nasze ciała i umysły i ...cały czas walczymy o Mamę ...to nie chodzi tylko o to , że Ją kochamy , ale nade wszystko za to , że dała nam życie , że jest z nami , że tyle już w życiu przeszła ciężko pracując , nie chorowała do tylu lat już przeżytych ...a tu nagle ...Jan Sebastian Bach
. Ale będzie dobrze ...musi być dobrze ....15 kwietnia będzie świętować 90 lat , a my wraz z Nią ...35 rocznicę ślubu .
Dziękuję Wam , że jesteście
...całym sercem ...pomimo własnych spraw , obowiązków , problemów ....ech ...życie
.
W podziękowaniu .....

Dziękuję za miłe słowa i życzenia
Tobie również zakończenia chorowania ...wszak wiosna idzie ...Kasia- Robaczek już odlicza ...zostało 45 dni ( chyba ) .....
Krysiu ...to nie w gorączce robione , tylko dzień przed nią ....dziękuję za miłe słowa odnośnie szala
Aguniu...trzymamy się ...nie dajemy tak łatwo chorobie , by obezwładniła nasze ciała i umysły i ...cały czas walczymy o Mamę ...to nie chodzi tylko o to , że Ją kochamy , ale nade wszystko za to , że dała nam życie , że jest z nami , że tyle już w życiu przeszła ciężko pracując , nie chorowała do tylu lat już przeżytych ...a tu nagle ...Jan Sebastian Bach
Dziękuję Wam , że jesteście
W podziękowaniu .....

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
[/url