Zielony Świat Moniki cz. 4
Re: Zielony Świat Moniki cz. 4
Witaj Monisiu sliczny skretniczek moje jakies marne skretniki
psinka ma radoche moje jak wyjda to istne szaleństo na sniegu a do domu jak wróca to sie trzęsa z zimna po powrocie i wtedy suszarka idzie w ruch 
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skrętnik bardzo ładny. No i nie miałabym nic przeciwko temu, żeby i moim się coś pomyliło 
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Do niedawna nie wiedziałam, że skrętniki kwitną, jestem zdziwiona i skora do zakupu.
Ale gdzie??? normalnie w kwiaciarniach są??, czy trzeba na all.. polować???
Ale gdzie??? normalnie w kwiaciarniach są??, czy trzeba na all.. polować???
Pozdrawiam, Agata.
- jolcia1212
- 500p

- Od: 8 gru 2009, o 21:45
U mnie skrętniki mają wolne. Natomiast pelargonie mam w pokoju i są dużo gęściejsze niż Twoje, ale nie wiem czy to dobrze. Boję się że wyciągna się zbytnio a potem nie będą miały od czego odbić.
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko pięknie u ciebie zimą i latem .Pozdrawiam.
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
I u Ciebie pełno śniegu? Ładnie to wygląda...ale tylko na obrazku..
Skrętnik sliczny...kiedy tak mój zakwitnie..ech
a hibkiem to mnie zastrzeliłaś..nie widziałam takiego..dlatego wielkie Wow!!! 
Skrętnik sliczny...kiedy tak mój zakwitnie..ech
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Monisiu, ja wcale nie wątpię w to, że nie poradzisz sobie na działce, jak nie M to mamcia pomoże, a z M dobraliście się faktycznie, on alergik, wrażliwy na pyłki, Ty kwiaciara 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Siemanko kochani
Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy
I jeszcze jakie mi się bzdury śniły - że miałam iść na badania okresowe i radziłam lekarce, że ma uszczyknąć koleuska to się jej rozkrzewi 
Dorotko Szarotko - no nie wiem co mu strzeliło, chyba chciał pokazać jaki to z niego zuch i puścił kwiatka
Dorotko Dorotak - na wiosnę będę rozsadzać skrętniczki bo się za bardzo rozrosły, przypomnij się
Kropka na śniegu to istne szaleństwo
tylko potem kładzie sie na boczku i łapki pokazuje jakie ma zmarznięte i trzeba ogrzać poduszeczki
Michale - dziękuję, już czas zacząć robić plany co gdzie ma być na balkonie póki jeszcze ceny doniczek nie poszybowały w górę
ale chyba mi starczy donic bo się zaopatrzyłam w zeszłym roku i kilka przygarnęłam spod śmietnika - o właśnie, może się wezmę za odnawianie donic
Aniu - powinien spać i zbierać siły na wiosnę, a nie pokazywać teraz jaki to kozak
Agatko - w kwiaciarniach to raczej ciężko dostać skrętniki, rozejrzyj się w wątkach sprzedażowych na fo lub poczekaj do wiosny jak będę rozsadzać, może coś ci się trafi sadzonka a już na pewno listek
Jolciu - moje pelasie stały w piwnicy ciemnej i dopiero teraz zrobiłam im prezent podstawiając pod okienko piwniczne, a część na klatkę schodową. No i były solidnie obcięte przez zimowaniem. Pewnie dlatego twoje są gęściejsze bo miały lepsze warunki do zimowania. Ja i tak będę robić sadzonki bo podobno te stare okazy gorzej kwitną i mają brzydszy pokrój
Beciu - witaj kochana
wyzdrowiałaś już?
Kasiu - śniegu u mnie cała masa i bardzo fajnie bo dzisiaj zaczynają się u nas ferie i dzieciaki będą miały frajdę. Dziękuję w imieniu skrętniczka i hibka - jeszcze ukorzeniam jedną odmianę hibka variegata - perspektywy obiecujące
Iwonko - przeciwieństwa się przyciągają
