Oczywiście, że sadź.
 Oczywiście, że sadź.

znowu będę chcieć, a już naprawdę nie mam miejsca. Z Twoich cebulek w tym roku wykopaliśmy z M pełniuteńką skrzynkę taką 20kg do owoców. Praktycznie z każdej wsadzonej wiosną cebulki wyrosły dwie nowe. A ile jeszcze "groszku"
 znowu będę chcieć, a już naprawdę nie mam miejsca. Z Twoich cebulek w tym roku wykopaliśmy z M pełniuteńką skrzynkę taką 20kg do owoców. Praktycznie z każdej wsadzonej wiosną cebulki wyrosły dwie nowe. A ile jeszcze "groszku"  

Ja bardzoAgapa pisze: .....Tylko czemu ty niedobra pokazujesz swoje ślicznoty......
 proszę, żebyś nie tłumiła u Anity prawidłowych odruchów. Każdy nie ma miejsca. Pokaż mi wątek w którym ani razu nie występuje zdanie:" Gdzie ja to posadzę????"
  proszę, żebyś nie tłumiła u Anity prawidłowych odruchów. Każdy nie ma miejsca. Pokaż mi wątek w którym ani razu nie występuje zdanie:" Gdzie ja to posadzę????" 
 . W październiku powstała kolejna rabata na nowe piękności od Anity.
 . W październiku powstała kolejna rabata na nowe piękności od Anity.

.
 .

[/img]
[/img]

Anitko, przepiękną masz kolekcję swoich mieczyków, czekam z na wiosnę zeby wysadzić od Ciebie i cieszyć się nimi w moim ogrodzie. Jestem pełna podziwu ,wielkie gratulacje.Anitaaa pisze:Mówisz i masz

czy stosowałaś zbiegi ochronne moczenie przed sadzeniem,opryski w sezonie?
  czy stosowałaś zbiegi ochronne moczenie przed sadzeniem,opryski w sezonie? 
  .
 . 

.
 .