Dziś przepiękny,zimowy dzień
 śniegu pod dostatkiem,lekki mrozik i słoneczko

ale pooglądałam i podziwiam Twoje Piękne kolekcje liliowców to wspaniałe roślinki i bez problemowe co do uprawy...Podobają mi się bardzo Twoje Przepiękne dalie zwracam na nie uwagę, bo to też moje ulubione roślinki...
  ale pooglądałam i podziwiam Twoje Piękne kolekcje liliowców to wspaniałe roślinki i bez problemowe co do uprawy...Podobają mi się bardzo Twoje Przepiękne dalie zwracam na nie uwagę, bo to też moje ulubione roślinki... 

Dalie też są piękne to prawda,ale zawsze jest problem z przechowaniem ,dlatego mam niedużo
        Dalie też są piękne to prawda,ale zawsze jest problem z przechowaniem ,dlatego mam niedużo  

Ślicznie u Ciebie liliowce czarują ,dalie tylko podziwiać a ten pełny słonecznik cudny..
 Ślicznie u Ciebie liliowce czarują ,dalie tylko podziwiać a ten pełny słonecznik cudny..  Wspomnień czar
 Wspomnień czar   Pięknie będą cieszyć w nowym sezonie roślinki.Jeszcze troszkę .
 Pięknie będą cieszyć w nowym sezonie roślinki.Jeszcze troszkę .

już 7 strona wątku dobrze że do mnie zajrzałaś bo bym Cię nie odnalazła
 już 7 strona wątku dobrze że do mnie zajrzałaś bo bym Cię nie odnalazła 

Już teraz to rzut beretem do wiosny i nie mogę sie doczekać wysiewów
      Już teraz to rzut beretem do wiosny i nie mogę sie doczekać wysiewów   w tym roku jednak pomidory posieję dopiero na początku marca nie będę sie spieszyć
   w tym roku jednak pomidory posieję dopiero na początku marca nie będę sie spieszyć   To samo z porem .
   To samo z porem .