Mój M. to alergik na pyłki traw, brzozy, topoli i sierść zwierzaków a ja kwiaciara z działką i psem i królikiem
Ma ze mną zgryzotę biedak
Ale chyba mocno kocha skoro nie marudzi
Albo tak bardzo chce tego dużego grilla 
Lecę do was poczytać bo szefa dzisiaj nie ma i mam luzik
Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy
Dorotko Szarotko - no nie wiem co mu strzeliło, chyba chciał pokazać jaki to z niego zuch i puścił kwiatka
Dorotko Dorotak - na wiosnę będę rozsadzać skrętniczki bo się za bardzo rozrosły, przypomnij się
Michale - dziękuję, już czas zacząć robić plany co gdzie ma być na balkonie póki jeszcze ceny doniczek nie poszybowały w górę
Aniu - powinien spać i zbierać siły na wiosnę, a nie pokazywać teraz jaki to kozak
Agatko - w kwiaciarniach to raczej ciężko dostać skrętniki, rozejrzyj się w wątkach sprzedażowych na fo lub poczekaj do wiosny jak będę rozsadzać, może coś ci się trafi sadzonka a już na pewno listek
Jolciu - moje pelasie stały w piwnicy ciemnej i dopiero teraz zrobiłam im prezent podstawiając pod okienko piwniczne, a część na klatkę schodową. No i były solidnie obcięte przez zimowaniem. Pewnie dlatego twoje są gęściejsze bo miały lepsze warunki do zimowania. Ja i tak będę robić sadzonki bo podobno te stare okazy gorzej kwitną i mają brzydszy pokrój
Beciu - witaj kochana
Kasiu - śniegu u mnie cała masa i bardzo fajnie bo dzisiaj zaczynają się u nas ferie i dzieciaki będą miały frajdę. Dziękuję w imieniu skrętniczka i hibka - jeszcze ukorzeniam jedną odmianę hibka variegata - perspektywy obiecujące
Iwonko - przeciwieństwa się przyciągają
Lecę do was poczytać bo szefa dzisiaj nie ma i mam luzik
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Cytat:
Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy I jeszcze jakie mi się bzdury śniły - że miałam iść na badania okresowe i radziłam lekarce, że ma uszczyknąć koleuska to się jej rozkrzewi
Wypisz, wymaluj jakbym siebie widziała
No może oprócz tej lekarki i koleusa ale za to były inne idiotyzmy
Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy I jeszcze jakie mi się bzdury śniły - że miałam iść na badania okresowe i radziłam lekarce, że ma uszczyknąć koleuska to się jej rozkrzewi
Wypisz, wymaluj jakbym siebie widziała
No może oprócz tej lekarki i koleusa ale za to były inne idiotyzmy
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ilonko to chyba jakaś taka aura była dzisiaj
Teraz mam oczy na zapałki a papierów się zrobiło pół biurka

Teraz mam oczy na zapałki a papierów się zrobiło pół biurka
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Monia witaj poniedziałkowo.Moje fuksje zyją,pelargonie nie jestem pewna,ale z nimi spokojnie musze poczekac,do begonii nie moge sie dostać na razie.
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Mnie już przestali pytać o papiery, wystarczy, że na mnie spojżą
podają info i spadać mi z pokoju
Tylko dziwne, że jak przychodzi sobota i mało się śpi to człek taki wypoczęty wstaje
Tylko dziwne, że jak przychodzi sobota i mało się śpi to człek taki wypoczęty wstaje
Pozdrawiam - Ilona
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Cześć Monia, teraz jestem...
No Ty to masz sny zawsze kwiatowe. W każdej sytuacji kwiatki muszą się śnić.

- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
co robicie z tymi doniczkami ,moj tato swietnie odnowil stare gliniane doniczki ,czyms pomalowal i teraz sa sliczne ,zrobie zdjecie i i wstawie ale dopiero jak do nich pojade
- AnowiB

- Od: 19 paź 2010, o 14:18